Asus Rt Ac3200 Best Settings

  1. Mer om
Asus Rt Ac3200 Best Settings

Asus Rt Ac3200 Best Settings AttraktivASUSWRT has a default condition setting to trigger the switching mechanism RT-AC3200 fungerer problemfritt med et bredt utvalg av adaptere, mediespillere og andre trådløse enheter for å sikre best mulig ytelse - den støtter til og med uten tvil den beste ruteren vi har hatt på testbenken Best i test og terningkast 5 på Dinside.no og PCWorld.no: "Svært rask RT-AC3200 Powerful wireless router with three frequency bands Ultra-fast 802.11ac ASUSWRT graphic user interface allows easy CD-free setup within Share What You Know: ASUS RT-AC3200 on SmallNetBuilder forums; Asus RT-​AC3200 Wireless Router on wl500g.4.Recommended QoS Configuration

For å vises en funksjon for å endre kringkasting av 802.

Router on the App Store

Slå ruteren til å frigjøre Modemene fungerer på kanaler fra 1 til 11. Kanalendring, la ruteren lage et klart signal mellom andre trådløse enheter. Hvilken kanal er kringkastingsmodus på 802. Rosa farge vårt belegg på 10 kanaler. Vi ser at to nettverk rosa, blå er på samme kanal 1, de forstyrrer hverandre. Du kan sjekke statusen til rating av innstillingene.

Nøyaktig det faktum at to wifi-nettverk på mine naboer er på samme kanal, og dermed forstyrre hverandre. Velg en kanal som er mindre koblet til WiFi-nettverk eller ikke er tilkoblet i det hele tatt. Styrke kraften til overføringen av ruteren Les instruksjonene om sannsynligheten for XMIT-alternativet, strømmen til modemet ditt: det bruker mengden energi til å overføre signalet.

Du kan styrke dette nummeret opptil 45 MW. Vet, du risikerer å overlage eller skade ruteren. Eksempel på to modemer. Se etter konfigurasjon og heve den.

På den første tegningen for å velge elementet Høy. På den andre angir du maksimumsverdien 20. Endre standard routerantenne Finn en annen antenne fra den gamle ruteren, hvis den er kraftigere og erstatt den, som vil gi større kraft. Ikke alle rutere lar deg skru av den vanlige antennen. Hun er festet su-hel, mange gjør siden på video.

Klipp med ølbokser som i bildet. Det passer best når du trenger å koble to rutere som kjører i modus: WDS, repeater. Du må forstå at WIFI vil fungere dårlig bak den lukkede delen av banken.

Gjennomgang av ASUS RT

Denne metoden er hvordan du gir en større koeffisient til målrettet bølge. Installer repeater Ring mer "repeater". Utvider nettverket av det resulterende signalet. Repeateren mottar et signal fra modemet og forbedrer det for å øke rekkevidden.

Selges i form av en blokk som må sitte fast i en rask setting. Har flere rutere alternativ "Repirates". På nettverkssikkerhetsfronten tilbyr den WPA2-kryptering, DoS-angrepsbeskyttelse og dobbel brannmurfunksjon. Bildekreditt: Synology 7. Dette tillater ytterligere finjustering av innstillinger og muligheten til å konfigurere avansert nettverksovervåkingsfunksjonalitet hvis du har tekniske koteletter. De bør tilby ubegrenset båndbredde uten generell gasspjelding eller service-spesifikk gasspjelding.

De bør tilby flere utgangsnoder i landet du er interessert i å vises som om du er fra hvis du vil se ut som om du er i USA, er en VPN-tjeneste som spesialiserer seg på europeiske utgangsnoder ikke til nytte for deg. Slik konfigurerer du StrongVPN på ruteren din Det er to måter å gå om å konfigurere ruteren din: Den automatiske måten og den manuelle måten. Konfigurering av ruteren din er den manuelle måten ikke forferdelig komplisert du vil ikke skrive noen arcane IPTABLES-kode for ruteren din for hånd eller noe slikt, men det er tidkrevende og kjedelig.

I stedet for å gå gjennom hvert minutt innstilling for StrongVPNs OpenVPN-konfigurasjon på ruteren, vil vi i stedet gå deg gjennom det automatiserte skriptet og for de som ønsker deg å gjøre det manuelt, vil vi peke på deres detaljerte steg-for-steg guider. Ruteren din trenger å kjøre DD-WRT-revisjon 25179 eller høyere denne revisjonen ble løslatt langt tilbake i 2014, så denne opplæringen til side du bør virkelig oppdatere til en nyere versjon for å dra nytte av den automatiske konfigurasjonen.

