Den Norske Opera Program

  1. Mer om
Den Norske Opera Program

Den Norske Opera Program IøynefallendeContent [hide]

Du og eg og vi 2-3-4 150 Operasalen Den store julekonserten 450/250 Operasalen Juleshow 2021 650 Operasalen Velkommen til Den Norske Opera & Ballett! Her finner du informasjon om forestillingene du kan se hos oss Operaen slipper digitalt vinterprogram. 19.1.2021 14:45:25 CET | Den Norske Opera & Ballett. Operaen fortsetter å strømme forestillinger på egne

Den Norske Opra: "Ø" episode 7

For utenlandske leverandører: Utenlandske leverandører må fremlegge tilsvarende attester fra sine land som viser at de har ordnede skatte- og avgiftsforhold. Av de første ti danserne var sju norske. I 1983 fikk den navnet Nasjonalballetten. For å understreke operaen og ballettens riksdekkende funksjon, ble den første forestillingen holdt utenfor hovedstaden, på Ha .

Salen har en moderne lysekrone som er Norges største og laget ved Hadelands Glasverk. Stolene er tegnet av arkitekten og produsert i Italia. Sceneteppet er laget av den amerikanske kunstneren Pae White.

Scenemaskineriet er det største og mest kompliserte i Norge og muliggjør storslåtte, raske og lydløse sceneskift. Scene 2, som brukes til opera og ballett i mindre format og konserter, har om lag 400 sitteplasser.

Den Norske Opera, Oslo, Norge Sesonginformasjon Operabase

Med byggeplassen som utgangspunkt har kunstnerne arbeidet med egendefinerte konsepter ut ifra stikkordene tiden, stedet og blikket. Guri Dahl har tilrettelagt og utformet materialet til en Artist Book, som ble trykket og er i salg til publikum.

For å ta vare på denne historien ble to norske filmkunstnere engasjerte.

Marita Mesloe Skaiaa, danselærer på Ole Vig, forteller at koreografer i dag er veldig mye på jakt etter dansere med særpreg. Talenter som er interesserte i å utvikle sin egen personlige dansestil.

Og jeg er imponert over den innsatsen de har lagt ned utover høsten, tilføyer hun.

Det er det første operahuset i verden der man kan gå på taket, og har blitt en av Norges store turistattraksjoner. Kostet 4,3 milliarder norske kroner og tok fem år å bygge Første spadetak 17. Norsk og internasjonal presse har dokumentert Operaen i et mangfold av medier, og organisasjoner, næringsliv og samfunnet for øvrig viser stor interesse.

DEN NORSKE OPERA PROGRAM Relaterte emner

Foto: Morten Holt Smak 2020 med åpningsparty i Den Norske Opera Smak 2020 ruller ut den røde løperen, og inviterer til et gigantisk åpningsparty — i selveste Operaen. Sett av datoen allerede nå: Tirsdag 3. Morten Holt torsdag 20. Foto: Morten Holt Dette er din mulighet til å mingle med alle i mat- og drikke-Norge og alle som deler din lidenskap for faget. Hit kommer «hele kokke-Norge» og alle som kan krype og gå innen den norske mat- og drikkebransjen. Han vil ikke avsløre alt for mye ennå̊, men lover at det blir heftig: Den Norske Opera er kanskje en av de kuleste bygningene man kan booke for denne type fest. Vi gjør om den allerede fantastiske foajeen i operaen til Smak sin ultimate fest- og minglearena.

Den Norske Opera Program
DEN NORSKE OPERA PROGRAM Kommentarer:
Rapportert den Den norske opera program
Mathiassen fra Arendal
Les gjerne min andre innlegg. Jeg trives Knoten. jeg liker rapporterer norske nyheter delvis.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net