Nrk Sport Programleder

  1. Mer om
Nrk Sport Programleder

Nrk Sport Programleder MerkeligOle Rolfsrud (født 1976 i Brandal) er en norsk Nrk Sporten Tar Sats I Falun Nrk Presse Pressemeldinger · Fra Nrk Sporten Til Barne Tv Nrk Troms Og Finnmark Lokale · Sport Nrk Arsrapport Programleder: Ida Nysæter Rasch. Eksperter: Fredrik Aukland og Astrid Uhrenholdt Jacobsen. Kommentatorer: Jann Post og Torgeir Bjørn Resultatservice, nyheter, videoer og sendeplan for sport i radio og TV. Oppdater deg på sportsnyheter fra inn- og utland på NRK Sport NRK TVs anbefalte sport-program

Slovaken forlater Bora-hansgrohe etter fem sesonger.

Disse skal vitne mot Line Andersen

Saken handler blant annet om endring i arbeidsoppgaver, som Andersen mener er ugyldig. Og med mye innetid også framover skal vi i NRK gjøre det vi kan for å skape god stemning og spenning.

Det har publikum virkelig fortjent etter en krevende tid med koronapandemi, sier han. Fersk seriemester i Frankrike med Lille, han er et skikkelig uromoment i et EM på tampen av karrieren. En annen veteran er Goran Pandev som er kaptein på Nord-Makedonia. Med sine 37 år ser han slutten på livet som toppspiller komme i rasende fart, men gjorde blant annet mål da de slo Tyskland 2-1 på bortebane i VM-kvalifiseringen i mars.

Line Andersen, NRK Line Andersens skrøt henne opp i skyene

Vi har ventet et helt år på dette, siden mesterskapet skulle ha gått av stabelen i fjor sommer! Etter den spesielle tiden alle har gått gjennom, så blir det ekstra stas med Europas beste i aksjon gjennom en hel måned.

Hun kunne blant annet fortelle at hun hadde ekstra stor grunn til å glede seg til mesterskapet. Var involvert som tillitsvalgt for NRKJ på et tidlig stadium av saken.

Har arbeidet med Andersen under flere mesterskap. Har arbeidet med Andersen ved flere anledninger. Kvamme fortalte at hun møtte Line Andersen for første gang i 2016 i forbindelse med et møte mellom Andersen og hennes nærmeste overordnede, som Andersen hadde en konflikt med. Jeg hadde sett henne på tv og hun var så fin person.

Jeg ble overrasket over at Line var så sint, sa Kvamme i tingretten. Kvamme hadde skrevet et referat fra møtet mellom henne, Andersen og Andersens overordnede.

Andersen hadde vært uenig i referatet og tok det opp med fagforeningen NRKJ.

NRK Sport Sportsnyheter, resultater og sendeplan

Jeg fikk vondt i magen. Jeg fikk høre at hun ikke snakket pent om meg til andre kolleger, sa Kvamme i retten. Noe av kritikken fra kolleger, ifølge NRK, er at hun ikke er med å dekker de små nyhetene mellom store begivenheter.

At hun ikke er med i «hamsterhjulet» som de kaller det i NRK. Det synet er nok noe som fremdeles henger igjen i bransjen, tror hun.

Det har kommet mange kvinnelige reportere og programledere på Sporten med åra, men ute på tunge reportasjer er det ikke så mange kvinner å se, mener Karen-Marie: Slik ser ikke Bjørg 58 ut lenger! Så var det en kamp igjen. Det var bare ei jente igjen som var ledig til å ta oppgaven. Vaktsjefen spurte: «Du da, har du noe greie på fotball?

NRK SPORT PROGRAMLEDER Relaterte emner

Det er en hensiktsmessig ordning, spør du meg. Journalistene i NRK har stillingsvern som journalister, ikke som programledere. Les også: Hva kan vi gjøre med konflikter på jobben? Men slik funker ikke NRK. Alle der vet at disse attraktive rollene er til låns, og at man en vakker dag alltid blir «tatt av». Da famler man rundt på full lønn noen måneder, og finner etter hvert nye roller i dette store systemet. De fast ansatte NRK-folkene har stillingstrygghet, ikke rolletrygghet.

NRK SPORT PROGRAMLEDER Kommentarer:
Forfatter på Nrk sport programleder
Nordgård fra Lillehammer
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som jogo do pau. jeg liker lese tegneserier mistenksomt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
booked.net