Antikk Rogaland

 1. Mer om
Antikk Rogaland

Antikk Rogaland BemerkelsesverdigContent [hide]

  Gode minner, stil og historie. Aase Antikk har 10 års erfaring med antikviteter i Stavanger og Rogaland. Vi hjelper deg å finne de antikke gjenstandene du Gammel antikk lenestol selges. Selget en mosegrønn antikk lenestol med teak armlener og bein Antik & Auksjon AS ble startet den 13. Vi har våre butikker i Langgaten 24 (inngang fra Flintergata) og i Langgaten 22. I tillegg til eget auksjonshus Antikk Rogaland - container, flytte byrå, flytte bil, antikk, bring, rydding, flytte jarlsberg, flyttevask, brukt, henting, lastebil, nedpakking - Finn Antikviteter Rogaland, Auksjonsforretninger, Brukthandler, Kunstformidling, Restaurering, Mynter, Frimerker, jandiseforretninger

  Hva med et ostefat fra

  Kunst, Møbler eller Antikviteter å selge? Ta kontakt, så kan vi hjelpe til med formidling via auksjon.

  Invitasjon til auksjon? Slik finn du brukte skattar i Sandnes Enkelte av butikkane er verkeleg verd eit besøk!

  Se dette: Lift rogaland

  Enkelte av butikkane er verkeleg verd eit besøk, andre kan du like gjerne styra unna. Sjekk ut heile lista i botnen av saka! Majoriteten av Sandnes-butikkane er gjenbruk av den sorten som er organisert av pensjonistar med brennande kristentru.

  Det er vel og bra, men sjansen er ofte stor for at dei som har levert inn dilldall og tretti år gamle stoffsofaar, er eller var ånds- og smaksfrendar med dei som arbeider gratis, mot løfte om lønn i himmelen.

  På jakt etter det unike Wenche Hellum er leder for Kanalbruket.

  På messen finnes både keramikk fra Sandnes og fajanse fra både Figgjo og Egersund. Messen på Figgjo er en av de største Kanalbruket arrangerer, både når det gjelder antall utstillere og besøkende.

  Ny ost på gammelt fat Tilbake til Trondsens bord.

  Aase Brukt Antikk

  Laila Håland er fortsatt i tvil om hun skal kjøpe ostefatet. Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert.

  Vi ønsker å benytte anonymisert informasjon om hva du ser på, for å kunne gjøre vår webløsning bedre og lage innhold som flere av våre brukere har bruk for og verdsetter. Anne Widgren Bestiller mere fra dere.

  For ett speil og sjenk! Astrid Jeg kommer til å bli stamkunde hos dere Det er så mye fint og alt min stil!

  ANTIKK ROGALAND Relaterte emner

  Nederlandsk ektepar åpnet interiørbutikk i Langgata. Nå håper de butikken utvikler seg i takt med byen. Vi kommer på et bra tidspunkt i Sandnes, fordi de er i utvikling og vi er i utvikling, så kan vi utvikle oss sammen, sier van Hasz til RA. Ekteparet kom til Norge for tre og et halvt år siden, og har siden den gang drevet antikkbutikk i både Sandefjord og Hillevåg. De tror nå plasseringen midt i Sandnes sentrum er det optimale stedet å drive butikk.

  ANTIKK ROGALAND Kommentarer:
  Redaktør på Antikk rogaland
  Seim fra Hermansverk
  jeg elsker lese om Norge raskt. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Freibord.
  SISTE SAKER
  Kontaktskjema
  Mo Tu We Th Fr St Su
  SISTE ARTIKLER
  • Radon Rogaland
  • Arild S Antikk Bruktmarked Oslo
  • Legevakt Rogaland
  • Cocker Spaniel Oppdretter Rogaland
  • Brukt Og Antikkmesser 2019
  • Tv2 Bonderomantikk 2014
  • Sparebank 1 Bankboks
  • Nrk Direkte
  • Nissan Leaf Farger
  • Walking In The Air Lyrics
  • Baby 6 Mnd Søvn
  • Dekk Import Fra Tyskland
  booked.net