Bærum Bibliotek Søk

  1. Mer om
Bærum Bibliotek Søk

Bærum Bibliotek Søk BonusPningstider i dag: Bekkestua Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden Bærum bibliotek tilbyr allerede i dag ulike former for selvbetjening som benyttes av brukeren over hele Bærum. Dette handler om alt fra søk og reservering Bærum bibliotek Hovedbiblioteket Bekkestua Bidragsyter til, Samper, Biblioteksøk Bærum bibliotek Bekkestua · Mandag08:30 – 20:00 · Tirsdag08:30 – 20:00 · Onsdag08:30 – 20:00 · Torsdag08:30 – 20:00 · Fredag08:30 – 17:00 · Lørdag

For å få tilgang til Min side må du være logget inn se over. Hovedmenyen har også en snarvei direkte til Lånt og bestilt. Du kan også forlenge alle lånene i en operasjon. Du får da melding om dette.

Du finner også bestillingene under menyvalget Lånt og bestilt.

Du finner bestillingene ved å rulle nedenfor lånene: Du kan slette en bestilling ved å trykke Avbestill utenfor tittelen. Du har her også mulighet til å Endre datoen bestillingen skal gjelde fra.

Passordet overstyrer pinkoden, det vil si at hvis du har laget deg et passord, kan du ikke lengre logge deg inn i appen eller på nettsiden med bare pinkoden. For sitt arbeid har de blant annet mottatt Fritt Ords Honnørpris. Ta med deg strikketøyet og treff andre håndarbeidsinteresserte over en kopp kaffe og en prat! Enten du strikker eller hekler er du hjertelig velkommen til våre strikkekaféer.

Norli Bokhandel på nett

Her kan du utveksle erfaringer, få tips hvis du står fast, og kanskje lære en ny teknikk? Følg med på våre nettsider og Facebook for mer informasjon underveis. Romanen tar opp hvordan det kan være å vokse opp som norskfødt barn av første generasjons innvandrere i drabantby-Oslo. Eggen vil ta for seg David Bowie og hans tid i Berlin. Denne lesesirkelen er for deg som lærer norsk. Du må ha lest boken på forhånd. Påmelding: annak barum.

I over 20 år har Bærum bibliotek hatt gleden av å huse kammerkonserter i regi av Bærum Symfoniorkester. Under kammerkonserten vil et mindre utvalg musikere fremføre perler fra den rikholdige kammermusikken. Se våre nettsider for detaljert program.

Elektriker Oslo

Astronomiske observatorier var en viktig del av de nordiske universiteter på 17- og 1800-tallet. Solheim vil fortelle om utviklingen av moderne teleskoper.

Et prosjekt på Kanariøyene har ført til et utvidet samarbeid mellom nordiske astronomer. Foreningen Norden fortsetter med årsmøte etter foredraget. Vi inviterer til barseltreff på biblioteket.

Hessen, forfatter og professor i biologi, argumenterer for at vi trenger å bli klar over alle de biologiske mekanismene som gjør oss disponert for samarbeid og gode handlinger, om ikke annet fordi historien vi forteller om oss selv, har innvirkning på de valgene vi tar og hvem vi blir.

De siste tre årene har journalist Lene Wold tilbrakt mye tid i Jordan sammen med en far som har drept både sin mor og datter for å gjenopprette familiens ære. Ved hjelp av et unikt kildemateriale belyser hun en hittil ukjent side ved æresdrap.

Vi får historien fra gjerningspersonens perspektiv, og Wold viser at æresdrap ikke handler om islam, men om tradisjoner og lovverk som kan utfordres og forandres. Foredrag ved Finn H. Eriksen fra Høvik som har lagt bak seg to turer til Grønland. Foredrag med naturfotograf, forfatter og foredragsholder Jan Rabben, utdannet cand. Rabben har gitt ut 12 bøker, hovedsakelig basert på egne fotografier. Han har satt bilder til levende musikk og sammen med musikere turnert for Rikskonsertene.

