Helstekt Indrefilet Av Okse

 1. Mer om
Helstekt Indrefilet Av Okse

Helstekt Indrefilet Av Okse OrdentligContent [hide]

  Legg fileten i en ildfast form og stikk inn et steketermometer. Sett formen i stekeovnen på 125 °C. Fileten er lite stekt ved 55-60 °C, medium stekt ved 60-65 °C og gjennomstekt ved 70 °C. La gjerne fileten hvile i 15 minutter før du skjærer i den Pannen skal være god og varm, og kjøttet skal raskt få en fin og brun stekeskorpe. Legg fileten i en ildfast form sammen med hvitløk og timian Sett deretter termometeret inn i midten av indrefileten og still termometeret på 58 grader hvis du ønsker perfekt rosa kjerne Fileten er rød når fileten har en kjernetemperatur på 55-60 grader og rosa når steketermometeret viser 60-65 grader Helstekt indrefilet av okse lønner det seg å langsteke. Har du en ovn med digital temperatur, oppnår du det aller beste resultatet

  Indrefilet av okse med grillede grønnsaker

  Der står det et stort sørlandsk smil og tar oss imot, med rødvinsglasset i den ene hånden og den andre klar til å håndhilse på hver og en av gjestene. Trond Moi er nok en av Norges mest kjente og flinkeste kokker, men ingen kan beskylde han for å være noe annet enn ett hundre prosent jordnær.

  Hverken mer eller mindre. Da ser den slik ut, etter langsteking. Stek sopp og kjøp med ferdig fløtegratinerte poteter og rødvinssaus fra Maschmanns.

  Har du lest dette? Svijern bokstaver

  Enkel og dritdigg mat. Tilsett sukker og rør til karamellisert, ca.

  Hell på rødvin og la koke helt inn, ca. Tilsett kraft og la småkoke til halvert, ca. Gni fileten godt inn med salt og pepper. Brun fileten godt på alle sider i en varm stekepanne med smør.

  Dette er store okser av ypperste klasse. For min del er det ikke så veldig viktig hva oksen heter, men denne gangen skulle jeg få svar.

  Indrefilet av storfe

  Resultatet ble balsamico-marinert kjøtt, risotto med kantareller og parmesan, grillede grønnsaker Oppskrift HER og rødvinsjy. Hakk løk i små biter og surr den i smøret i 10 minutter på lav varme. Tilsett 4 dl rødvin og reduser litt. Fordel potetene i en langpanne eller aluminiumsform.

  Ha over olje og krydder og bland sammen.

  HELSTEKT INDREFILET AV OKSE Relaterte emner

  Langstekt indrefilet av okse Tips og inspirasjon: Kokketeateret, Støtvig Hotel, Larkollen Visste du at du kan langsteke indrefilet av okse? Vel, det gjorde ikke jeg, men nå vet jeg det, og jeg har ikke minst smakt det. Dette betyr faktisk at du kan steke fileten lenge før gjestene kommer, og den holder seg fantastisk i fargen, akkurat som på bildet. Jeg har sjelden smakt noe så saftig og godt. Og enda mindre stress rett før et selskap.

  HELSTEKT INDREFILET AV OKSE Kommentarer:
  Redaktør på Helstekt indrefilet av okse
  Strøm fra Vossevangen
  jeg liker lese tegneserier modig. Les gjerne min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Autorennen.
  SISTE SAKER
  Kontaktskjema
  Mo Tu We Th Fr St Su
  SISTE ARTIKLER
  booked.net