Tv Program

  1. Mer om
Tv Program

Tv Program HandelNorges mest komplette oversikt over linjær-TV og strømmetjenester. Tv-guide til over 200 tjenester Bare kommende programmer; Tidligere og kommende programmer. Bare kommende programmer, Tidligere TV Guide fra VG er Norges største TV- og strømmeguide En smart og oversiktlig TV-Guide. Velg dine favorittkanaler og få oversikt over det du ønsker å se på TV TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video Karsten og Leif 14:45 Karsten og Leif 15:20 Das Boot 16:20 Das Boot 17:15 Dokusommer: Hans pluss Liv

For å se hvilke språk som er tilgjengelige for hver tilgjengelighetsfunksjon, går du til Språk-delen nederst på beskrivelsesiden. På Mac Bruk søkelinjen øverst til høyre for å finne en bestemt film eller et bestemt TV-program.

Alle programmer

Klikk på filmen eller TV-programmet for å gå til beskrivelsesiden. Bruk søkelinjen øverst til høyre for å finne en bestemt film eller et bestemt TV-program. E07: En attraktiv mulighet får Tarek og Christina til å ta sjansen på en aggressiv strategi. Han må forbi krypskyttere og møter stammen Shangaan på veien til skatten, som muligens gjemmer seg i Afrikas villmark. E02: Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

E28: Nattpatruljen er i Trondheim og Olav og politistudenten Kristian er klare for nok en nattevakt. Patruljen rykker ut etter melding om bråk i en leilighet.

Senere får de melding om at noen har funnet en stjålet bil. Olav får også sine «15 minutes of fame» når en gruppe personer vil ta selfies med ham.

E29: Nattpatruljen er tilbake hos Arnt Roger og Yngve i Arendal og i kveld får patruljen melding om at en beruset person ligger delvis i veibanen et sted i byen.

Senere kommer de over en person som har brukt narkotika.

Østlandets Blad

De drar hjem for å ransake vedkommendes leilighet. E30: Det er natt i Ålesund og denne vakten får Joachim og Karl Jonas melding om vold og krangling i en leilighet.

Senere må patruljen ta seg av en overstadig beruset person. Tamsin Greig er gjest. E06: Charlie dater en litt eldre kvinne, noe som han ikke er vant med og han får problemer med å tilpasse seg.

Catfish: The TV Show

E07: Charlies kjæreste bestemmer seg for at hun ikke kan takle forfølgeren hans, Rose. Så blir Rick begeistret av en signert Star Wars-plakat og en stor kortsamling. Senere får Corey inn en gammeldags epleskreller. E20: En svært nervøs passasjer blir mistenkt for å skjule narkotika, og en passasjer med et langt rulleblad gir immigrasjonen en utrolig historie. E01: En passasjer som bærer på en klump med menneskehår blir hysterisk når bagasjen hennes tester positivt på narkotika. Immigrasjonsmyndighetene er interessert i en indonesisk mann som reiser med urovekkende dokumenter.

Og et barnesete er en usannsynlig narkotikakurer.

E31: Nattpatruljen er i Follo og i kveld har Svein og Ronny møtt opp tidlig for å rekke et parti med sjakk før de drar ut på patrulje. Gutta rykker ut etter at en melder har ringt inn om at føreren av en litauisk bil snoker rundt i et boligstrøk.

Film og TV

Senere på natten får de melding om at en bil har kjørt på en elg. E32: Det er midten av juni og Olav og Anders rykker ut etter melding om en innbruddsalarm i en butikk i Trondheim sentrum. Senere kommer de over en person som er blodig i ansiktet.

Det viser seg at han har blitt angrepet med en stein.

E33: Vi er i Trondheim og det er klart for en ny nattevakt for Olav og politistudenten Kristian. Olav får nå kjenne på hvordan det er å være den eldste i patruljen. I natt får de inn en melding om at en person har blitt ranet på åpen gate. Det viser seg etter hvert at dette er en litt spesiell situasjon.

E04: Chris Harris skal prøve å krysse den arabiske halvøy i en Bugatti Chiron til 2 millioner pund raskere enn Matt LeBlanc og et utvalg av transportløsninger uten penger. Rapstjernen Tinie Tempah er gjest. Silda har hatt svært mykje å seie for busetting og levekår langs kysten. I programmet på NRK1 i morgon kl. Her finner du tips og informasjon om hvordan du bruker den. TV-guiden viser deg hvilke programmer som går på TV.

Men alt vendes på hodet når Nev og Kamie blir de som trenger hjelp. De arrangerer sin aller første inngripen mot en beryktet catfish. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på høgskolens egne servere.

I relasjon: Lillestrøm kino program

Disse regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles. Nettstatistikk — brukeranalyse og sideoptimalisering Høgskolen samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på inn. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form.

Catfish: The TV Show

Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk.

Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.

I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

TV PROGRAM Relaterte emner

Trykk på Søk og skriv inn navnet på filmen eller TV-programmet. Trykk på filmen eller TV-programmet for å gå til beskrivelsen. For å se hvilke språk som er tilgjengelige for hver tilgjengelighetsfunksjon, går du til Språk-delen nederst på beskrivelsesiden. På Mac Bruk søkelinjen øverst til høyre for å finne en bestemt film eller et bestemt TV-program. Klikk på filmen eller TV-programmet for å gå til beskrivelsesiden.

TV PROGRAM Kommentarer:
Forfatter om Tv program
Ramberg fra Kirkenes
Les gjerne min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Monster Truck. jeg liker lese tegneserier nøyaktig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
booked.net