Sushi Hjemmelaget

 1. Mer om
Sushi Hjemmelaget

Sushi Hjemmelaget BilligKok sushirisen etter anvisningen på pakken Skjær laks, mango, avokado og agurk i tynne strimler Legg et ark tang på et sammenbrettet, rent kjøkkenhåndkle Legg strimler av laks i en stripe på risen sammen med mango, avokado eller agurk Rull bambusmatten stramt sammen til en fast rull

Skjær neste snitt helt igjennom. Slik får du to skiver som henger sammen og vil dekke risballen. Her kan du gjerne bruke det du får til overs når du lager nigiri.

STEG 3 Legg et ark noritang på en bambusmatte.

Hjemmelaget sushi på enkleste vis!

Dypp fingrene i eddikvann og fordel kokt sushiris utover. Unngå å legge ris helt ut til kanten øverst på arket. STEG 4 Legg sjømat og gjerne frisk agurk eller mango på risen. Både type fisk, frukt og grønnsak kan varieres. Tenk farger når du velger.

Her får du oversikten over hva du bør sette på handlelisten om du ønsker å lage sushi hjemme på ditt eget kjøkken.

Fisk Fet fisk som laks, ørret, kveite og makrell er noen av fiskeartene som egner seg godt til sushi.

Andre godsaker er uer, reker, kamskjell, kongekrabbe, lakserogn, sjøkreps, torsk og vågehval. Bruker du rå, fersk fisk er regelen følgende: Frys fisken ned ved -20 grader i 24 timer for å unngå parasitter.

Rør imens eddik, sukker og salt sammen til salt og sukker er oppløst. Bred risen ut i en flat skål eller noe med en stor overflate, og tilsett eddiken langsomt, mens du nærmest skjærer i risen med en tresleiv eller liknende.

Maki Sushi Salma

La risen kjøle seg raskt ned — evt. Legg et stykke tang med den glatte siden ned på rullematten. Dypper du fingrene i kaldt vann, slipper du at risen fester seg til hendene. Dryss over litt sesamfrø. Noen er det sukker i, slik som denne, andre har det ikke.

Maki og nigiri sushi 3iuka

Har du en uten, tilsett som beskrevet over. Fordi min mann har laget dette tidligere, kjenner han smakene godt. Han synes mengden lake er altfor lite, så vi laget dobbel porsjon og brukte 7 ss ferdig lake i vår oppskrift. Ok, da setter vi i gang. Ta en porsjon med sushiris, bruk gjerne en spiseskje så får du like store risballer hver gang.

Form risen til en oval ball. Bitene skal ikke være større enn at de oppskårne fiskeskivene går litt ned på kantene.

Les også: Sabi sushi kristiansand meny

SUSHI HJEMMELAGET Relaterte emner

Helse Listeriarapport: Ferdigkjøpt sushi tryggere for gravide enn hjemmelaget Det er mindre forekomst av listeriabakterier i sushi enn sashimi, og for gravide er ferdigkjøpt sushi er tryggere enn hjemmelaget, ifølge en ny rapport. Rapporten er skrevet på oppdrag fra Mattilsynet i forbindelse med oppdatering av rådene om sushi til gravide og andre utsatte grupper. Listeriabakterien kan overføres fra kvinnen til fosteret under graviditet og forårsake infeksjon som kan føre til spontanabort, dødfødsel og sykdom. Kiwi innfører permanent fiskebonus Viktig med riktig temperatur Ifølge VKM-rapporten er det fiskens lagringstid i tint tilstand, og temperatur før tilberedning som i størst grad påvirker mengden av listeriabakterier i sushien. Sushi oppbevart i høyere temperatur enn anbefalt, kan overstige terskelverdien for økt sannsynlighet for listeriose hos gravide, selv om lagringstiden har vært kort. Det er større sjanse for å få i seg listeriabakterier ved å spise sashimi enn sushi, ifølge rapporten. Årsaken er at det ikke er eddikmarinert ris i sashimi, og derfor vokser listeriabakteriene raskere.

Sushi Hjemmelaget
SUSHI HJEMMELAGET Kommentarer:
Forfatter om Sushi hjemmelaget
Ali fra Tønsberg
Se min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Meteorologie. Jeg nyter rapporterer norske nyheter oppreist.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Sumo Sushi Meny
 • Kebab Hjemmelaget
 • Geisha Sushi Fredrikstad
 • Cyclo Sushi
 • Kan Hjemmelaget Pesto Fryses
 • Shiki Sushi Fredrikstad
 • Kikko Sushi
 • Tomatsalsa Hjemmelaget
 • Best Sushi Oslo
 • Finn No Møbler Sofa
 • Kahoot Børs
 • Ensjø Bilshine
 • Jotun Brasil
 • Aceton Diabetes
booked.net