Skiforeningen Løypestatus

  1. Mer om
Skiforeningen Løypestatus

Skiforeningen Løypestatus Som hasterDet er svært tørt i Marka i områder der det er lite eller ingen snø. september er det bålforbud i Oslo og Viken Kartverket, Geovekst, kommuner og OSM - Geodata AS Før presenterte Skiforeningen føremeldinger og løypestatus i tabeller, mens nå er alt samlet i ett kart, forteller Joachim Eckbo Juell i Geodata løypestatus i lysløypa på Eggemoen, veiene til Kniptjern og Østre Buttentjern prepares av Jevnaker Ski. Skiforeningen Ringkollen, løypestatus og Skiforeningen har i samarbeid med Geodata skapt en unik skitur-app for alle som sendes dataene automatisk til Geodata, og løypestatusen oppdateres

Alle løyper i et område I stedet for å vise enkeltløyper, kan du velge å vise status for samtlige løyper i et markaområde. Navn og nummer på områdene ser du Markadatabasen - Syndikering av føremelding med preppestatus fra Skiforeningen Side 5 av 14 8 nedenfor: Tabell 1.

Dette passer for eksempel godt for bruk på nettsidene til aktører som har ansvar for å preparere.

Dagens føremelding

Da viser man altså preppestatus kun for sine "egne" løyper. Navn og nummer på de som preparerer ser du nedenfor: ser du i tabellen under: Tabell 2. Løypene med sist nyest oppdatert status vil alltid vises først. Viser du derimot alle løyper i et område, eller alle løypene til en preppeansvarlig, kan du påvirke sorteringsrekkefølgen ved å legge inn "orderby" bakerst i skriptet.

Gjøvik Skiklubb Linker

Google Analytics informasjonskapsler Disse informasjonskapslene samler inn informasjon som brukes enten i samlet form for å hjelpe oss med å forstå hvordan nettstedet vårt blir brukt, eller hvor effektive våre markedsføringskampanjer er, eller for å hjelpe oss å tilpasse vår nettside og søknad for deg for å forbedre din opplevelse. For dem som nekter å sette bort skiene: Det kjølige været gjør at det fortsatt er skiføre i noen av de nordlige områdene av Marka hvor det ennå er godt med snø på skogsbilveiene.

For øvrig tørker stadig flere av skogsbilveiene og stiene opp, og du kan nå få deg en fin sykkeltur på stort sett bare veier om du er innstilt på enkelte partier med snø eller is. Og vil du kombinere sykkel og ski er det mange muligheter for å sykle seg inn til skiføret!

Om det var meldt sol og fint vær en helg måtte vi manuelt øke kapasiteten i driftsmiljøet for å takle den store trafikken. En god og gjennomtenkt skytjeneste skal skalere automatisk etter behov, rette feilsituasjoner automatisk og ha en god ytelse.

Det sikrer at publikum får en god brukeropplevelse uansett trafikk og bruk. Ved å drifte i skyen betaler du bare for den kapasiteten du bruker og får en kostnadseffektiv, sikker og skalerbar løsning.

Har du lest dette? Na kd norge toll

For Skiforeningen er trafikken vanvittig høy i enkelte perioder, men forholdsvis stille ellers. Å ha en solid driftsplattform for en såpass varierende bruk er viktig og sparer også Skiforeningen både tid og penger, sier Juell. Det går både skiløyper og sykkelruter inn i Marka herfra.

Etter år er endelig alle Skiforeningens Marka

Gamleveien fra Åsbygda skole og tar av nordover ved Gjørud, kommer man inn på sykkelnettet i Marka, for eksempel oppover mot Mosjøen.

Det har etterhvert blitt relativt godt kjent at det er mulig å gå på ski fra Gjøvik til Oslo, og vi får stadig henvendelser fra både jentegjenger og guttegjenger som vil prøve seg på en skikkelig lang skitur. På veien opp passerer du den gamle jerngruva, som ofte fylles med is vinterstid. På toppen står det et 16 meter høyt gammelt brannvakttårn, og fra dette kan du se utover store deler av Romerike og inn i nabofylkene.

Sport Skiføre i marka

Tips for nedkjøring på ski: ved gode snøforhold og pudder går det en kraftgate i østlig retning fra toppen som ender opp i et stort hogstfelt hvor du kan fortsette tilbake til parkeringa på Opsahlteiet. Vi har fått på et eget tydelig hundspann pictogram som viser at dette er en hundespann løype.

Med dette styrkes også samarbeidet med andre interessenter i skogen og akseptet for våre traseer. I forbindelse med innføring av ny nasjonal skiltstandard, har vi ikke lykkes i å finne et egnet piktogram for hundekjøring blant standard symbolene. Vi har derfor funnet og kjøpt en logo som nå har blitt piktogram for hundekjøring.

SKIFORENINGEN LØYPESTATUS Relaterte emner

Smøretips: Klister Det er overvann og vi kommer til å fjerne løypestikkene. I skogen er det masse snø. Blir ikke kjørt i dag, men vi skal se på mulighetene for å krysse asfalten for å komme oss til Brovoll. Skalbrennvegen til Fløyta begynner også å bli bar. Bra med snø og hard såle nordover og til Knatten. Ny oppdatering de neste dagene Markastuer og smittevern Mange markastuer er nå åpne. Husk at på disse stuene gjelder de samme reglene for å hindre virusspredning som i resten av samfunnet og spesielt på serveringssteder.

Skiforeningen Løypestatus
SKIFORENINGEN LØYPESTATUS Kommentarer:
Redaktør på Skiforeningen løypestatus
Bjerkan fra Hermansverk
Se over min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Kelly Pool. Jeg har lyst lese romaner Enkelt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net