Edlandsporten As

  1. Mer om

Edlandsporten As InformativEdlandsporten - en ledende bedrift i utviklingen av den moderne garasjeport. Moderne garasjeporter for privat og industri Vi selger reservedeler og tilleggutstyr til garasjeport. Kvalitetsprodukter av deler og tilbehør til de fleste garasjeporter og motorer Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Edlandsporten AS, 919477636. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse likes · 1 talking about this. Edlandsporten har vært en ledende bedrift i utviklingen av den moderne garasjeport Juridisk navn: EDLANDSPORTEN AS; Orgnr: 948708884; NACE-bransje: 47.529 Butikkhandel med byggevarer ikke nevnt annet sted

Film om hvordan du setter sammen og fester en garasjeport. Henvisninger i video er til. MAXBO viser deg hvordan du monterer. Del 2 av film om montering av garasjeport. Her monteres selve garasjeporten. Våre fjernkontroller fungerer til alle typer garasje og portåpnere. Sunmatic portåpner, bilde fra bruksanvisning.

Edlandsporten

Kjøper du garasjeporter hos Edlandsporten, kan vi garantere at du får et. Norsk leverandør av garasjeporter med gode priser, god erfaring og et.

Vi er bransjens største norskeide leverandør av solskjerming og garasjeporter. Med vaier for enkelt å kunne frikoble garasjeportåpneren 377-011. Du behøver ikke å gi avkall på komfortfunksjoner, som f.

Sectional door without spring safety device BR30 by a technical expert.

Takterasse på garasje Hörmann tilbyr et system der alle deler er perfekt tilpasset hverandre, og består av garasjeport. Fjernkontroll til Hörmann garasjeportåpnere. Preferanser Takk for at vi kan lagre dine egne preferanser om opplevelse av vår site som informasjonskapsler hos deg. Disse informasjonskapslene inneholder verdier basert på valg du har gjort for å skreddersy din opplevelse av vårt nettsted.

Igangsetting Mekaniske drevne vinduer, dører og porter må kontrolleres av sakkyndig før første oppstart og etter behov, mens minst én gang i året med skriftlig dokumentasjon. Operatørene av portanlegget eller deres stedfortredere må instrueres i betjeningen av anlegget etter at dette er satt i drift. Fare for personskader forårsaket av ukontrollert portbevegelse! Kontroller at barn ikke har anledning til å leke med portstyringen eller håndsenderen.

Kontroller før porten setter seg i bevegelse, at det ikke befinner seg personer eller gjenstander i portens faresone.

Har du lest dette? Coca cola tilbud

Kontroller at porten befinner seg i portposisjonen ÅPEN før du krysser portåpningen. Kontroller alle eksisterende nødkommando-innretninger. Du må aldri gripe inn i en port, føringsskinne eller deler som er i bevegelse. Bestemmelsene i EN porter produktstandard må overholdes. Hurtigprogrammering Det må utføres en hurtigprogrammering for å sikre en forskriftsmessig igangsetting av portåpnersystemet.

Dette gjelder for første igangsetting og etter en reset. Lagre portposisjonen ÅPEN. Føringssleiden er koplet inn.

Nordic Baby Group AB

Et tilsvarende feilnummer vises. Utfør hurtigprogrammeringen. Etter hurtigprogrammeringen må det utføres en funksjonskontroll. Fabrikkinnstillinger Over Reset kan driften tilbakestilles til fabrikkinnstillingene.

Programmering av fjernkontroll Trykk på håndsenderen.

43 konkurser i uke 39 Byggeindustrien

Slipp løs håndsenderen. P Lagre fjernkontroll. Avslutt hurtigprogrammeringen.

Styringen befinner seg i driftsmodus. Kontroller drivkraften. Kontroll av drivkraft 1. Fare for personskader på grunn av feil innstilte portkrefter! Porten må stoppe umiddelbart. Plasser en 50 mm høy hindring på bakken. Kjør porten så den kolliderer med hindringen.

Portåpnersystemet må stoppe og reversere når porten støter mot hindringen Porten må åpnes og kjøres til lagrede portposisjonen ÅPEN. Portåpnersystemet må stoppe. Parametrene tilbakestilles bare til fabrikkinnstillingene ved hjelp av en reset. Kontroll av fotocelle Fotocelle Kontroller alle fotocellene enkeltvis ved å utløse funksjonen.

Spesielle forhold ved karmfotoceller Funksjonen til en tilkoplet karmfotocelle må vises over monteringsposisjonen. Under monteringsposisjonen skjules funksjonen av styringen. Ved tilkobling av flere fotoceller reagerer alle fotocellene på samme måte som en eventuell karmfotocelle.

Måltrostveien 10 Ås

Portåpnersystemet kjører i motsatt retning. Bruksanvisning, Edlandsåpneren 260 1007 N 1 14 5. Programmering av spesialfunksjoner Programmeringsforløp Fare for personskader på grunn av feil innstilte portkrefter! I programmeringen av spesialfunksjonene kan viktige fabrikkinnstillinger endres. Kontroller innstilte parametre. Kontroller de innstilte portkreftene etter endring av utkoplingsautomatikken Kontroll av utkoplingsautomatikk Utfør målingene for dokumentasjon av riktig kraftutkopling P Styringen befinner seg i driftsmodus.

Alle parametrene tilbakestilles til fabrikkinnstillingene etter en reset. Tilkoplede og funksjonsdyktige sikkerhetselementer identifiseres på nytt etter reset. For å sikre feilfri drift av styringen: Programmer alle ønskede funksjoner på nytt. Lær inn fjernkontrollen på nytt. P Velg ønsket nivå eksempel nivå 2.

I relasjon: Vestby itslearning

Bekreft ønsket nivå. Visning av første meny og innstilt parameter En tilkoplet fotocelle gjenkjennes automatisk av styringen så snart den kobles til strømmen. Fotocellen kan i ettertid omprogrammeres. Fotoceller som ikke lenger ønskes, må koble fra før strømforsyningen kobles til fordi ellers gjenkjenner styringen dem Bekreft ønsket meny.

Visning av innstilt parameterverdi Etter endringer i programmeringsmodus må det utføres en funksjonskontroll.

EDLANDSPORTEN AS Relaterte emner

Selvsagt følger vi den nye personvernforordningen GDPR. Les mer her Ta kontakt Behøver du ny garasjeport, eller trenger den du har en oppgradering? Da står Edlandsporten klar til å hjelpe deg. Det norske selskapet hadde i fjor 50-års jubileum og jubilantens mangeårige erfaring kommer godt med når du behøver ny garasjeport, sidedører, portåpnere eller industriporter. I den tradisjonsrike bedriften jobber fortsatt flere som har vært med fra før han ble født. Min morfars bror bodde i Amerika, der så han at de brukte leddporter i tre.

EDLANDSPORTEN AS Kommentarer:
Forfatter om Edlandsporten as
Egeland fra Moss
Se over min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Schachboxen. Jeg nyter lese tegneserier faktisk.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
booked.net