Opel Mokka E

  1. Mer om
Opel Mokka E

Opel Mokka E PositivMed Mokka-e er Opel mer oppkvikkende enn på lenge. Beskyldingene om mann med hatt-bil har vært mange når det gjelder Opel. Selv svært hvasse biler fra OPC Opel Mokka er et helt nytt bygge som er basert på e-CMP plattformen til PSA-gruppen, eller Stellantis som de nå heter. Plattformen og de fleste Opel Mokka-e · 322 km rekkevidde (WLTP) · Elegant crossover · Innovative sikkerhetssystemer Neste generasjons Opel Mokka er her og den har blitt elektrisk. Med fordelene og ytelsene til en ren elbil, et nytt banebrytende design Dermed deler Mokka-e både motor (100 kW, 136 hk, 260 Nm), batteri (50 kWh) og hurtigladeegenskaper (maks 100 CCS) med de overnevnte

Elbil, Motor Prøvekjørt: Opel Mokka

I den høyeste innstillingen B-modus kan du stort sett kjøre uten å bremse på vanlig måte. Dette reduserer slitasje og tilhørende vedlikeholdskostnader. Her har du tid og rom til å høre deg selv tenke eller føle musikken på kroppen. Det let deg som kjøpar individualisera utsjåande på bilen i stor grad.

Satser alt på Opels nye stjerne

Det er rett og slett ein stilig bil, kommenterer Skulstad. Apple CarPlay og Android Auto er standard, unntatt på lavest utstyrsnivå. Komfortseter i Alcantara er standard på den topputstyrte Ultimate. Skjermenes plassering og oppsett er basert på et ideal som Opel har kalt detox, som i dette tilfellet dreier seg om å fokusere og rydde unna overflødighet.

Test av Opel Mokka

Oppsettet skal i tillegg være autobahn-proof. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett.

Last ned også: Propan 10 kg kompositt pris

Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring. Nyhetsbrev Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette.

For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. Akkurat sånn er det med nye Mokka e også — og husk — vi snakker fortsatt om en bil fra Opel.

Elbiltest:

Plattformen og de fleste byggeklossene i drivverket er dermed de samme som i både Peugeot, Citroën og DS sine elbiler, inkludert deres egen Opel Corsa e. Det betyr et batteri på 50 kWh, og en elmotor som leverer 136 hestekrefter fra et dreiemoment på 260 Nm.

Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer Løsningen er laget for en rekke mindre og mellomstore elbiler, og fungerer veldig fint, sommer som vinter. Helt greie tall for en normal hverdag, med andre ord. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer Fire utgaver Det som virkelig kommer til å trekke kunder til nye Mokka er utseendet, og det er hyggelig å endelig kunne si noe sånt om en Opel.

Jo da, det er fullt mulig å bestille seg en relativt anonym Mokka e også, men da skal du gå inn for det. Mokka e kommer i fire forskjellige utstyrsversjoner.

Opel frir til ungdommen med sprek elbil

Dette er toppmodellen, en Ultimate, som i bunn og grunn betyr at du har det meste av hva Opel mener en godt utstyrt bil bør ha. La oss ta designet først, det fremstår som det nye fremstøtet som Opel lover etter å ha byttet eiere.

Med franske PSA i ryggen eier blant annet Citroen og Peugeot har de fått inn et friskt pust som har store ambisjoner for Opel.

Med respekt for den lange arven hos Opel med mange ikoniske modeller, har PSA med tilsvarende lang levetid i bransjen og historie, sørget for en form som vekker oppsikt. Det merket vi godt under den lokale prøvekjøringen en solfull helg i mai.

Folk snur seg etter røveren Mokka. Ut på tur: Opel lovte nye og friske designtakter i forbindelse med nye eiere.

Opel lanserer helt ny look med Mokka

De har lykkes forbløffende godt med nye Mokka-e. Andreas Scheel 17:20 - 31.

Har du lest dette? Hestehenger utleie stavanger

Siden lanseringen i 2012 har Opel registrert 6. Mokka-e er derfor løsningen på utfordringene Opel har hatt de siste årene. Steen har overtatt importen.

Velg en side Opel Mokka-e Gir deg det beste fra to verdener: Design inspirert av fortiden, teknologi utviklet for fremtiden. Mokka-e designet er inspirert av legendariske Opel Manta. Nykommeren er i salg nå. Takket være de fleksible ladealternativene til Mokka-e kan du kjøre helt uten rekkeviddeangst.

OPEL MOKKA E Relaterte emner

Les senere Den kommer ikke før i begynnelsen av 2021, men allerede nå vet vi ganske mye om Opels neste elbil, Mokka-e. Blant annet at den deler plattform med sine slektninger i PSA-gruppen som Opel nå er den del av. Den litt høyreiste bilen har dermed kke firehjulstrekk, selv om det kan se slik ut, men den har et 50 kWt, 216 cellers batteri som gir en rekkevidde på 322 km, iflg. Vi synes designet er ganske sprekt, med Opels signaturtak som vi tidligere har sett på Opel Adam, og en front de kaller Vizor, som for de nostalgiske av oss, hinter til Vauxhall fra 70-tallet, Opels søstermerke fra England. Bilen er kompakt med 415 cm lengde, et bagasjerom på 350 liter med nedfellbart og delbart 60:40 baksete, og kan utstyres med komfortfunksjoner som varmeseter foran, varme i rattet og massasje i førersetet.

OPEL MOKKA E Kommentarer:
Forfatter på Opel mokka e
Solum fra Harstad
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: hana ichi monme. Jeg nyter rapporterer norske nyheter optimistisk.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
booked.net