Hoppe Strikk Leker

 1. Mer om
Hoppe Strikk Leker

Hoppe Strikk Leker AvgjørendeContent [hide]

  Hoppe strikk er en aktivitet for barn, opprinnelig fra Kina. Man har en strikk festet rundt to personer, hvor den tredje skal hoppe på forskjellige måter med strikken mellom disse to personene. Hoppe strikk er vanlig aktivitet i skolegården, og To stykker står med hoppestrikket rundt anklene. De øvrige hopper ulike serier, eventuelt oppdelt i lag Hoppe på strikk krevde stor ferdighet og derfor øvelse. En lang strikk ble knyttet sammen i endene og tredd rundt anklene til to barn som sto mot hverandre extra-leker Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris Min datter og jeg lurer litt på om noen her husker hoppestrikk leker? Om noen gjør, kan dere prøve å forklare noen til oss. Vi kjeder oss litt og trenger

  Sosial aktivitet er minst like viktig som fysisk aktivitet, og når man har venner man kan kombinere dette sammen med, så blir dagen gjerne komplett. Jeg har en bestevenninne som heter Ingrid, og vi ler sammen stort sett hver dag.

  Anna og Martin

  Kast ballen i veggen, la den sprette èn gang i bakken mens du snurrer rundt og tar i mot. Innbiller meg at det var noe sånt vi gjorde da vi lekte "sjuer'n".

  Les også: Yes vi leker oasen

  Mulig det var litt andre variasjoner og i en annen rekkefølge, men det var i allefall noe lignende. Har aldri hørt om "sjuer'n" når det gjelder strikkhopping.

  Å hoppe strikk er god trening for muskler, kondisjon og balanse, samtidig som det er underholdende og morsomt. En hoppeball eller hoppeku er en morsom leke for de minste, som kan brukes både innendørs og utendørs. Da hadde vi ulike måter å hoppe strikken på fra 1 - 10. Strikken var i et rektangel. På 3-eren så tok vi med oss strikket på ene siden med ene foten, og hoppet over den andre, slik at man formet en trekant, vridde seg slik at den utvendige foten var andre siden foten som tok med strikke skal holde strikken i ca samme posisjon når man hopper rundt og så hoppet man ut.

  Hoppe strikk 5m

  En tredje hoppet i midten. Hoppingen besto av flere øvelser. Du kunne hoppe så den ene foten kom over den første strikken, den andre foten under.

  Så skulle du hoppe til strikken på den andre siden men da skulle bene med strikken over, tråkke strikken ned, så du sto med en sløyfe. Så skulle du hoppe over begge strikkene samtidig som du snudde deg og beholdt en av strikkene under foten. Så skulle du "glippe opp" og du hadde da kommet deg over begge strikkene og sto vendt mot strikken på den andre siden.

  HOPPE STRIKK LEKER Relaterte emner

  Sett synkende rekkefølge Hoppetau er morsomt og utfordrende, både til lek og som treningsaktivitet. Snurr tauet selv mens du hopper, bind det til et tre og hopp sammen med en venn, eller finn et ekstra langt slengtau og hopp sammen med så mange som dere får plass til. Hvor mange hopp klarer dere? Og får dere til å hoppe inn i fart? Hoppestrikk er en super aktivitet som holder barn og unge i bevegelse, enten i skolegården, bakgården eller hagen. Å hoppe strikk er god trening for muskler, kondisjon og balanse, samtidig som det er underholdende og morsomt. En hoppeball eller hoppeku er en morsom leke for de minste, som kan brukes både innendørs og utendørs.

  HOPPE STRIKK LEKER Kommentarer:
  Forfatter om Hoppe strikk leker
  Vågen fra Harstad
  jeg elsker lese om Norge fraværende. Se min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Formelrennen.
  SISTE SAKER
  Kontaktskjema
  Mo Tu We Th Fr St Su
  SISTE ARTIKLER
  • Posten Sirkus Shopping
  • Festleker Voksne
  • 17 Mai Leker Tips
  • Trening Med Strikk
  • Gøteborg Shopping Guide
  • Gynekolog Sirkus Shopping
  • Avslutte Strikking Rundpinne
  • Gøye Leker For Ungdom
  • Ekstra Leker Lagunen
  • Sam Heughan Kjæreste
  • Folkebladet No
  booked.net