Nrk Radio Sport

  1. Mer om
Nrk Radio Sport

Nrk Radio Sport ForskningNRK Radio sine kanaler direkte på nett - NRK Sport Resultatservice, nyheter, videoer og sendeplan for sport i radio og TV. Oppdater deg på sportsnyheter fra inn- og utland på NRK Sport Hør hele NRK Radio sitt store utvalg av podkast, serier, dokumentarer, underholdning, film, sport og nyheter I går; I dag; I morgen; Velg dato. Telefon: 23 04 70 00; E-post: Sportsredaktør: Egil Sundvor Carina Olset og Carl Andreas Wold gir deg noen av de beste historiene fra sportens verden. De deler lidenskapen for sport, byr på seg selv, gjester

Den hadde i tillegg stått i 29 år.

Umulig, sa kommentator Tim Hutchings på den internasjonale OL-sendingen. Foto: Charly Triballeau Det er lett å bli revet med i øyeblikket, men selv når svetten har tørket i Tokyos høye luftfuktighet sitter superlativene løst.

NRK Sport Listen Online

Sølvvinner Rai Benjamin mener det er tidenes olympiske løp på friidrettsbanen. Han er ikke den eneste som mener det. Men det finnes også de som prøver å nyansere, selv om det ikke alltid er like populært. Provoserer The Times sportskommentator, Matt Lawton, møter motbør på sosiale medier for sin umiddelbare reaksjon på Twitter: «Warholm er en fantastisk utøver, men jeg tror vi har sett teknologiens påvirkning der.

Skoene og en bane som visstnok er som å løpe på luft. The shoes and a track that is apparently like running on air.

Radio on the App Store

A man just ran Sub 46 in the 400M Hurdles. I saw Kevin Young run 46. Geeeeezzz — shannon sharpe ShannonSharpe August 3, 2021 Også internasjonale mediefolk og journalister tok til Twitter for å hylle den nybakte gullvinneren.

Uvirkelig» Den tidligere amerikanske fotballspilleren, Shannon Sharpe, var også i full begeistring over Warholms prestasjon.

Karsten Warholm tok OL

Språkendring, språk og identitet, norsk i forhold til andre nordiske språk, musikk i språket og språk og makt er blant emnene som belyses. Innkjøpt dokumentarserie fra Dropout Productions 2005.

Programleder: Petter W. Schjerven Pressekontakt: Håkon M. Jeg synes mangfold er veldig viktig. Alle skal ikke presses inn i en form. Det handler om røtter og identitet og trygghet, sier forfatteren og forskeren til Dagsavisen.

Warholm inn i celeber norsk OL

Fra Kyläpeli — Landsbyspelet i Nordreisa høsten 2018. Til høyre Inger Birkelund — kulturgründer og drivkraften bak Kvääniteatteri — et kvensk teater. Geli Goldmann «Babbel» var morsmål Hvor mange mennesker som har kvensk eller skogfinsk bakgrunn i Norge, er litt vanskelig å tallfeste, sier Bente Imerslund.

Er det nok med én kvensk besteforelder for å regne seg som kven?

Har du lest dette? Si opp eurosport player

Hvordan skal man telle? Det vi vet, er at rundt ti prosent av Norges befolkning har skogfinsk blod i årene, spredt over hele landet. De eldre generasjonene var opplært til å skjule sin finske bakgrunn. Det fins mange historier om at barn og barnebarn først oppdaget opphavet sitt da beste- eller oldeforeldrene kom på gamlehjem som demente, og gradvis mistet norsken, mens morsmålet kvensk var bevart.

NRK Sport Sportsnyheter, resultater og sendeplan

Rodal sprang selv inn til OL-gull på 800 meter i Atlanta i 1996, noe som også regnes blant en av Norges største idrettsøyeblikk gjennom tidene. Å ta verdensrekord med en sånn margin er helt vilt imponerende.

Tidligere verdensmester Ingrid Kristiansen har hatt verdensrekord på både 5000 og 10 000 meter. Hun er full av begeistring etter nattens bragd.

Radio, NRK Nå reiser Mari Monsson med Sommerskuta

Det er veldig vanskelig å måle opp noe som helst, men at dette er noe av det aller største, fordi det er en verdensidrett. Det at lille Norge kan få en gullmedalje, det forteller en del.

Da mener jeg det er en av Norges største, uansett idrett, sier hun til VG. Det er ikkje så rart: Radio er eit veldig direkte medium, men vi skulle gjerne sett at fleire brukte det enorme arkivet vårt! Kva kan vi gjere for at du skal høyre meir på NRK Radio?

Han jobbet mange år i NRK: Han var journalist i flere redaksjoner, var den første redaktøren og prosjektlederen for yr.

NRK RADIO SPORT Relaterte emner

Del Karsten Warholms utrolige rekordløp som sikret han OL-gullet tidlig tirsdag morgen norsk tid har sendt sjokkbølger gjennom friidrettsverden. Den hadde i tillegg stått i 29 år. Umulig, sa kommentator Tim Hutchings på den internasjonale OL-sendingen. Foto: Charly Triballeau Det er lett å bli revet med i øyeblikket, men selv når svetten har tørket i Tokyos høye luftfuktighet sitter superlativene løst. Sølvvinner Rai Benjamin mener det er tidenes olympiske løp på friidrettsbanen. Han er ikke den eneste som mener det. Men det finnes også de som prøver å nyansere, selv om det ikke alltid er like populært.

NRK RADIO SPORT Kommentarer:
Forfatter på Nrk radio sport
Braathen fra Stavanger
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Schlagstock wirbeln. Jeg trives lese romaner kokende.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
booked.net