Sy Veske

 1. Mer om
Sy Veske

Sy Veske PrøvetakerDette er praktiske handlenett som har lange nok Norsk mønster Enkel sommerveske, som er rask å sy. Mønsteret viser to vesker som er sydd etter samme fremgangsmåte,med noen små forandringer Str Klør det i fingrene etter å lage noe? Her finner du en enkel oppskrift med bilder på hvordan du kan sy din helt egen Er du på jakt etter en romslig og komfortabel veske som du kan bruke til alt? Her har vi laget en tøff og enkel veske med maljer i vårt populære Her finner du lenker til gratis mønster/oppskrifter for deg som vil sy vesker og nett. De aller fleste er gratis

Der viser vi også hvordan du kan hacke mønsteret med lommer, stropper og mye annet gøy. Det må lages et hull til selve åpningen og til skruene.

La oss sy vesker

Du trenger er lite flatt skrujern og en saks. Alt du ellers trenger for å montere den følger med.

Du vil kanskje like: Chill out rosévin

Mønster; The necessery clutch wallet, Laget av Bente Bye. Fest den ene glidlåslommen over den lille lommen med nåler, og sy den på. Sy sammen B til D på veske og fór. Sy resten etter at lommen er sydd på. Husk å ha en vrengeåpning. Skjær ut veskebunnen 2stk 10 x 4 ", Et i hvert av de to stoffene.

RELOVE: Hagefest

Finn midtpunktet på den lengste siden og plasser det der sømmen på vesken er. Fest godt med nåler etterhver som du passer bunnen til. Sjekk at hjørnene ser greie ut på utsiden før du syr en siksaksøm rundt bunnen. Det gjør det lettere å unngå å gjøre feil.

PDF mønstre Sy Strikk australiaenred.com Tagget Tilbehør_Vesker»

En av de beste tingene med å sy selv, er at du velger stoffet! Det er mange aktuelle typer stoff, men en veske, i hvert fall hvis du vil kunne bære noe særlig i den, bør lages av et solid stoff. Velg hva slags type veske du helst vil sy Det første spørsmålet du må stille deg selv, er hva slags type veske du vil sy. Stor, liten, dekorativ, praktisk, enkel, komplisert, med lang e eller kort e stropp er?

Eller kanskje rett og slett en sekk? Om du er interessert i gjenbruk og redesign, hvorfor ikke prøve deg på å sy en veske av en bukse?

Sy veske med bunn, lommer og stropper: Null stress!

Finn et mønster Som nybegynner gjør du det lettest for deg selv om du tar utgangspunkt i et mønster. Du kan naturligvis også designe din egen veske helt fra bunnen, men når du ikke helt vet hvilke deler en veske bør bestå av, kan det være vanskelig. Du finner mange syoppskrifter til veske på internett, både gratis og som du må betale noen kroner for.

De fleste mønstre har en relativt overkommelig pris. Sjekk for eksempel ut denne videoinstruksjonen, av Ingrid Bergtun, for å lage en søt veske.

Veske med skulderreim og framlomme DIY veiledning

Skaff materialene du trenger Om du jobber med utgangspunkt i et mønster, bør du lese anbefalingene derfra om stofftype og sjekke hvilket tilbehør du trenger. Sy motfolder nederst på hoveddelene Sy sammen bunn- og side-deler, og sy de så fast til de to hoveddelen.

Bruk binders til å "nåle" sammen. Sy fold i siden, 2 cm fra søm og 9 cm lang. Klipp ned sømrom som skal sys fast til belegget.

Sy belegget sammen. Det lengste er bak. Den er også utgangspunktet for å vurdere prosessen.

Har du lest dette? Nerveskade etter kneoperasjon

Tids-­ og materialsparing bør f.

SY VESKE Relaterte emner

Dette mønsteret er laget av Sol Stensland som har bloggen Lappesola. Jeg har fått tillatelse til å legge det ut her. Mange av veskene har jeg sydd i litt kraftige og fargeglade Ikeastoff. Noen har en side i linstoff, eller i vanlige bomullstoff. Du kan se flere bilder på blogginnlegget: En favorittveske Jeg har gjort noen forandringer etterhvert som jeg har sydd og funnet ut løsninger jeg liker.

Sy Veske
SY VESKE Kommentarer:
Rapportert den Sy veske
Lystad fra Namsos
Se gjennom min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Bocce Volo. jeg elsker utforske norske bøker ettertenksomt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Bent Oustad
 • Lufthansa Booking Class S
 • Billig Bilstol 9 25 Kg
 • Hallux Valgus Øvelser
 • Korkvinyl Fiskebein
 • Hvordan Bli Kvitt Mose På Asfalt
 • Trebenk Ute
 • Før Vi Dør Sesong 1
 • Allusjon Eksempel
 • Hotel Norge Kristiansand
 • Hepatitt
 • Munio Login
 • Reservedeler Karcher K5
 • Vinmonopolet Prisliste Vin
booked.net