Kebab Hjemmelaget

  1. Mer om
Kebab Hjemmelaget

Kebab Hjemmelaget SkjebneContent [hide]

G lammekjøtt, lammekjøttdeig eller rester fra lammesteken, i strimler · 1 stk løk · 1 stk hvitløksfedd, finhakket · olje til steking · 1 ts spisskummin Ingredienser · 2 dl yoghurt, tykk · 0.5 stk sitron, saften · 2 fedd hvitløk · 0.5 ts kanel · 0.5 ts nellik · 1 ts korianderfrø · 1 ts spisskummen Kjøp Hjemmelaget "kebab" og resten av ukeshandelen med ett klikk! Kebab er opprinnelig en tyrkisk-persisk rett med grillet eller kokt kjøtt av lam Skal du steke i en vanlig stekepanne, kan du ha oljen i pannen. Stekes på forholdsvis sterk varme i starten, sånn at du får en fin stekeskorpe Sett i steketermometer gjennom hullet på toppen. Vannet skal ikke på noe tidspunkt koke, men ligge rett under kokepunktet på 80-90 grader

Brun burgerne lett i en stekepanne.

Pensle deretter begge sidene av burgerne med kebab-glaze. Fest to grillspyd på toppen av hver potet og træ kjøttskivene på spydene i ca 10 cm høyde. Stek i stekeovn på 175 °C eller på grill i ca 45 minutter,til kjøttet er gjennomstekt og har en kjernetemperatur på 70 °C.

Grønnsaker og kjøtt kan varieres i det uendelige. I hvert fall noen tips fra meg til deg!

Hjemmelaget kebab i pita

Inspirasjonen hentet jeg på denne nettsiden, og fulgte oppskriften mer eller mindre til punkt og prikke — med unntak av krydderet. Resultatet ble et nyydelig kebab-måltid, om ikke helt identisk i smak som den klassiske fra gatekjøkkenet, så skikkelig god på sin måte.

Vi har to innstillinger på vår trykkoker, nummer 1 er til lettere grønnsaker og fisk, mens nummer 2 er mer for tyngre kjøtt som f. Hvis du ikke bruker trykkoker så må du beregne lengre tid og koke kjøttet til det løsner lett fra beinet.

Sett gryta over høy varme og vent til den begynner å slippe ut steam fra sikkerhetsventilen.

Men nå er han tilbake i Hamar og er veldig fornøyd med lokalene han har overtatt etter Paparazzia. Skru ned varmen noe, eller legg den over på indirekte varme på grillen, og stek til de har blitt gjennomstekte.

Hjemmelaget "kebab"

Det vil ta 10-12 minutter totalt. Finn frem det kjøttet du skal bruke. Om du bruker kjøtt, kylling eller lammekjøtt — deler du kjøttet i tynne strimler. Bruker du kjøttdeig av et eller annet slag, krydrer du direkte i pannen når du steker.

Har du lest dette? Beirut kebab åpningstider

KEBAB HJEMMELAGET Relaterte emner

Sett deigen til heving på et lunt sted i 30 minutter. Det er nå du kan lage krydder og dressing Del deigen, som kan være litt løs, i 8 emner.. Den er et godt hjelpemiddel for å løsne fra benken uten å bruke for mye mel. Nuvel, kjevle bollene til flate brød på ca 15 cm i diameter. Legges på stekebrett med bakepapir og hev under klede i ytterligere 30 minutter. Mens pitabrødene hever. Stek brødene midt i ovnen i 8-10 minutter.

Kebab Hjemmelaget
KEBAB HJEMMELAGET Kommentarer:
Forfatter om Kebab hjemmelaget
Riise fra Hamar
Bla gjennom min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Doppelscheibengericht. jeg er glad i lese bøker pent.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net