Black And Decker Kantklipper Tråd

  1. Mer om
Black And Decker Kantklipper Tråd

Black And Decker Kantklipper Tråd TestetEasy feed systemet gjør brukeren i stand til å kontrollere trimmer tråden ved et Black and Decker - 18V Kantklipper med enkel justering for hastighet Har du brukt opp tråden til gresstrimmeren? Kassett og tråd til Black & Decker. black & decker - Se alle produktene Passer til både gamle og nye gresstrimmere fra Black&Decker. Komplett med trimmertråd L10 m x Ø1,5 mm Trimmertråd 10m inkludert auto feed spole, klar til bruk. Passer til ett stort utvalg BLACK+DECKER trimmere, blant annet til 18V og 36V samt mange Sammenlign pris på Black & Decker gresstrimmer og kantklipper. Vi hjelper deg å velge blant 26 varer. Batteri, 36V, Trimmertråd, Klippebredde 33cm

Så vidt jeg har sett ble det kun klippet en gang i fjor, og når jeg prøvde så jeg fort noe av grunnen til det.

Klipperen har ikke justerbar klippehøyde, og den fastsatte høyden er alt for lav. Det bør nemlig være behagelig å bruke en kantklipper over litt tid. Det er en del sammenlignet med flere av de andre konkurrentene.

Modellens batteri vil kunne gi deg en lang arbeidstid, men legg merke til at batteriet ikke alltid følger med.

Gresstrimmere

Du vil kunne få opptil 90 minutters arbeidstid per lading, og det ligger helt klart i den høye enden. Da kan du dekke hele den store hagen på én lading. Basert på ekspertkunnskap fra Which.

Finn gresstrimmer black decker.

Gresstrimmere fra kjente varemerker Lavprisløfte!

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Høy kvalitet og enkel å bruke, vi tilbyr rask levering og fri frakt!

Det drives med E-drive-teknologi som gir deg et girsystem med høyt. Laderen er likevel liten og hendig, slik at du lett kan gjemme den bort når den ikke er i bruk, og støpselet har en lampe som lyser grønt når batteriet er fulladet.

GresstrimmereBLACK+DECKER

Samlet sett er dette et hyggelig bekjentskap som hadde godt av litt lengre batterilevetid. Samtidig føles den stabil og solid. Trimmeren klarer nokså tykke tuer og har ingen problemer med høyt gress. Den er tidseffektiv på større plener fordi du ikke trenger å gå over samme overflate flere ganger - i alle fall så lenge terrenget er lett til middels vanskelig.

Hvis gresset er veldig tett, begynner trimmeren imidlertid fort å slite.

Hjemmelaget blomsterkasse: Black and decker kantklipper tråd

På samme måte får den problemer med busker av bringebær eller brennesle. Den klarer overflatene, men du må gå over dem flere ganger.

Enkelte tuer av ugress klarer FSA 56 imidlertid med letthet. Dessverre er det ikke mulig å sette ned styrken i lettere terreng for å spare på batteriet - noe denne trimmeren kunne hatt godt av.

Batterilevetiden er nemlig FSA 56s akilleshæl og ligger noen minutter under det vi mener er akseptabelt. For å få en lengre trimmetid må du derfor kjøpe et ekstrabatteri, som dessverre driver prisen en del opp, spesielt siden Stihls batterier er nokså dyre.

Kantklipper test

Du kan se hvor mye strøm trimmeren har igjen ved å trykke på en knapp på batteriet. Sammenlign tilbud på Black decker gresstrimmer i kategorien Motoriserte hageredskaper fra en rekke.

Der det var mulighet til å skifte mellom enkel og dobbel tråd, testet vi begge deler.

Vi testet også trimmerne med. To achieve meaningful questions, we apply the following rules: First, read the manual; Check if your question has been asked previously; Try to ask your question as clearly as possible; Did you allready try to solve the problem?

BLACK AND DECKER KANTKLIPPER TRÅD Relaterte emner

Den klarer til og med mindre kratt som unge bringebærbusker og tykkere ugress. Den er derimot ikke særlig tidseffektiv i fuktig, tungt gress. At den mater frem ny tråd automatisk, er virkelig praktisk. Trådspolen holder i omtrent fem middels tøffe arbeidsøkter med for det meste gresstrimming, men også noe mindre ugress før det er på tide å skifte den ut. Den kommer med en ekstra trådspole på trimmerarmen, og utskiftingen gjøres enkelt uten bruk av verktøy.

Black And Decker Kantklipper Tråd
BLACK AND DECKER KANTKLIPPER TRÅD Kommentarer:
Forfatter på Black and decker kantklipper tråd
Arntsen fra Kirkenes
Jeg har lyst studere dokumenter søvnig. Se gjennom min andre innlegg. En av mine hobbyer er Dumog.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net