Torfinn Nag

  1. Mer om
Torfinn Nag

Torfinn Nag LuksusTorfinn Nag er en norsk skuespiller som for det meste har spilt i teaterstykker og revyer/show, men han har også spilt i TV-serier og hatt mindre roller i filmer. Dessuten har han også hatt regi og skrevet manus for ulike TV-serier januar 1956 i Madla) er en norsk skuespiller som for det meste har spilt i teaterstykker og revyer/show, men han har også spilt i Torfinn Nag · Regissør · Skuespiller · Tekstforfatter · Underholdning · English CV · Kontakt · Fotoutstilling · Kursholder/Communication Torfinn Nag was born on January 7, 1956 in Madla, Norway. He is an actor and director, known for Torfinn Nag is on Facebook. Join Facebook to connect with Torfinn Nag and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the

Her er studentene altså allerede på gang med arbeidet, de vil få hjelp av Terje Torkildsen forfatter og humorist, red. Nå er studentrevyen sikret suksess, sier Tvedt Solberg og opplyser at studentrevyen også er tatt opp som en del av Den Store Norske Humorfestivalen.

Dyret våknet i meg

Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert. Vi ønsker å benytte anonymisert informasjon om hva du ser på, for å kunne gjøre vår webløsning bedre og lage innhold som flere av våre brukere har bruk for og verdsetter. Torfinn Nag er både skodespelar, regissør og tekstforfattar. Korkje fjernsynsteater eller såpeopera er framand for han.

Kabaretar, revyar, og 1213 episodar av Hotell Cæsar er eit energiskapande brygg for Nag. Ein energi han trur han gir vidare som regissør.

Skal skodespelarane yta, må regissøren gi energi. Nag har sjølv vore utsett for regissørar som stel energi, og som gjer det til eit ork til å stå på scenen.

Torfinn Nag

Elles gir det han eit adrenalinkick med tempoet det er å spela inn ein episode per dag. Nag likar å variera mellom det humoristiske og improviserte, og det dvelande, tunge.

Han saknar tida til fordjuping som åra i Fjernsynsteateret gav. Her fekk han også vera med på noko av det han ser på som det mest vellukka i karrieren. Framsyninga «Himmelplaneten» med handling frå eit psykiatrisk sjukehus, får han framleis tilbakemeldingar om.

Les også: Fifa 17 manager mode tips

Torfinn Nag trur i dag at han har det meste og det beste framføre seg. Forfattaryrket har alltid fascinert han, og han har så vidt starta på ein roman.

Torfinn Nag Store norske leksikon

Ei side har han skrive. Men den er god, forsikrar han.

Romanen kan komma til å handla om ein einstøing. Einstøing er han neppe sjølv. I vaksne år har han vel knappast vore einebarn heller.

Skuespiller Torfinn Nag på StagePool

Brorskapet mellom Torfinn Nag og Espen Hana har vore tett. Dei har delt kontor og scene i mange år.

No har dei rett nok hatt ein pause frå scenen, men er kvessne på nytt samarbeid. Målet med Brødrene te Bølten var å finna opp ein ny kunstart.

Torfinn australiaenred.com DN

Navnet på guden Tor betyr dundre og tordne. Bruk av navnet Torfinn i Norge og andre land: Navnet var mye brukt i middelalderen, men bare i deler av landet fra rundt 1500- til 1800-tallet. Han kan enten komme inn med et innslag på 25 mellom hoved rett og dessert eller være med gjennom kvelden som konferansier hvor han syr den røde tråden på kvelden inkludert underholdning underveis.

På firma jobber kan det hende du opplever noe av dette: Stand up og historier, selvølgelig! Om kollegaen som var så full at han gikk i pausen, om han som hadde så mange damer at han ble kretsmester i sidesprang, eller han som var så dårlig; søkte jobb på tre teatre, og fikk avslag fra fem.

TORFINN NAG Relaterte emner

Det er lenge siden jeg har jobbet med revy, så det gleder jeg meg til, sier Torfinn Nag til Rogalands Avis. Han har ikke fulgt arbeidet med studentrevyene altfor tett de siste årene. Nå er det en veldig entusiasme blant studentene i arbeidet med den neste studentrevyen, og ungdommene er allerede i full gang med å skrive stoff, sier Nag. Revykravene - Hva er det som er viktigst for å få helt ferske sceneartister til å fungere godt i en revy? De skal helst kunne synge, de skal kunne spille teater, og skal kunne bevege seg noenlunde dansbart. Det kan være krevende.

TORFINN NAG Kommentarer:
Rapportert den Torfinn nag
Jørgensen fra Namsos
Se min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Zigarrenrauchen. jeg elsker studere dokumenter gjespende.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
booked.net