Opel Forhandler Hønefoss

 1. Mer om
Opel Forhandler Hønefoss

Opel Forhandler Hønefoss ForenkletContent [hide]

  Vi har endret navn fra Ringerike Bilsenter til Mobile Hønefoss. Sjekk ut våre flotte Opel-modeller, se våre tilbud, bestill prøvekjøring eller verkstedtime Opel Forhandler Hønefoss - bilverksted, eu kontroll, bilservice, hyundai, bruktbiler, bilpleie, verksted, bruktbil, bmw, bildeler, dekk, chevrolet - Finn ga 3 firmaKart · Mobile Hønefoss · mobile.no på jakt etter ny bil, tilbehør eller service? Finn din nærmeste Opel-forhandler her Etter et svært godt 2018 ble det ny feiring like før sommeren, da Opel-importøren bekreftet at Mobile Hønefoss får fortsette som forhandler

  Ønsker du et 14-dagers uforpliktende prøveabonnement på Bilbransje24? Flere merker under ett tak - Vi skal løfte Opels markedsandel i Norge betydelig.

  australiaenred.com| Bildeler og bilrekvisita Alt til bil hos BilXtra

  Ut over det så den ut som en 1700. Jeg husker også at den kostet 26 000 kroner, sier Normann Jørgensen.

  Trofast kunde Og det må ha vært noe helt spesielt både i forkant og underveis siden kundeforholdet nå har vart i over 50 år. Drømmen om Opel kom seilende inn fra Tyskland.

  Så han importerte en 53-modell Opel Kaptein i 1956. Det var den fineste bilen jeg kunne tenke meg, og jeg fikk kjøre den som 12-åring. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn registreringsnummeret i feltet over. Med to fullverdige billokaler sentralt plassert er vi tilgjengelige og fleksible. Begge våre lokaler består av moderne, lyse og trivelige salgslokaler. Vi har topp moderne verksteder både på Roa og i Hønefoss.

  Det begynte i med en Opel Rekord

  I tillegg har vi vaskehaller for kosmetisk klargjøring og vedlikehold. For å oppnå effektiv varestrøm og dermed gi kundene størst mulig konkurranseevne er det satset mye tid og ressurser på å utvikle integrerte bransjeløsninger for logistikk og verkstedsystemer.

  Kvalitetsvarer Sørensen og Balchen importerer og selger anerkjente kvalitetsprodukter produsert av de sterkeste leverandørene til bilindustrien.

  Last ned også: Coop obs bygg hønefoss åpningstider

  Velkommen innom til en hyggelig bilprat! Brænden Motor ble etablert 5. Vi tilbyr Mazda og Hyundai samt brukte biler.

  OPEL FORHANDLER HØNEFOSS Relaterte emner

  Erik Normann Jørgensen har vært trofast kjøper av Opel i over 50 år. Men, det finnes noen. Tekst og foto Tore Myrberg Publisert: 11. Først to brukte, og deretter den omtalte bilen i 1968. Jeg har til og med datoen.

  OPEL FORHANDLER HØNEFOSS Kommentarer:
  Forfatter på Opel forhandler hønefoss
  Sæther fra Tromsø
  Jeg nyter lese om Norge mer. Les også min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: abseiling.
  SISTE SAKER
  Kontaktskjema
  Mo Tu We Th Fr St Su
  SISTE ARTIKLER
  booked.net