Okse Indrefilet Helstekt

  1. Mer om
Okse Indrefilet Helstekt

Okse Indrefilet Helstekt MottoLegg fileten i en ildfast form og stikk inn et steketermometer. Sett formen i stekeovnen på 125 °C. Fileten er lite stekt ved 55-60 °C, medium stekt ved 60-65 °C og gjennomstekt ved 70 °C. La gjerne fileten hvile i 15 minutter før du skjærer i den Pannen skal være god og varm, og kjøttet skal raskt få en fin og brun stekeskorpe. Legg fileten i en ildfast form sammen med hvitløk og timian Sett deretter termometeret inn i midten av indrefileten og still termometeret på 58 grader hvis du ønsker perfekt rosa kjerne Fileten er rød når fileten har en kjernetemperatur på 55-60 grader og rosa når steketermometeret viser 60-65 grader Stekes i ovn på rist ved 160 °C i ca. 30 minutter til steketermometeret viser 55 °C for rød filet og 60 °C for medium stekt filet. La så fileten hvile

Facebook Facebook

Han forteller at dette er restaurantenes, til nå, hemmelige triks, og eneste grunn til at de klarer å lage så mange perfekte biffer på så kort tid. Vil du ha medium stekt biff setter du 54 grader og lener deg tilbake i godstolen.

Kombinasjonen av damp, temperaturkontroll og timer gir deg resultatet du vil ha med bare et par tastetrykk. La kjøttet hvile utildekket i 10 minutter før servering.

Helstekt indrefilet NRK Mat Oppskrifter og inspirasjon

Har du ikke steketermometer bør du beregne rundt 30-40 minutter per kilo med indrefilet. Dette vil også variere fra ovn til ovn, og tykkelsen på fileten.

Har du lest dette? E boks no

Skjær dem i små rundinger, samme med 12-15 Amandiepoteter. Legg dem i en langpanne dekt med bakepapir.

Bruk en morter til å lage olje med hvitløk og krydder. Det er viktig å la kjøttet hvile etterpå, minimum 6-8 minutter, da beholder kjøttet saftigheten.

Helstekt indrefilet med hasselback poteter og kremet sopp

Trinn 2 Mise en place: Søtpotet Trinn 3 Marinade: Rasp halvparten av appelsinskallet og bland det med appelsinsaft, olivenolje, mykt smør, salt og pepper i en bolle.

Trinn 4 Rens og skjær søtpotet i båter.

Nå kan du begynne å spe med kraften. Litt og litt til alt er redusert inn i risen.

I relasjon: Svijern bokstaver

Jeg pleier å ha på lokk de siste 5 minuttene. Hele prosessen tar om lag 20 minutter.

Gilde Slik helsteker du biff

Ta av lokket og tilsett rikelig med revet parmesan og en klatt med godt smør, flaksalt og nykvernet pepper. Skjær kjøttet i fine skiver og legg det på fat sammen med løk, sopp og asparges. Server poteter til.

OKSE INDREFILET HELSTEKT Relaterte emner

Renskjær fileten for hinner. Gni fileten godt inn med salt og pepper. Brun fileten godt på alle sider i en varm stekepanne med smør. Legg fileten i en ildfast form og stikk inn et steketermometer. Sett formen i stekeovnen på 125 °C. Fileten er lite stekt ved 55-60 °C, medium stekt ved 60-65 °C og gjennomstekt ved 70 °C.

Okse Indrefilet Helstekt
OKSE INDREFILET HELSTEKT Kommentarer:
Redaktør på Okse indrefilet helstekt
Nordby fra Sandnes
Jeg har lyst rapporterer norske nyheter plagsomt. Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Schmetterlingsstreich.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
booked.net