Skai Setetrekk

  1. Mer om
Skai Setetrekk

Skai Setetrekk LiktSkaisetetrekk.no leverer kun skreddersydde setetrekk som er produsert for hver bilmodell. Det vil si 100% passer med antall nakkestøtter bilen har og hel Gamle tradisjoner - kombinert med innovasjon. Et setetrekk skal ikke bare beskytte bilen din. Det skal se pent ut, ha god passform og kvalitet, enkelt å montere Passer til sideairbag; Passer til de fleste biler; Til for-/baksete og nakkestøtte. Shopping cart Legg i handlekurven Køb Forsetetrekk Skai: Setetrekk og seter hos thansen.no Setetrekk Fasong Van Dv2 M Air

OK — deretter begynte jeg å sy fast bisen med glidelåsfot. Jeg la den kant i kant med trekket og sydde rundt.

Spisestuestoler i eik Tise

Jeg sydde ikke over midt bak, der hvor de krysser hverandre, det sydde jeg først i siste sømmen. Og her bilde rett ovenfra da bisen var sydd fast: Deretter klippet jeg ut sidestykket som et helt rett rektangel.

Fordi jeg ville tilpasse bredden på dette helt til slutt, klippet jeg det 30 cm bredt, målte omkretsen på setet og la til ca 20 cm bare for å være på den sikre siden. Dette festet jeg også med disse klypene rundt hele.

I relasjon: Stemjern biltema

Jeg begynte og sluttet ca 4-5 cm fra midten bak der hvor bidene krysser. Bilde underfra, det var denne veien jeg sydde det fast med glidelåsfoten: Og ovenfra: Da jeg hadde sydd sidestykket fast bare ikke de 8-10 cm midt bak, vrengte jeg trekket for å sjekke at alt ser greit ut. Det er fremdeles muligheter til å justere inn eventuelle feil her.

Heldigvis så trekket fint ut.

Setetrekk Skai Linjet For. Tur Sal

Vrengte tilbake trekket. I tillegg blir interiøret gjerne enklere å holde rent. Og setetrekkene kan brukes for å friske opp interiøret.

Vi har derfor også levert våre setetrekktil en rekke andre kunder og bruksområder enn de som kjører bil; for eksempel til skinnegående materiell, til fly, transportselskaper, anleggsmaskiner, busser, traktorer, skip — og mye annet.

Med nærmere 100 års erfaring og tradisjon, har vi kunnskapen som skal til for at du får det du trenger og ønsker. Våre skreddersydde setetrekk til yrkesbiler er laget med ekstra høy slitestyrke, og beskytter mot slitasje og skitt — samtidig som de gir deg en elegant og komfortabel arbeidsplass. Skreddersydde setetrekk har perfekt passform, og vi leverer også matchende trekk til hodestøtter og armlener. Med fem års garanti mot gjennomslitasje får du langvarig og god beskyttelse — og dermed mindre risiko for å bli trukket for seteslitasje når leasingbilen skal leveres tilbake, eller lavere pris ved salg.

Skreddersydde setetrekk leveres til de fleste yrkesbiler via bilrekvisita-kjedene, og vi har også avtaler med de fleste bilimportører og forhandlere av yrkesbiler.

I tillegg lagerføres skreddersydde setetrekk hos en rekke bilimportører, for rask levering.

kunstlær og imitert skinn Store norske leksikon

Setetrekk fra HTS Setetrekk beskytter det originale interiøret, noe som både gjør renhold enklere og reduserer risikoen for lavere annenhåndsverdi på grunn av slitasje. I tillegg kan våre setetrekk friske opp bilinteriøret, og med individuell skreddersøm gir vi deg utallige muligheter til å kombinere farger og materialer, skreddersydd til din bil.

Vi leverer også en rekke skreddersydde, formtilpassede eller universale setetrekk, slik at du kan finne akkurat det setetrekket du ønsker og trenger.

Det kan gi en stor besparelse den dagen bilen skal leveres tilbake etter endt leasingperiode. Lisens: Artikkelstart Kunstlær og imitert skinn er materialer som skal erstatte naturlig lær og skinn, og som i større eller mindre grad ligner på lær og skinn.

Slike materialer har forskjellig oppbygning og sammensetning, avhengig av bruksområdet. Noen består av vevd duk eller filt belagt med ulike typer plast, for eksempel mykgjort polyvinylklorid, akrylplast eller polyamid.

Det er andre fordeler ved å få nye setetrekk også.

Setetrekk skaiskinn?

Det kan for eksempel være at bilstolene dine er skitne, kjedelig å se på eller slitte, da kan et setetrekk forhindre videre slitasje. Når du kjøper en ny bil, pleier du å være øm mot den, og da er formålet med et setetrekk å beskytte bilens nåværende seter frem til den dagen du velger å selge bilen igjen. Er du drosjesjåfør eller bygningsarbeider?

Beskytt originalinteriøret med våre skreddersydde setetrekk — for bedre holdbarhet, sikkerhet og flott utseende.

I produksjonen av kunstlær brukes det kjemiske og allergifremkallende stoffer som eksperter advarer mot. Våre setetrekk er laget av økolær og er belagt med polyuretan som ikke inneholder farlige tilsetningsstoffer.

Siden kjemiske stoffer brukes ikke i produksjonen, anbefales allergikere å bruke setetrekk i økolær.

SKAI SETETREKK Relaterte emner

Et setetrekk skal ikke bare beskytte bilen din. Et godt setetrekk gir kjøretøyets interiør et stilrent utseende og en følelse av god komfort. Utseendet er slett ikke det eneste som teller når det handler om setetrekk. Om du ønsker det beste for bilen din, har våre skreddersydde setetrekk perfekt passform og er laget for enkel og rask montering. Men det kanskje viktigste argumentet for å velge et setetrekk fra oss er kvaliteten vi tilbyr. Husk at et skinnsete utsettes for intensiv slitasje.

Skai Setetrekk
SKAI SETETREKK Kommentarer:
Redaktør på Skai setetrekk
Granli fra Trondheim
Jeg har lyst utforske norske bøker vakkert. Se min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Ausdauerrennen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net