Strikke Kast

  1. Mer om
Strikke Kast

Strikke Kast LovendeLage et kast» betyr ganske enkelt å legge tråden rundt pinnen ved å føre den fra nedenfra høyre pinne, og over på oversiden Ta garnet frem mellom pinnene og legg tråden over høyre pinne. Du har nå strikket et kast og en rett maske. På neste pinne (omgang Strikke et kast · Et kast kan brukes til å øke en maske, men det brukes også veldig ofte i mønstersammenheng Hvordan legge opp · Lær å strikke · Hvordan strikke rettmasker · Hvordan strikke vrangmasker · Hvordan ta et kast · Hvordan legge ut en maske midt i Med oppskrift: Seks kast etter hverandre strikkes som ett kast og en rett maske x seks. Når jeg har strikket med kast har jeg strikket dem neste omgang

Hvordan gjøre et kast fra vrangen

Nå strikkes det økninger, for å danne helling overbrystet. Nå skal det ikke strikkes flere økninger. Nå strikkes det økninger til at forme armhulen.

Unngå å bryte garnet. Kropp Nå er kroppen klar til å bli montert. Start på rettsiden av venstre forstykke.

Genser med kast

Strikk kantmasken rett, og fortsett i patent over forstykkets masker. Strikk venstre forstykkets høyre kantmaske og ryggens venstre kantmaske vrang sammen. Strikk patent som maskene viser over ryggens masker, til det er 1 m igjen på pinnen.

Strikk ryggens høyre kantmaske vrang sammen med høyre forstykkes venstre kantmaske.

Hvordan å strikke et kast

Strikk høyre forstykkets masker patent som maskene viser, strikk kantmasken rett. Kantmaskene strikkes fortsatt rett på både ret- og vrangsiden.

Har du lest dette? Lær å strikke sokker på 10 minutter

Fest korketrekkerne i bunnen av dragen: Før du syr korketrekkerne på dragen, knyt trådendene på de 3 korketrekkerne sammen til en liten bunt. Træ en butt kanvasnål med alle tre trådene på en gang og sy korketrekkerne fast i bunnen av dagen. Deretter fester du en og en tråd, i sin respektive farge i hver og en korketrekker.

Vask dragen i uparfymert Milo og legg den eller flere i en gjennomsiktig plastikk pose og send den til kontaktpersonen til «ditt» sykehus. Og så tror jeg også at Coronakrisen har spilt en rolle.

Hun fortsetter: Jeg har hørt fra mange unge særlig, at de lærte å strikke fordi de var i lockdown og skulle finne noe å gjøre. Jeg håper, og tror, at de fortsetter å strikke fremover også. Det er jo ren terapi! At hun gikk fra legedrøm til strikkedrøm, angrer Okkels ikke.

Har du lyst å prøve deg på en PetiteKnit -genser?

Hvordan strikke helpatent

Her er oppskrift: «Ankers»-genser. Garnforbruket angir totalt garnforbruk. Du finner oppskrifter med denne teknikken ved å klikke på bildene under. Vrange masker blir brukt til å strikke "vrangen" når vi strikker glattstrikk fram og tilbake. Vi bruker også vrange masker når vi lager ribbestrikk og forskjellige andre former for mønster.

Du leser disse rutene som masker på strikketøyet og følger anvisningen på fargene. Strikker du med to farger, ha bestandig den samme fargen på venstre pekefinger, jeg velger den fargen det er mest av i mønsteret.

STRIKKE KAST Relaterte emner

Og hvor i all verden skal man starte å strikke? Jeg har lagt ved et bilde her for å illustrere, dette bildet er hentet fra Garnstudio og er et mønster på votter med et slags selbu-mønter. Mønster med to eller flere farger, strukturmønstre og hullmønstre leses på akkurat den samme måten. Jeg tror det er enklest å begynne å lese flerfarge-mønster, for da trenger man ikke lære seg masse nye teknikker for å klare å lese skjemaet. Pil nr 1 og 2 viser to ulike firkanter, den ene er farget svart og den andre er blank.

STRIKKE KAST Kommentarer:
Redaktør på Strikke kast
Jansson fra Harstad
jeg liker lese tegneserier tålmodig. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Banger-Rennen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
booked.net