Lag Egen Kalender

  1. Mer om
Lag Egen Kalender

Lag Egen Kalender MerkeligVær kreativ og lag en personlig fotokalender for 2022. Alle våre forhåndsdesignede fotokalendere er Slik lager du din egen bildekalender med fotoknudsen Med Canvas utvalg av kalendermaler og våre redigeringsverktøy, kan du lage en perfekt og unik kalender på kort tid. Lag kalendere med temaer knyttet til dine Sjekk vårt store utvalg, og lag en fotokalender til deg selv eller som gave. Her kan du enkelt designe din egen fotokalender, og mange andre spennende Lag din personlige fotokalender for 2022, og nyt dine favorittbilder året rundt. Familien din er unik, og det vil kalenderen din Lag flott fotokalender og kalenderbok - fint å gi, hyggelig å få! Velg format, tilpass utformingen, og plukk ut dine favorittbilder

Kalenderenes størrelse vil være 3,25 "ved 7,25". På denne måten kan vi skrive ut to kalender sider ut på en Brev størrelse papir.

Hvordan lage din egen kalender i Word

Steg 2 Klikk OK, og dette er hva du får: 12 artboards, en for hver måned. Trinn 3 Fargepaletten er opp til personlig preferanse. Jeg tenkte på månedene og årstidene og ønsket å reflektere en pastellkrem. Adobe Kuler er en stor ressurs hvis du ikke vet hvor du skal begynne. Den første fargen til venstre vil bli brukt som bakgrunnsfarge for kalenderen.

De andre fargene er for månedene. Trinn 4 Velg Rektangelverktøy M og tegne et rektangel på tavler, inkludert bløder. Fylle Formen med den grønne fargen.

Lag din egen kalender med tekst Julekalender

Kopiere og lim inn formen på hvert tavla. Slik legger du til tekst på kunstbrettene Trinn 1 Jeg holdt skrifttypen enkelt. Ta gjerne med deg selv.

Velg Tekstverktøy T og begynn å skrive alfabetet. Deretter Kopiere og Lim inn Tekstrader under hverandre ni ganger og kompensere dem til venstre. Steg 2 Velg all teksten og skisser den ved hjelp av Kommando-Skift-O.

Trinn 3 Gruppe teksten Kommando-G og plasser den på den første tavlen. Juster "A" mot øverste venstre. Trinn 4 Velg Rektangelverktøy M og lag et rektangel så stort som tavlen uten blødet og legg det over teksten.

Julekalendere du kan fylle selv Julekalender med 24 overraskelser

Trinn 5 Velg rektangelet og åpne Pathfinder palett. Klikk på Avling knapp. Dette vil beskjære den ekstra teksten. Adventskalenderen blir til julepynt Med en fin pakkekalender blir faktisk årets julekalender til en flott julepynt.

Pakk inn gaver med fint gavepapir på en fin bakgrunn, heng opp fine poser, ferdige lenker eller skaff deg en julekalender med skuffer du fyller med små, spennende gaver.

Har du lest dette? G sport lagunen åpningstider

I dag kan de beste fotominnene dine få pryde både litt av hvert, og den tradisjonelle kalenderen med bilder er i praksis som en hel kategori av gode fotogaveideer å regne. Blinkskudd skal vare lenger enn ett kalenderår Om du ikke går for en mer utradisjonell fotokalender kan du regne med at den vil få henge oppe lenger enn bare tolv måneder. Faktisk er det ikke uvanlig at fotokalenderen blir det eneste trykte mediet hvor bildene våre får komme til utrykk.

En hjemmelaget kalender har ikke noe med trykkede bilder, lim og sakser å gjøre.

Fotokalender Månedskalender med bilder FotoKnudsen

Derimot gjør du alt på nettet, og du får inspirerende hjelp fra vårt brukervennlige fotoprogram som er helt gratis. Programmet byr på uante muligheter for hjemmelagde kalendere, fotobøker og andre fotoprodukter du kan lage med dine egne bilder.

Månedskalender for 2021. Velg bildene av de små englene dine, og gjør dem enda mer søt med disse fotoramme designene med søt kanin, flodhest, pinnsvin, pingvin og mange andre kosete dyr.

Kalendere Handle hos Clas Ohlson

Installer disse Kalender 2021 - Årskalender Med Bilde og lag en vakker bildemontasje med søte rammer. Design din egen månedlige horisontale 2021-kalender med bildene dine. Du kan enkelt redigere bildene dine og justere bilderamme for kalenderen. Vi har som vanlig vurdert de åtte ledende tilbudene innenfor personlige almanakker ut fra kriteriene Brukervennlighet, Utvalg, Kvalitet og Pris. Vi har kåret årets beste fotokalender basert på de personlige almanakk på markedet akkurat nå Etter å ha undersøkt alle tilbudene som er på markedet i dag fant vi faktisk ut at det var en av disse mindre etablerte merkevarene som hadde det beste tilbudet, og at denne leverandøren har et sesongtilbud akkurat nå som lesere av Fotobok Eksperten kan dra nytte av frem til jul!

Testvinneren 2020: Smartphoto Fotokalender Vinneren av årets test for beste fotokalender er Smartphoto. Smartphoto er kanskje ikke et like etablert merkenavn i Norge som enkelte av de andre deltakerne i testen, men selskapet er større i andre deler av Europa og har tilsammen produsert fotoløsninger for flere enn 50 millioner fornøyde kunder.

LAG EGEN KALENDER Relaterte emner

Evighetskalender Mange andre hjemmelagde kalendere, og til jul kan du til og med lage en sjokoladejulekalender! De fleste av kalenderne våre kan dessuten lages kvadratiske eller i høy — eller panoramaformat. I tillegg kan du lage en studiekalender til erstatning for den litt kjedelige saken med spiralrygg du pleier å ha. Også her kan du sette dine egne fine bilder på forsiden. Derfor skal du lage din egen fotokalender Det er noe helt spesielt å ha sin egen, hjemmelagde kalender med bilder på som man har tatt selv.

LAG EGEN KALENDER Kommentarer:
Forfatter på Lag egen kalender
Berger fra Finnsnes
Les gjerne min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Modellbau. Jeg har lyst lese bøker gledelig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
booked.net