Lage Majones For Hånd

  1. Mer om
Lage Majones For Hånd

Lage Majones For Hånd UnikRør eggeplommer med salt til de er lyse og tykke. Ha i krydder og halvparten av sitronsaft/eddik Spe forsiktig med olje mens du fortsetter å vispe – en teskje av gangen er nok. Øk etterhvert mengden olje. Pass på at majonesen hele tiden er glatt og blank Smak til med krydder og sitron/eddik stk eggeplommer · 2 ss vann · 2 ts Dijon-sennep · 2 ts hvitvinseddikk · 0.5 ts salt · 0.25 ts pepper · 2 dl Vita hjertego' Optimal olje Lag hjemmelaget majones på få minutter med stavmikser. Trikset er å romtemperere alle Bruke en stavmikser eller bland sammen for hånd

Hvordan lage majones på 30 sekunder!

Hvordan lage majones fra Vysotskaya På første trinn, ta vare på hvitløken: skrell den, hakk den med en kniv, og trykk til og med på bitene med en penn. Gni deretter godt med salt. Legg hvitløken i en bolle for å vispe sausen. Ha eggeplommer, sukker, sennep på den, hell i en skje eddik for nå. Alle komponenter, som allerede nevnt, skal ha romtemperatur, det vil si ikke kaldt.

Du kan slå med en blender, mikser eller visp. Start prosessen med den første dråpen olje, hell den litt. Når halvparten av volumet ca. Hell deretter i mer olje etter det. Etter å ha pisket sausen, overfør den til en tørr sterilisert krukke, dekk med et nylonlokk og oppbevar i kjøleskapet. Holdbarheten til produktet er en og en halv uke. Dermed, for alle høytider, kan du alltid fylle på å kle på alle antatte salater fra Olivier til de du tenker å lage mat!

På det allerede tradisjonelle spørsmålet om hvordan man best kan piske majones hjemme, med en blender eller med hendene, svarer Vysotskaya alltid utvetydig: med en visp og bruker sin egen styrke! Det viktigste er at beholderen der produktet er kokt ikke er for bred, men høy, og vispen er liten nok i diameter og passer lett i den.

Du kan legge til forskjellige krydder, krydder, urter i sausen som påvirker fargen, aromaen og smaken.

Men ikke overdriv det ved å eksperimentere! Hva annet nyttig anbefaler Julia til husmødre som tryller ved komfyren: hvis majonesen din plutselig krøllet seg sammen når eddik ble tilsatt under kokeprosessen, ikke skynd deg og stønn og hell produktet ut.

Bare hell en annen eggeplomme i en annen bolle, og begynn å tilsette den mislykkede sausen dråpe for dråpe. Visp, tilsett deretter olje og avslutt som vanlig. Retten vil komme ut riktig! Kulinarisk alkymi: tomatmajones Når vi har beskrevet de gode gamle klassikerne i de forskjellige versjonene, er det på tide å gjennomgå de mest vellykkede eksperimentene.

Vi vil råde deg til å lage noe majones.

For eksempel saus med tomatpuré ketchup passer også. Sammensetning: ferdig hjemmelaget saus 250 g, en og en halv spiseskje tomat, sukker og salt etter smak, en klype malt rød pepper. Og litt varmt kokt vann, bokstavelig talt en skje eller to. Oppløs tomaten godt i den du kan forresten bytte ut, bortsett fra ketchup, som også må fortynnes litt med vann, tomat juice med masse!

Superenkel og supergod hjemmelaget majones

Tilsett sukker, salt, pepper. Innfør dette tilsetningsstoffet i den ferdige majonesen og pisk igjen for å oppnå en homogen emulsjon. Ja, det ville være fint å kombinere all denne dagligvareprakten med dillfrø for en mer smakfull smak av dressingen. Kulinarisk alkymi: majones fra melk Ja, det skjer. Melkeingrediensen tilsettes i stedet for et egg. Substitusjon påvirker ikke graden av fortykning, og selve sausen er perfekt pisket.

For å være sikker på dette i praksis, ta fersk melk med et fettinnhold på 2,5 prosent 150 g; vegetabilsk olje 300 g; sennep ferdig, butikk 1-1,5 bord. Naturligvis, ikke glem salt og sukker, disse komponentene blir smakt. Hva er hovedhemmeligheten til denne oppskriften? Produkter ved romtemperatur, dette er loven for å lage en hvilken som helst versjon av majones skal bare piskes med en blender. Hell melk i en bolle, tilsett smør og prosess til du har en jevn, fet masse. Tilsett deretter de resterende ingrediensene og pisk til de er møre.

