Røhneselmer Billingstad

  1. Mer om
Røhneselmer Billingstad

Røhneselmer Billingstad VellykketContent [hide]

Kontakt RøhneSelmer Ford på telefon 21505050. Finn våre åpningstider, besøksadresser og mailadresser, bestill service eller prøvekjøring RøhneSelmer er Norges største Ford-forhandler og har over 65 års erfaring. Vi selger nye og brukte biler, og tilbyr service-, verksted- og RøhneSelmer Asker og Bærum AS fra, Viken. RøhneSelmer Asker og Bærum AS. Stasjonsveien 20, 1396 Billingstad Vis kart Røhneselmer Asker og Bærum. Org nr 933 823 970 Bedr nr 980 341 925. Stasjonsveien 20, 1396 Billingstad Vis mer. Sammenlign Overvåk Finn lignende Kontaktinformasjon for Røhneselmer AS avd Verksted Delesalg Engros Asker Billingstad, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer

Last ned også: Anna haag

Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted. Fulgte heller ikke med varseltrekant,jekk o. Alt i alt har de kostet meg mye penger og tid, som jeg håpet på å unngå ved å ta en forhandler kontra privatperson. Bygget skal tåle en stor vekst, forteller Selmer.

Derrick opplyser om at verkstedet ikke vil ha noen nedetid i forbindelse med flyttingen. Mer effektivt Fra mandag 11.

Fakturering, bokføring og regnskap gjøres "in house". I tillegg til drift av egne eiendommer, jobber vi også med utvikling.

I relasjon: Jaktcocker

Vi får også eget verksted, delelager og skadeavdeling, så det blir et komplett bilhus på Billingstad, med perfekt beliggenhet, forteller salgssjef Thomas Brenne. De fleste bilelskere har et forhold til Ford, som for mange er synonymt med et tradisjonsrikt, trygt og solid merke.

Du evner å få med deg andre gjennom å skape engasjement, eierskap og trivsel.

RØHNESELMER BILLINGSTAD Relaterte emner

Det kan gi en ny oppsving for et av verdens mest tradisjonsrike bilmerker, som i dag har biler for alle typer bilister, og som har markert seg som fremtidsrettede og energieffektive. Vi får også eget verksted, delelager og skadeavdeling, så det blir et komplett bilhus på Billingstad, med perfekt beliggenhet, forteller salgssjef Thomas Brenne. De fleste bilelskere har et forhold til Ford, som for mange er synonymt med et tradisjonsrikt, trygt og solid merke. I RøhneSelmer-konsernet har de til sammen 250 ansatte, med avdelinger også i Lillestrøm, i Oslo på Ensjø og Røa, samt et eget verksted i Drammen. I avdelingen som nå flytter til Billingstad er de i dag 40 medarbeidere, som alle brenner for Ford.

RØHNESELMER BILLINGSTAD Kommentarer:
Rapportert den Røhneselmer billingstad
Austad fra Sarpsborg
Siste nytt: min andre nyheter. jeg er tent på knomen. jeg liker rapporterer norske nyheter spørrende.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net