Arthur Buchardt

 1. Mer om
Arthur Buchardt

Arthur Buchardt PopulærArthur Buchardt er en norsk forretningsmann, mest kjent for å arbeide med utvikling av eiendom juni 1948 i Drammen) er en norsk forretningsmann, mest kjent for å arbeide med utvikling av eiendom Eier og prosjektutvikler i AB Invest Proff.no gir deg rolleinformasjon om Arthur Buchardt. Se hans roller (34) og relasjoner (15) i næringslivet - og hvilke bransjer Arthur Buchardt er aktiv i kvm nærings- og fritidseiendom. Konsernet består av to eiere, Arthur og Anders Buchardt, og fire ansatte. Dagens portefølje: 12 hoteller på til sammen

Tårnet har jo også vunnet New York Design Award. Arkitektur og interiør Fargeblinde!

Arthur Buchardt 34 roller i norsk næringsliv

Arthur Buchardt er hverken rørlegger eller arkitekt, men burde kanskje vært politiker? Prosjektutvikleren og investoren tegner titt og ofte skisser av hoteller eller kontorbygg, på alt fra servietter på en kafe til papirlapper i bilen.

Tegningene kan fort bli til virkelighet, etter å ha blitt overlevert et og annet verdensberømt arkitektkontor. Han engasjerer seg også i alt fra pynteputer og gardiner til andre detaljer, når konseptpakker til byggeprosjektene skal plukkes.

Buchardt er over gjennomsnittet interessert i interiør og har selvfølgelig også fått med seg arkitekturopprøret: Vakreste bygg? Du kan si det er en blanding av det moderne og det gammeldagse. Arthur Buchardt ble født i Drammen en sommerdag i juni.

Arthur Buchardt: Det er så mange dårlige journalister

Han har bodd på Nesodden og i Brumunddal, før det ble Nevlunghavn og Asker. Arthur Buchardt 73-åringen har ingen planer om å pensjonere seg som eiendomsutvikler og investor. Han som i sin tid så kreften i hvitøyet, er sprekere enn de fleste. Hvor mange timer jobber du i døgnet? Jeg jobber ikke, jeg driver med hobbyen min. Med hele 18 etasjer rager det drøyt 85 meter over bakken med utsikt utover Norges største innsjø.

Bygget inneholder hotell, leiligheter, kontorer, restaurant og svømmeanlegg. Publisert: 11 november, 2020 04:56 Oppdatert: 12 november, 2020 09:27 Arthur Buchardt skal bygge 3. Dersom ikke eiendomsutvikler Arthur Buchardt løser parkeringskravet i henhold til bestemmelsene i kommuneplanen, havner trolig byggesaken på politikernes bord.

Artikkelen fortsetter under annonsen — Området hvor Mjøstårnet ligger åpner for en sambruksbestemmelse når det gjelder parkering. I praksis betyr dette at ulike brukergrupper kan dele på parkeringsplassene. Enkelt forklart utløser sambruksbestemmelsen et krav om 70 prosent dekning av det reelle parkeringsbehovet, sier Ruud til HA. Tre nøkler for suksess Røiseland mener det er tre ting som er avgjørende for fremtidig suksess for landets mange rørleggerbedrifter.

For det første må man være dyktig i faget sitt, noe som krever at man til enhver tid holder seg oppdatert. For det andre må man være der kunden er, og for det tredje så må man løse de problemene som kunden har.

Dette høres kanskje veldig enkelt ut, men det krever at man er i endringsmodus og at man er åpen for den utviklingen som skjer. Man må også ta på alvor de utfordringene som kunden har og være lydhør for hva de egentlig ønsker hjelp med. Løser man dette, så tror jeg man har en lys fremtid i faget, sier Røiseland.

Så fikk jeg en idé fordi jeg har sett at Drammenshallen er en flott hall, som også var konsertarena på 70- og 80-tallet. Hvordan ta vare på det og få bygget noe nytt? Hvordan bygge noe som bygger på det samme, men samtidig inneholder mye mer?

Les også: Vil bygge Norges fremste håndballarena Hva var det som fikk deg til å bli forretningsmann?

Mest bakoverlent og minst nyskapende

Etter at han overtok bedriften, utviklet han den til et eiendomsselskap og solgte siden ut rørleggervirksomheten. Les også Et av varemerkene hans som eiendomsutvikler er å satse på hotell og hyttefelt på uortodokse steder. Som på Hafjell etter at OL var over. Som utenfor Dyreparken i Kristiansand før Kaptein Sabeltann.

arthur buchardt Alt om ski og bratt friluftsliv australiaenred.com

Som i en liten by langs E6 som de fleste bare raser forbi. Alle som har tatt E6 sørfra på vei til Hamar, Lillehammer eller hytta på Hafjell, har en formening om trehuset som har skutt i været mellom motorveien og Norges største innsjø det siste året.

Alt fra sammenligninger med en melkekartong til fallosuttrykk har versert blant kritikerne. Fansen fremhever at bygget er oppført i tre, at det ser varmt og innbydende ut og at det er et signalbygg som hele regionen, ja, hele landet kan være stolt av. Brumunddals ordfører Anita Ihle Steen har tidligere uttalt til TU Bygg at hun synes bygget blir veldig fint, og at hun har inntrykk av at brumunddøler flest har sans for det.

En av disse er naturligvis Arthur Buchardt selv. For mer informasjon om selskapet og hvilke spennende prosjekter som er under utvikling og salg, klikk her.

Les også: El sykkel haibike

Gaustatoppen Invest AS har gjennom flere år vært sentral i utviklingen av Gaustatoppen som destinasjon.

ARTHUR BUCHARDT Relaterte emner

Publisert: 11 november, 2020 04:56 Oppdatert: 12 november, 2020 09:27 Arthur Buchardt skal bygge 3. Dersom ikke eiendomsutvikler Arthur Buchardt løser parkeringskravet i henhold til bestemmelsene i kommuneplanen, havner trolig byggesaken på politikernes bord. Artikkelen fortsetter under annonsen — Området hvor Mjøstårnet ligger åpner for en sambruksbestemmelse når det gjelder parkering. I praksis betyr dette at ulike brukergrupper kan dele på parkeringsplassene. Enkelt forklart utløser sambruksbestemmelsen et krav om 70 prosent dekning av det reelle parkeringsbehovet, sier Ruud til HA. Utløser krav om 76 p-plasser Så vel entreprenør Hent AS som Ringsaker kommune viser til at en foreløpig opptelling tilsier at det mangler 96 parkeringsplasser i henhold til kravene i kommuneplanen. Buchardt vil bygge 3.

ARTHUR BUCHARDT Kommentarer:
Rapportert den Arthur buchardt
Ruud fra Molde
jeg er glad i utforske norske bøker aldri. Se min andre innlegg. En av mine hobbyer er Chiläumsrodeo.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Afrodites Elsker I Græsk Mytologi
 • Pris Solgte Boliger
 • Ctek Mxs 5. 0 Pris
 • 1970 Hår
 • Når Er Strømmen Billigst
 • Easee Lader Test
 • Hvor Mange Timer Er Det I Et År
 • Lav Kryssord
 • Billige Pumps Sko
 • Troll Trondheim
booked.net