Atle Antonsen Kasper Antonsen

 1. Mer om
Atle Antonsen Kasper Antonsen

Atle Antonsen Kasper Antonsen StørstFollowers, 873 Following, 65 Posts - See Instagram photos and videos from Kasper Antonsen Kasper Antonsen opplever sjelden et intervju uten at han blir spurt om pappa Atle Antonsen – heller ikke med Avisa Oslo Kasper Antonsen (21) spiller rollefiguren Robert Nilsen, som kjører amerikaner og har rånemiljøet som en sentral del av livet I sesong to av «Aldri voksen» spiller Atle Antonsen og sønnen Kasper Antonsen mot hverandre for første gang. For Atle ble det en litt pussig Antonsen ble typekastet Kasper Antonsen er en annen skuespiller fra Rådebank. Han spiller karakteren Robert Nilsen, en ekte skøyer som liker å få opp

Foto: Privat Hun spiller Hege i den nye dramaserien Rådebank.

Atle Antonsen height

Christiansen beskriver Hege som en tøff jente som elsker biler, og er en av bestevennene til hovedkarakteren Glenn-Tore, bedre kjent som GT. Christiansen synes det var veldig spennende å gå inn i en rolle som var så ulik seg selv. Gjennom å «stalke» mange rånere på sosiale medier, søke på internett og se filmer som var relevante, dannet jeg meg et bilde av hvem hun er. En av interessene til Hege er å tegne, så jeg tegnet mye bil i forberedelsesprosessen.

Jeg hørte også mye på gammel punk rock, som er musikksmaken til Hege.

Jeg hadde aldri gjort tv-serier før, så det var nytt for meg å finne hele reisen til en karakter som ikke er gjennomgående med hele veien. Lurer du på hva du kan studere? Logg inn Du som abonnerer på papiravisen har tilgang inkludert.

Underholdningsnytt

Første gang du logger inn med en Schibsted-konto kan du enkelt tilknytte abonnementet ditt. Det viktigste er jo at så lenge barn brenner for noe, så er det nesten samme hva det er, sier han. Og Kasper stortrives som skuespiller: Det er dette jeg vil, og noen må jo ta over når pappa blir en gammel gubbe, ler han.

Ordinært fredag kl 1630-2030 og lørdag-søndag kl 1330-2030. For billettsalg på eteateret.

Telefon - bestilling i kinoens åpningstid Forhåndsbestilte billetter via telefon må hentes en halv time før forestillingen. Billetter kan også kjøpes her på www. Du kan printe billetten hjemme, lagre den på telefonen din eller henvende deg i billettsalget og bruke betalingskortet ditt som referansenummer.

Men selv om far har samme yrke, ber Kasper nødig pappa om råd. Dette til tross for at senior mer enn gjerne hjelper til.

Antonsen» TikTok

Jeg kan be om råd om jeg virkelig trenger det, men kommer det fra ham uten at jeg har bedt om det først, er jeg ikke så interessert. Men at han har plukket opp mye fra faren, er han ikke i tvil om.

Det er i hvert fall morsomt - og jeg kommer i hvert fall ikke med råd til ham om at han ikke skal gjøre dette, sier Atle.

Se dette: Billetter antonsen tufte

Det er jeg ikke enig i. Man skal gjøre det man har lyst til, og være veldig glad hver gang barnet brenner for noe. Jeg får ofte høre at jeg minner om faren min når jeg gjør ting.

Men jeg prøver å gjøre min egen greie, sier Antonsen. Fra Tre brodre som ikke er brodre episode 6English.

ATLE ANTONSEN KASPER ANTONSEN Relaterte emner

Portrettet Litt av en karakter En knøttliten leilighet på Svartlamoen. Strømmen er avstengt. En liten griserolle på Rosendal er alt han har. Herfra kan det bare gå oppover. Han bodde i en liten leilighet på kvisten i Gregus gt 10. Atle bodde bak døra på bildet, som nå er et atelier.

Atle Antonsen Kasper Antonsen
ATLE ANTONSEN KASPER ANTONSEN Kommentarer:
Forfatter om Atle antonsen kasper antonsen
Bakken fra Kirkenes
Siste nytt: min andre innlegg. jeg er tent på Meditation. Jeg trives lese tegneserier meningsfullt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Hege Hatlo
 • Hallvard Flatland Bettina Flatland
 • Atle Antonsen Sinnemestring
 • Atle Antonsen Johan Golden Bok
 • First Hotel Atlantica
 • Tatler Ledige Stillinger
 • Time Finans Privatlån
 • Mercedes Benz Privatleasing
 • Rema 1000 Stadion
 • Langtidsstekt Lammelår Hellstrøm
 • Bil Reg Nr
 • Åpningstider Elixia Madla
 • Argentinsk Dogge
 • Sjelden Kryssord
booked.net