Rustberg Camping

  1. Mer om
Rustberg Camping

Rustberg Camping JubileumPluscamp Rustberg Camping er en av campingplassene som tilhører PlusCamp-kjeden. Pluscamp er en norsk campingkjede bestående av campingplasser som tilbyr Rustberg Camping er en familiecamping som er tilrettelagt for familier og grupper. Vi har 2 leiligheter, 32 velutstyrte hytter i flere størrelser samt nye km nord for Lillehammer finner du Rustberg Camping. En familiecamping som er godt tilrettelagt for familier og grupper. Her er både leiligheter, hytter Rustberg Hytteutleie og camping ligger 20 km nord for Lillehammer og kun 10km fra Hunderfossen Familiepark. Standard: Idyllisk og rolig familiecamping som PlusCamp Rustberg Camping i Øyer i fylke Innlandet (Oppland Sør). Campingplass med vakker beliggenhet i nærheten av Hunderfossen Eventyrpark og bare 8km

Like ved finner du Lillehammer Olympiske bob- og akebane, den eneste bob-banen i Skandinavia.

PlusCamp Rustberg Camping

Her er flere actionfylte aktiviteter for besøkende, som bobrafting og hjulbob. Bassenget er åpent for alle, både gjester på campingplassen og andre tilreisende. Bassenget holder 25 grader og det passer fint til barn og voksne.

Mageli selger billetter til Lilleputthammer for sine boende gjester. Ilsetra På Ilsetra danner et fjelltun med fire leilighetsbygg. Vi har også 4 tråsykler som vi leier ut!

Har du lest dette? Ekeberg camping kart

Mangler du brød til frokost? Topcamp vokser igjen - to nye Topcamps kommer snart!

Camping i Norge Pluscamp Rustberg Camping Pluscamp

Ungane var store nok til å ta alle tingene aleine og i tillegg hadde parken utvida på fleire måtar. Sjølvsagt er det de små husa som er så koselige å sjå til - men i tillegg hadde de så masse anna! Som til dømes desse ballane som ungane kunne vere inni og gå på vatnet! Den dagen vi var der var været ganske ustabilt, så det var ikkje så mange unger der.

Pepperkakefjellet: Lilleputthammer og Rustberg camping

Området er svært attraktivt, med kort vei til blant annet Hafjell Alpinanlegg, Hunderfossen Familiepark, fiske, vandringsturer og flotte golfbaner. Kundeservice er veldig viktig for oss!

Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert.

RUSTBERG CAMPING Relaterte emner

I kort avstand fra Lilleputthammer og Øyer sentrum finnes det mange hytter i Hafjell. Noen av hyttene er i gangavstand - andre kun kort kjøretid til familieparkene Lilleputthammer og Hunderfossen. Du kan også legge til billetter for Lilleputthammer eller Olas Superpakke ved bestilling av hytte. Hotellet oppleves som en drøm for alle barneforeldre. Dette hotellet er enda bedre tilrettelagt for familien med ekstra gode tilbud og moro i perioden 18. Hotellet er lokalisert 250 meter fra Lilleputthammer.

RUSTBERG CAMPING Kommentarer:
Forfatter om Rustberg camping
Tandberg fra Steinkjer
Se over min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Eislaufen. Jeg har lyst lese bøker enormt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net