G Sport Bergen Storsenter

  1. Mer om

G Sport Bergen Storsenter KjærlighetContent [hide]

Den lokale internasjonale sportskjeden. INTERSPORT ble etablert i 1968 og er i dag verdens største sportskjede, med ca Hvor sport møter lidenskap. I Bergen finner du Intersport i andre etasje på Bergen Storsenter. Du finner også en av byens største sportsforretninger her Finn alle adresser, telefonnummer og åpningstider for G-Sport butikker i Bergen her Ser du etter ◴ åpningstidene til G-Sport? Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for G-Sport i Strømgaten 8 i Bergen på Tiendeo G-Sport er i dag Norges største sportskjede med over 200 butikker og er Norges 6. G-sport Bergen Storsenter har varer til hele folket

Stylistens TIPS Bruk fine sokker eller strømper sammen med festskoene så holder du varmen i kulden samtidig som du er pyntet til julekosen! Julen er en travel tid selv om vi alle ønsker å senke skuldrene.

Da er det godt å vite at vi har et stort utvalg butikker med det meste du trenger, enten det er mat, gaver eller et nytt festantrekk. Hver dag åpner vi klokken 09.

Preferanser Takk for at vi kan lagre dine egne preferanser om opplevelse av vår site som informasjonskapsler hos deg. Disse informasjonskapslene inneholder verdier basert på valg du har gjort for å skreddersy din opplevelse av vårt nettsted. Siden 1968 har vi jobbet målrettet for å være best i vår klasse og er i deg verdens største sportskjede, med ca 5600 butikker i 44 land.

Narvesen Bergen Storsenter, Bergen

Uansett om du er ute etter vintersport, friluft, fotball eller andre spennende sport og friluft kan du være trygg på at vi har noe du kan nyte i mange år fremover. Det blir et sjokk uansett, selv om man har vært ærlig om situasjonen og hva som mål til, men jeg opplever at det tas med fatning og en holdning om at vi skal gjøre det vi kan for å bidra til å legge grunnlag for videre drift, sier daglig leder Lars Kristian Lindberg i sportskonsernet Gresvig til DN.

Totalt består konsernet av i underkant av 95 egeneide butikker med cirka 2.

I fjor hadde selskapet en omsetning på 3,2 milliarder kroner og et driftsresultat på minus 250 millioner kroner, ifølge DN. Kalde vintre kan derimot gi seg utslag i at de går tomme for de samme varene, fordi det er vanskelig å beregne på forhånd hvor mye butikkene skal ta inn, sier administrerende direktør Bård Kristiansen i interesseorganisasjonen Sportsbransjen AS til bt.

Bommet forrige vinter — Det var akkurat det som skjedde hos oss. Vi fikk på langt nær solgt alle vintervarene vi ønsket sist vinter, dermed har vi rikelig med varer på lageret, sier Torbjørn Lien, som er butikksjef i G-Sport-butikken.

Han og staben hans har akkurat satt frem skiutstyr i butikken — noe fra fjorårets sortiment og noe nytt. Vi omsetter samlet for flere hundre millioner kroner årlig disse to stedene, sier driftssjef Anders Fjeld i XXL.

G SPORT BERGEN STORSENTER Relaterte emner

Svett for sportsbransjen Forrige vinters mildvær ga kladdeføre for mange sportsbutikker. Bransjen sliter med store lagre i en knallhard konkurranse. Magne Børve 12 fra Lofthus skal få nye slalåmski og langrennsski. Far og sønn har tatt seg en dagstur fra hjembygden Lofthus i høstferien, for å gjøre noen ærender i Bergen. Nå er far og sønn innom G-Sport på Bergen Storsenter for å sondere utvalg og pris. Nedgang etter sterk vekst Sportsbransjen opplevde i fjor en liten nedgang i omsetningen på landsbasis etter mange år med meget sterk vekst.

G SPORT BERGEN STORSENTER Kommentarer:
Rapportert den G sport bergen storsenter
Mathiesen fra Lillehammer
jeg elsker dele interessante nyheter drømmende. Les gjerne min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Gongoozler.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net