Senkesett Til Bil

 1. Mer om
Senkesett Til Bil

Senkesett Til Bil ØkeKjøp det perfekte senkesett, coilover eller sportunderstell i høy kvalitet til din bil her Bilen vil føles mer stabil. Finn senkesett og dempere som passer til din lommebok og bil hos Mekonomen Vi tilbyr et bredt sortiment, lave priser, raske leveranser Det er ikke uvanlig å senke bilen - ikke minst i gatebilmiljøer. Det med å ha justerbare senkesett kan være smart Hvis fjæringen på bilen din begynner å bli slitt kan det lønne seg å investere i nytt heve- og senkesett. Hos oss får du gummiklossesett

In: Senkesett Billige senkesett for din bil Med senkesett kan du fritt justere høyden på din bil. Som vanlig brukes de til å senke bilen til en helt spesifikk høyde, som typisk er enten 40 eller 60 mm.

Senkesett m/Dempere

Senkesettet er en komplett sett med fjærer som monteres på bilen. Det finnes regelverk å forholde seg til.

Last ned også: Gardermoen kennel

Og konsekvensene av å ikke følge dette kan bli ganske brutale Kan miste lappen Mitt første råd — sørg for at dette blir godkjent. Politiet kan være strenge når de kommer over biler som er ulovlig senket.

ST Senkesett

Da må du belage deg på en bot, og til og med miste lappen, leste jeg i en avis forleden. Det er ikke noe morsomt - særlig ikke når du nettopp har fått førerkort!

Årsaken til at de slår så hardt ned på det, er rett og slett at det kan være livsfarlig om du ikke gjør det riktig. En snarvei alt for mange tar, er for eksempel å bare kappe original-fjærene.

Bil med ulovleg senkesett

Uoriginale støtdempere 3. Monteringsanvisningen for nivåregulerende støtdempere skal bl. Dokumentasjon kreves imidlertid ikke når bilfabrikanten selv har nivåregulerende støtdempere som fabrikkmontert utstyr eller ekstrautstyr for den aktuelle bilmodellen og dette kan dokumenteres ved instruksjonsbok, tilbehørskatalog eller på annen fullgod måte. Forholdet til EØF-typegodkjenning m.

Dette kapittel kommer til anvendelse når andre bestemmelser ikke er fastsatt, jf. Reparasjon, ombygging og oppbygging av kjøretøy 1. Har man beholdt bilens standard støtdempere, vil disse i slike tilfeller ha store problemer med å takle den mye tøffere jobben de nå får.

Det hjelper ikke med verdens beste dekk, og avansert mekanikk, hvis dekkene ikke har kontakt med veibanen. Og den er det støtdemperne som sørger for.

Les også: Billige senkesett

Også sa han: ja men dette så greit ut det. Så da blir vognkort levert i morgen og nytt utstedt om noen dager.

SENKESETT TIL BIL Relaterte emner

In: Senkesett Billige senkesett for din bil Med senkesett kan du fritt justere høyden på din bil. Som vanlig brukes de til å senke bilen til en helt spesifikk høyde, som typisk er enten 40 eller 60 mm. Senkesettet er en komplett sett med fjærer som monteres på bilen. Når du senker bilen kommer du tettere på veien, og det kan gi deg mindre motstand på veien og derfor en bedre kjøreopplevelse og høyere hastighet. Derfor er det typisk et produkt som velges av folk som enten bruker bilen til sport, eller som bare har biler og kjøring som hobby og setter pris på utstyr i høy kvalitet. Hos Billige-senkesett.

Senkesett Til Bil
SENKESETT TIL BIL Kommentarer:
Redaktør på Senkesett til bil
Josefsen fra Molde
jeg elsker lese bøker virkelig. Siste nytt: min andre nyheter. jeg liker Indoor Cricket.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Bryn Treningssenter
 • Apotek Måløy
 • Gourmet Restaurant Oslo
 • Grandahl Bil
 • Redskapshus
 • Innvandrer Definisjon
 • Supermatt Maling
 • Opel Zafira
 • Narvesen Ahus
 • Sparebank 1 Eiendom Kongsberg
booked.net