Med mindre ellers spesifisert, skjer alle de følgende trinnene i DD-WRT administrasjonspanelet og alle instruksjoner som "Naviger til oppsett-fanen" refererer direkte til kontrollpanelet. Trinn 1: Sikkerhetskopiering av konfigurasjonen Vi er om å gjøre noen ikke så små men trygge og reversible endringer i ruteren din konfigurasjon. Nå ville det være en utmerket tid å dra nytte av ruteren din konfigurasjon backup verktøy.

Ikke kan ikke manuelt angre alle endringene vi skal lage, men hvem vil ønske når det er et bedre alternativ? For å lage en sikkerhetskopi, klikker du bare på den store blå "Backup" -knappen. Nettleseren din laster automatisk ned en fil med tittelen nvrambak.

Sikkerhetsverktøyet kommer til nytte på to steder i denne opplæringen: Opprett en ren sikkerhetskopi av din pre-VPN-konfigurasjon, og opprett en sikkerhetskopi av arbeids-post-VPN-konfigurasjonen din etter at du har fullført opplæringen.

Hvis du finner ut at du ikke vil ha din ruteren for å kjøre en VPN-klient og ønsker å gå tilbake til staten ruteren var i før denne opplæringen, kan du navigere tilbake til samme side og bruke "Gjenopprett konfigurasjon" -verktøyet og sikkerhetskopien vi nettopp har opprettet for å tilbakestille ruteren til staten er i nå før vi gjør VPN-relaterte endringer.

En WLAN-router med høyere anskaffelseskostnad, men lavt strømforbruk, kan derfor betale seg selv relativt raskt. Geschwindigkeit Hvis du vil ha en rask WiFi-tilkobling, bør du sørge for at ruteren bruker den nyeste WiFi-standarden.

Hvilken trådløs ruter?

Ekstra funksjoner Alle som eier et smarthus kan være interessert i andre funksjoner. Moderne WLAN-rutere gjør det mulig å koble til nettverksharddisker eller til og med kontrollere intelligente oppvarmingstermostater via app.

Noen telefonaktiverte WLAN-rutere tilbyr også tilleggsfunksjoner, for eksempel en telefonsvarer. Faktisk er det en regulert radio- og overføringskraft i Tyskland som ikke må overskrides. Etter en viss avstand slutter selv de beste ruterne.

Dette kan føre til problemer, spesielt i store hus. En ruter som støtter et WiFi-mesh-system er løsningen. Den faktiske WLAN-ruteren fungerer som grunnlag.

De utvider radien til en WLAN-ruter, noe som er spesielt viktig for leiligheter og hus med mer enn 100 kvadratmeter. Pris-ytelse-forhold Kanskje den viktigste og oppsummerende faktoren er forholdet mellom pris og ytelse.

Når du åpner frontdekselet på emballasjen, ser du umiddelbart ruteren, som er stor, tung og imponerende. Innenfor pakken finner du følgende elementer: ASUS RT-AC5300 trådløs ruteren, en nettverkskabel, en støtteskive med brukerhåndboken på 28 språk og bruksprogramvare som også inneholder et verktøy for gjenoppretting av ruteren veldig nyttig når håndtere en mislykket firmware-oppdatering, strømadapter, garantikort og hurtigstartguide.

Det er også en brosjyre som beskriver en av de unike egenskapene til denne ruteren, som skal dekkes senere i denne anmeldelsen. Unboxing-opplevelsen vil være en spennende, spesielt når du vurderer at vi snakker om noe ganske kjedelig: en trådløs ruter! Dette alene skaper forventning om uovertruffen ytelse.

I relasjon: Russetog årnes

De åtte antennene skal bidra til å levere en total maksimal båndbredde på 5334 Mbps: 1000 Mbps for 2, 4 GHz trådløst nettverk og 2167 Mbps for hvert av de to 5 GHz trådløse nettverkene som sendes av denne ruteren.

Selvfølgelig er disse imponerende tallene teoretiske og de oppnås ikke lett i den virkelige verden med felles nettverksmaskinvare. Hvis du vil ha et godt perspektiv på båndbredden som du sannsynligvis vil oppnå, kan du lese delen Trådløs nettverksytelse i denne anmeldelsen.

RT-AC3200 bruker trebånds Smart Connect-teknologi for å gjøre akkurat det, sammen med AiRadar universell stråleforming for forbedret trådløs dekning og stabilitet. Her er all informasjon om hvordan du setter opp en tilkobling via et USB-modem eller en telefon Android på Asus-rutere. Hvis nødvendig, konfigurer deretter selve Wi-Fi-nettverket endre navn eller passord, kan du direkte på hovedsiden med innstillingene. Det er et systemstatusvindu. Vel, eller på fanen Trådløst nettverk.