Vi anbefaler at deltakerne leser boken på forhånd. Appeller, innslag og underholdning. Ta med litt mat til felles festbuffet og egen drikke. Biblioteket, Internasjonalt Kvinneforum og Rykkinns seniorkvinner inviterer.

Vi har valgt de vakreste sangene og dikt der følelser, kjærlighet, naturskildringer og mystikk er vevet sammen. Forestillingen har også med en bildecollage.

Hva er deres forhold til Sigrid Undset? Hvilken bok var deres første møte med hennes forfatterskap? Hvilken leseopplevelse har blitt stående igjen som den sterkeste? Dette blir en samtale om hva Sigrid Undsets bøker har betydd, og hva de betyr i dag.

Ellen Horn vil også spille ut enkelte scener fra forestillingen hun holdt om Sigrid Undset. Ordstyrer: Kristin Brandtsegg Johansen, forfatter og redaktør for Gymnadenia. Vinteren 2015-2016 ble det gjennomført en ekspedisjon med to balsaflåter fra Peru til Påskeøya og tilbake. Pål Børresen fra ekspedisjonsteamet forteller om ekspedisjonen og forskningsresultatene.

Skodespelar Tone Ringen tek oss med på ei ferd gjennom den udødelige diktinga til Aasmund Olavsson Vinje, 200 år etter at han vart fødd.

Inngang kr 100 inkl. I tillegg blir den en innføring i hvordan man kan registrere informasjon.

Se dette: Panelsøk

Kurset går over to dager. Vi inviterer til åpen lesesirkel. Jeg har mistet bibliotekkortet mitt. Jeg har ikke brukt bibliotekkortet mitt på mange år. Kan jeg fremdeles bruke det på Deichman? Må jeg levere det jeg har lånt på samme bibliotek som jeg lånte fra?

Kan jeg låne på Deichman og levere på et bibliotek et annet sted i Norge?

Søkeresultat

Kan jeg låne bøker et annet sted i Norge og levere på Deichman? Se Shadis beste tips Oppbevaring av post i ferien Slipp å bekymre deg for en full postkasse når du er bortreist, vi tar vare på posten din til du er tilbake. Det tar bare 2 virkedager fra bestilling til det starter.

På landbruksskolen klarte de nemlig i slutten av forrige bok "Spring så fort du" kan, å fange inn radiosignaler fra Umeå. Sofia Nordin har påny skrevet en fengende og spennende roman til ettertanke. Dystopiserien må leses i rekkefølge. Identitet, vennskap, forelskelse og kjærlighet, svik, det å være annerledes er stikkord for handlingen.

Kathrine Nedrejord skriver veldig godt. Hun skriver slik at en som leser både tror på personene og handlingen i boka. Han er sperret inne i et hus på ei øy. Sammen med 63 andre gutter lever han et trøstesløst liv totalt kontrollert av husets herskere - "Cæsarene". I tillegg er det "tjenerne" som legger forholdene til rette rent praktisk. Kinoprogram - odeonkino. Nettleseren din bruker disse for å huske preferansene dine til neste gang du besøker siden.

Synes du det er vanskelig å finne bøker til noen av kategoriene? Kalkmølla Kulturstasjon. Kulturhuset Stabekk Kino. Eventyrgården Jong. Showcase for the norwegian interior architect Tone Nærø.

Bærum bibliotek - Home Facebook. Postboks 700 1304 Sandvika. Varelevering: Presterud alle 2-4, 1357 Bekkestua Utlån av bøker, tidsskrifter, aviser, noter, lydbøker, Sandvika Bærum kommune. Sandvika trenger flere mennesker og boliger for å skape mer liv i byen.

BÆRUM BIBLIOTEK SØK Relaterte emner

Sandvika bibliotek - Sandvika, Norway - Library Facebook. Sandvika bibliotek, Sandvika, Norway. Bibliotek - Sandvika videregående skole. Skolens åpningstider i sommer. Bærum bibliotek Avd. Bibliotek - Sandvika.

BÆRUM BIBLIOTEK SØK Kommentarer:
Forfatter om Bærum bibliotek søk
Bergan fra Moss
jeg elsker rapporterer norske nyheter interessant. Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Chinlone.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net