Sausen skal ha ønsket tykkelse og ensartethet. Det smaker like godt som majones på egg, selvfølgelig, hvis du gjorde alt riktig. Kulinarisk alkymi: ostemassmajones Her er en annen fantastisk oppskrift på hvordan man lager hjemmelaget majones, som ble oppfunnet som et resultat av kulinariske eksperimenter. I følge de som laget eller prøvde det, er det deilig ekstraordinært.

Tilsett crème fraîche, kapers og sylteagurk, så blir majonesen til remulade. Du får aioli hvis du tilsetter hvitløk i oppskriften.

Bruker du sennep, får du en type majones som er perfekt til gravlaks. Raffinert vegetabilsk olje - 150 mg. Sukker er en tredjedel av en teskje. Sitronsaft eller eddik - 1 ss. Metoden for matlaging er slik. Slå egg med sukker, salt. Ikke slutte å slå med små porsjoner for å introdusere vegetabilsk olje.

Start med 1 teskje, gradvis øker til fint trickle. Legg sitronsaft eller eddik, hvitløk, revet på fint rist. Slå opp til desistensen. En skarp duftende saus er perfekt for kjøtt, kylling, vegetabilske retter. Myk kremaktig smak av en slik saus må smake ostelskere.

Det vil gjøre retter tilfredsstillende, det kan brukes til å fylle tartlets, forskjellige vegetabilske ruller, for eksempel fra aubergine.

Raffinert vegetabilsk olje - 200 g. Eggeplomme - 1 stk. Syll av harde karakterer - 100 g. Salt på toppen av kniven. Prepareringsmetoden er neste.

Oppskrift på hjemmelaget majones DN

Tilsett salt og sukker til eggeplomme. Slå før utseendet på hvitt skum. Fortsetter å slå, tilsett vegetabilsk olje med en tynn strømning. Slå til ønsket konsistens. Ost å miste på en fin rist. Å forstyrre ost i sausen. Saus er tykk, tilfredsstillende med en hyggelig kremaktig smak. Det bør ta hensyn til smaken av ost, spesielt tilsetning av salt.

Tomat majones Uvanlig saus med aromaen av fersk tomat vil utvilsomt dekorere retter. Ferske saus spoils svært raskt, og det kan kjøpes ikke alltid, og alternativene for langtidslagring er ofte preget av en "kjemisk" smak på grunn av tillegg av store mengder konserveringsmidler. Derfor er det best å lage majones hånd.

Produkter for ham der i stokken til enhver husmor, og prosessen tar maksimalt en halv time. Ved avkjøringen får du en nydelig delikat saus, som kan oppbevares i kjøleskap i inntil 10 dager. Også i artikkelen, foreslår vi en produksjon av majones uten egg, i tilfelle du eller noen i familien allergisk mot dem. Blandebollen sted rå eggeplomme, salt, tilsett sitronsaft eller eddik og visp i skum. Variantene er også beregnet ut fra en majonesmengde på 2 dl.

Hovedregelen er — det er viktig å smake seg frem, test det gjerne med en liten brødbit.

Hjemmelaget majones matosofi

Finhakk 3 fedd hvitløk og 0,5 chili og ha i majonesen. Hvor mye du tilsetter kommer an på hvor sterk du ønsker blandingen. Godt til asiatiske smaker, til kjøtt og kylling. Som tilbehør under middagen. Grovhakk 1 liten neve korianderblader og press litt limesaft 1 ss over majonesen.

Hjemmelaget majones på to minutter

Godt til røkt laks. Bland inn 0,5 ss ramsløk fra glass til slutt eller i begynnelsen av prosessen. Server for eksempel som snacks på saltkokte nypoteter, se bilde. Dill, sitron og hvitløk. Bland inn en liten neve hakket fersk dill, 1 ss sitron, 0,5 fedd bittelitt finhakket hvitløk. Ideelt til reker og krabber.

LAGE MAJONES FOR HÅND Relaterte emner

Denne lisensen gir deg rett til å dele og bruke dette innholdet på visse vilkår. By Du må alltid oppgi hvem som har laget innholdet. Sa Du kan bare dele innholdet med samme lisens som det opprinnelige innholdet. Bruk video Vinaigrette Vinaigrette er en olje- og eddikdressing som er smaksatt med ulike krydder, urter og andre ingredienser. Den kan lages emulgert med sennep eller bare piskes sammen. Sennepsvinaigrette, rødvinsvinaigrette og tomatvinaigrette er eksempler på ulike varianter. Majones Majones er en tykk emulsjon mellom egg og olje.

Lage Majones For Hånd
LAGE MAJONES FOR HÅND Kommentarer:
Rapportert den Lage majones for hånd
Torp fra Hermansverk
jeg liker dele interessante nyheter entusiastisk. Se gjennom min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Hausbrauen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net