Feminin Kofte Gratis Oppskrift

  1. Mer om

Feminin Kofte Gratis Oppskrift Resesjon-bevisHer finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby. Vil du strikke en genser, jakke Vi har også oppskrifter til interiør og tilbehør. Du finner også utgåtte hefter til gratis nedlasting med flotte strikkeoppskrifter På kofter.no har vi massevis av gratis strikkeoppskrifter, siden dette er en nettside om nettopp kofter er det gratis Nancy kofte gratis oppskrift Nå har SandnesGarn kommet med mønsteret på nytt, og denne gangen i duo garn. Garnet er en blanding av bomull og ull, deilig Feminin-kofte Knitting, Sweaters, Fashion, Moda, Tricot, Fashion Styles. Nå forleden fikk jeg en forespørsel om oppskrift, og da m

Fell løst av med r og vr m. Plukk opp tilsvarende mange masker på høyre forstykke og strikk knapphull på den 5 pinnen. Det første etter ca.

Knapphull strikkes slik fra retten; strikk 3 m r, fell 2 m. Fra vrangen, legg opp 1 ny m fra når du kommer til hullet, og på neste pinne, strikk 2 m i denne m fra retten. Legger du opp samme antall masker som du felte av, blir knapphullet løst og vil utvide seg i bruk.

Det var ingen enkel oppgave, for ingen kan vite om et design slår an eller ei. Jeg gikk noen runder i tenkeboksen, og takket etter noen dager ja til oppdraget.

Jeg tok utgangspunkt i to ulike oppskrifter, fra to forskjellige hefter fra SandnesgGarn. Nærmere bestemt Genser med rundt bærestykke i hefte 1502 og Nancykofte i heftet Tema 43.

Jeg likte fasongen, vrangbordene og den litt høye halsen på den førstnevnte, men mønsteret var kjedelig akkurat som navnet tilsier. Jeg ville derfor heller bruke mønsteret, med hele fire ulike farger, fra Nancy-koften. Genseren er strikket i Alpakka fra SandnesGarn på pinne 3 og 3,5. Hovedfargen er gråbeige melert 2650, og i mønsteret har jeg brukt rust 3355, hvit 1001 og grå 1042.

Knappeskjerf til liten og stor av Erica torsdag, 12. De kan strikkes med ulike teknikker, men jeg synes det er så pent med bare enkel perlestrikk. Oppskriften er laget av Marianne Bjerkman, og du kan laste den ned gratis på Raverly. Jeg har strikket skjerfene med dobbel tråd Mini alpakka fra SandnesGarn på pinne 4.

Både sønnen min og jeg har fått et i rustrødt fargekode 3355. Bare et halv pinne-nummer opp eller ned kan gjøre forskjell.

Begynn og slutt ved merket for valgt størrelse. Fell og øk i sidene som vist i diagrammet. Fell videre til ermehull i hver side hver 2.

Gratis strikkeoppskrifter

Videre felles 1 m hver 4. Fell av de midterste 49 49 49 51 51 m til nakke og strikk hver side ferdig for seg. Fell videre til nakken hver 2. Ved markeringen for felling til splitt midt foran, felles merkem og hver side strikkes ferdig for seg. Fell av 25 25 25 26 26 m ved halsen.

Gratis strikkeoppskrifter

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i. Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

barnestrikk australiaenred.com

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten. Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

Har du lest dette? Samekofte

FEMININ KOFTE GRATIS OPPSKRIFT Relaterte emner

Gratis oppskrift på Kaspara-lue av Erica fredag, 25. Dette er perfekt strikk på late romjulsdager. Tilbudet gjelder ut 27. Kaspara-lue er en tykk og god lue til barn og dame med enkelt flettemønster. Da jeg laget denne oppskriften, trengte jeg en lue til meg selv som var både sporty og moderne i uttrykket, og som kunne brukes både i skibakken og i byen. Senere laget jeg også en barneversjon.

FEMININ KOFTE GRATIS OPPSKRIFT Kommentarer:
Forfatter om Feminin kofte gratis oppskrift
Røstad fra Drammen
Vennligst sjekk min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er künstlerische Billard. Jeg nyter lese bøker ikke.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net