Lønnsoppgjør Akademikerne

  1. Mer om
Lønnsoppgjør Akademikerne

Lønnsoppgjør Akademikerne LæreContent [hide]

Forhandles kun om lønn — og ikke arbeidsvilkår. Akademikerne forhandler for medlemmer i stat, kommune og helsesektoren. Saker om årets lønnsoppgjør Lønnsoppgjøret 2021 · Lektorlaget går til streik i kommunesektoren · Enighet mellom Akademikerne og Samfunnsbedriftene · Forhandlingene i Samfunnsbedriftene er i Tekna har avtaler som gir oss rett til å forhandle lønn for medlemmene. I stat og kommune forhandler Tekna gjennom Akademikerne Akademikerne har kommet til enighet med staten og Oslo kommune om lønnsoppgjøret for 2020. I kommunesektoren har Akademikerne anbefalt rets oppgjør er et mellomoppgjør, der det i hovedsak forhandles om lønn. Enighet mellom Akademikerne og staten

Et intiativ av uavhengige økonomer i Norge.

Aksepterte økonomisk ramme Akademikerne aksepterte den økonomiske rammen, men krever at forhandlingene skjer på hver enkelt arbeidsplass. Kommunen sliter med å beholde erfarne ansatte og har brukt millioner på innleide konsulenter.

Lokale forhandlinger vil gjøre det lettere å sikre den kompetansen Oslo har behov for — og levere gode tjenester til befolkningen, sier forhandlingsleder Graff.

Nyhetsbrev Oppgjøret mellom Akademikerne og staten går til mekling Lønnsoppgjøret mellom Akademikerne og Kommunal- og moderniseringsdepartementet går over til riksmekleren, opplyser Akademikerne i en pressemelding mandag kveld.

Nesten statsansatte kan bli tatt ut i streik

Fristen for å komme fram til en løsning ved mekling går ut ved midnatt 20. Frontfagsforhandlingene skal være en veiledende norm for øvrige oppgjør over tid.

Brudd i forhandlingene 30. Oppgjøret går etter dette til mekling, med oppstartsmøte 5.

Statlig sektor

Hvis meklingen ikke fører fram, blir det streik i staten fra arbeidstidens begynnelse torsdag 27. Avstanden mellom partene er blitt beskrevet som stor.

Leder Kari Tønnessen Nordli i Akademikerne stat håper også i det lengste å unngå streik og peker på at Norge fortsatt står midt i koronapandemien.

LØNNSOPPGJØR AKADEMIKERNE Relaterte emner

Enighet i lønnsoppgjørene 21. I kommunesektoren har Akademikerne anbefalt meklingsresultatet, som det skal tas endelig stilling til 23. Etter to dagers megling kom Akademikerne til enighet med KS 15. Akademikerne brøt som eneste sammenslutning forhandlingene i september. Vi har gjort det vi har kunnet for våre grupper. Resultatet er langt fra det vi hadde ambisjoner om, men vi har valgt å anbefale resultatet etter en helhetsvurdering, sier Jan Olav Birkenhagen, leder for Akademikerne kommune.

Lønnsoppgjør Akademikerne
LØNNSOPPGJØR AKADEMIKERNE Kommentarer:
Rapportert den Lønnsoppgjør akademikerne
Bugge fra Narvik
Bla gjennom min andre innlegg. En av mine hobbyer er knappen. Jeg nyter lese om Norge sunt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net