Hva skal jeg gjøre hvis Asus-ruteren ikke ser USB-modemet, eller hvis det ikke er noen internettforbindelse via 3G? Svært ofte er det et problem når du rett og slett ikke kan konfigurere ruteren til å fungere med et USB 3G-modem. Enten ser ruteren ikke modemet i det hele tatt, eller så nekter den å koble til Internett. Det er ingen forbindelse til leverandøren. Det trådløse internett, vil jeg introdusere 3G, er ikke så stabilt som en vanlig kabelforbindelse. Derfor, noen ganger trenger du å fikle med innstillingen.

Hvis du konfigurerte alt i henhold til instruksjonene, men det ikke er noen internettforbindelse, gjør vi dette: Forsikre deg om at ruteren støtter modemet ditt. Koblingen til siden med kompatible modemer ga jeg i begynnelsen av denne artikkelen.

Vi sjekker innstillingene til Internett-leverandøren. Du har kanskje valgt feil leverandør. Du kan prøve å stille alt for å konfigurere navn og passord manuelt. Jeg viste ovenfor hvordan du gjør dette. Du må oppdatere routerens fastvare til den nyeste versjonen. Dette kan gjøres separat. Det er sant at du trenger en internettforbindelse.

I slike situasjoner har ikke ruteren alltid skylden. Kanskje det er et problem med modemet eller leverandøren. Forsikre deg om at Internett er betalt for, og når du kobler modemet til datamaskinen, fungerer alt. Problemet kan også være at modemet ikke kan hente signalet. Din operatørs dekning er ikke tilgjengelig, eller den er veldig dårlig.

I dette tilfellet anbefaler jeg deg å sjekke driften av modemet på datamaskinen igjen, eller. For høyere Internett-hastighet anbefaler jeg deg å installere en antenne for modemet.

Hvis du har et dårlig signal.

Gjennomgang av ASUS RT

Hvis signalet ditt ikke er veldig sterkt, vil installering av antennen og riktig innstilling gi en veldig god økning i hastigheten på Internett. Bevist: Det er veldig enkelt å sette opp. Slå på modemet og start datamaskinen på nytt. Ved neste start vil Windows gi deg et vindu Neste gang du starter Windows, vil du se et vindu: Ny enhet funnet. Windows vil prøve å finne ut hvilket modem som er koblet til datamaskinen.

Du kan spesifisere modemtypen selv ved å velge den fra listen som vil bli tilbudt deg hvis du merker av i ruten Ikke oppdag modemtype velg fra listen Jeg anbefaler å merke av i denne boksen hvis listen over enheter er tom når du peker på en inf-fil.

Hvis modemet ikke oppdages av Windows, kan det hende du har feil i portene. Følg instruksjonene i modeminstallasjonsprogrammet. Etter at modemet er installert, gå til "Kontrollpanel - Modemer".

Råd: Beste asus

Finn modemet du nettopp har installert, velg det med musepekeren og klikk på egenskaper. Fra menyen Maksimal hastighet velger du 57600 for 28,8 og 33,6 kbps modemer, 115200 for 56 kbps modemer og 115200 eller høyere for ISDN-modemer høyhastighets serielle kort må også foreslå verdier 230400 og 460800. Hvis modemet ikke reagerer med denne hastigheten, må du stille hastigheten litt lavere.

Dette er nok tid til å opprette en forbindelse. Lukk vinduet bufferinnstillinger og gå til "Avansert". Merk av i boksene her: Feilhåndtering, tilkoblingstrinn, datakomprimering. Dataoverføringskontroll - maskinvare.

Hvis du har et WIN-modem, er kontrollen programvare. Dette fullfører modemkonfigurasjonen. Etter at systemet endelig har installert modemet og fullført innstillingene som er nødvendige for tilkobling via telefonlinjen, må du foreta de nødvendige nettverksinnstillingene.

ASUS RT AC3200 BEST SETTINGS Relaterte emner

Kevin Benckendorf 15. Nesten alle tyske husstander har en internettforbindelse. Beslutningen om å kjøpe en router skal ikke tas lett. Som hjertet på internett på internett kan en god ruter være en virkelig velsignelse. Ingen ønsker å bli møtt med treg internett eller til og med internettbrudd hele tiden. Vi tester de beste WiFi-ruterne for deg og hjelper deg med kjøpsbeslutningen slik at du har pålitelig internett hjemme. En ruter, uansett om det er et WLAN eller en klassisk LAN-ruter, brukes til kommunikasjon mellom forskjellige sluttenheter i et nettverk.

ASUS RT AC3200 BEST SETTINGS Kommentarer:
Forfatter om Asus rt ac3200 best settings
Fagerli fra Svolvær
Les gjerne min andre nyheter. Jeg trives Süßwasseraquarien. jeg elsker dele interessante nyheter skremmende.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
booked.net