Aluminium I Deodorant Farlig

 1. Mer om
Aluminium I Deodorant Farlig

Aluminium I Deodorant Farlig JubileumDet er imidlertid utbredt enighet i forskningsmiljøer om at vanlig inntak av Aluminium i deodoranter med antiperspirant Vi har ikke sett noen indikasjoner på at grenseverdiene de bruker er helseskadelig, sier Ingrid Nei, det er ikke farlig å bruke deodorant med aluminium. Det kan gi hudreaksjoner, men dette er forbigående og går bort når man slutter med Det forskes også på forekomsten av aluminium i deodoranter. Aluminium er den ingrediensen i deodoranter som virker svettehemmende Hvis man ønsker å begrense eksponeringen for aluminium kan man unngå å bruke deodorant med antiperspirant på skadet hud og like etter barbering

Mindre mengder kan leveres i restavfallet, mens større mengder kan leveres på en gjenbruksstasjon. Restavfall Restavfall er avfallet som ikke kan sorteres andre steder. Du kan bruke en vanlig handlepose eller plastpose på rull, men det er viktig at den er solid. Du kan kaste: bleier, bind, tamponger og andre hygieneprodukter.

Større mengder kan du levere til et hageavfallsmottak. Dette må pakkes inn i avispapir e.

Spørsmål om deodoranter? OSS NIVEA

Slik gjør du det Du legger alle tre posene i den samme avfallsbeholderen utenfor boligen din. Alle posene må ha dobbel knute. Da kan forbrukere selv velge hvor viktig disse produktene er for dem og hvor ofte de mener de trenger å bruke disse.

Man kan enkelt redusere eksponeringen for aluminium ved å redusere antall påføringer, sier Merethe Steen, seksjonssjef i Mattilsynet. Avfeier advarselen Administrerende direktør Finn Rasmussen i Kosmetikkleverandørenes forening KLF tar hele advarselen om deodoranter fra kjente merkevarer med knusende ro: Vi har med dagens kunnskap ingen grunn til å advare mot bruken av kjente merkevarer når det gjelder antiperspirant og for høyt inntak av aluminium, skriver Rasmussen til MinMote i en e-post.

Han bekrefter at KLF har registrert Mattilsynets syn i saken og oversendt dette til den felleseuropeiske forening, Cosmetics Europe. På denne måten kan forbrukerne selv velge hvilke type deodorant og antiperspirant som foretrekkes. Felles for de alle er at de skal være trygge i bruk, avslutter han. Hvor godt funker de? Innholdsmessig er det dermed lite å utsette på vårt deodorantutvalg. Men klarer disse aluminiumsfrie deodorantene å gjøre jobben sin; nemlig å holde sjenerende svettelukt unna?

Spørsmålet er om de er et greit alternativ for den som ønsker helse- og miljøvennlige produkter på huden? Vi ba testerne rangere produktene fra bunnkarakter 1 til toppkarakter 6. Slik foregikk testen Testpanelets deltagere har prøvd ut ett nytt produkt per dag ved å gni armhulen med et godt drag om morgenen. Luktkarakterene teller mer enn de andre testkarakterene, da luktforebygging er selve poenget med deodorantbruk.

Er din deodorant farlig for deg?

Positivt overrasket, var en kommentar som gikk igjen blant flere dommere, som på hver sin kant av landet har jobbet, trent, luftet hunder og gått tur med ulike produkter under armene. En titt på samlekarakterene viser da også at halvparten av produktene får samlekarakteren fire og oppover.

Men dommerne har også gitt ærlige tilbakemeldinger om produktene som ikke har holdt mål: "Luktet urin! Antiperspirante deodoranter inneholder bl. Molekylene til aluminium klorhydrat ligger mellom 250 og 350 Dalton og kan derfor tas lettere opp i kroppen siden molekyler under 500 Dalton kan penetrerer huden og trenge inn i kroppen.

Hva er Alum Deodorant?

Helsedeodoranten med alum derimot er molekylstørrelsen langt større og ligger langt over 500 Dalton og er derfor for stor til å penetrere huden.

Stoffet tas ikke opp i kroppen, men vil ligge på hudoverflaten og vil derimot ikke stanse svetteproduksjonen.

Ammonium og potassium alum vil i stedet bekjempe veksten av bakterier som forårsaker vond lukt. Man kan enkelt redusere eksponeringen for aluminium ved å redusere antall påføringer, sier seksjonssjef Merethe Steen.

Har du lest dette? Vallergan farlig

Produktsikkerhet er sterkt vektlagt av kosmetikkindustrien, og produktene skal ikke medføre helsefare ved normal og påregnelig bruk. Er det noe dere ønsker velkommen? Fakta: Aluminium er et vanlig metall i jordskorpen Finnes naturlig i frukt, grønnsaker, korn, frø og drikkevann Brukes i tilsetningsstoffer og i gryter og aluminiumsfolie Brukes aluminium som virke- og fargestoff i kosmetikk De fleste antiperspiranter på det norske markedet inneholder aluminiumklorohydrat Også produkter som leppestifter, lipgloss og tannpasta mot misfarging av tenner inneholder ofte aluminium.

ALUMINIUM I DEODORANT FARLIG Relaterte emner

Written By Cathrine Stabel En god, gammel teknikk innenfor markedsføring er å skremme forbruker. Overlevelsesinstinktet gjør at vi på automatikk velger de alternativene som logisk sett virker mildere og snillere. Deodorant og spesielt antiperspirant har vært gjenstand for bekymring i forbindelse med kreftrisiko. Vi har tatt en liten gjennomgang for å få klarhet i hva de som er smartere enn oss, sier om det. Produkter innenfor mat, medisin og kosmetikk er gjenstand for stadig undersøkelser for å se om man kan finne linker til kreft eller andre sykdommer. Det er komplisert arbeid og årsakene til at sykdommer oppstår er vanskelig å finne. Kreft er dessverre ingen ny sykdom.

Aluminium I Deodorant Farlig
ALUMINIUM I DEODORANT FARLIG Kommentarer:
Forfatter om Aluminium i deodorant farlig
Sandal fra Gjøvik
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Luftfahrt. Jeg nyter lese tegneserier umiddelbart.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Migrene Med Aura Farlig
 • Solar Kontor
 • Ålgård Fysioterapi
 • Supra Nitro In Ear Review
 • Plutselig Hevelse I Ansiktet
 • Beste Innskuddsrente 2020
 • Kalender Med Uker
 • Trp Pris
 • Virkestoff
 • Lille Asia
 • God Morgen Juice
 • Posten Sirkus Shopping
 • Ekeberg Tv Benk
 • Shaman Durek Instagram
booked.net