Basseng Mo I Rana

  1. Mer om
Basseng Mo I Rana

Basseng Mo I Rana lysMoheia Bad · Åpningstider i sommer: · Mandag til og med fredag: · første pulje fra kl. 11.00 til 14.00 · andre pulje fra kl. 15.00 til 18.00 · Lørdag og søndag Politikere i Lofoten ser til Rana når de planlegger framtidens basseng: – Moheia bad trekkes fram som en av de viktigste investeringene kommunen har gjort Derfor gikk alarmen i bassenget. Adresse: Ole Tobias Olsens Gate 2, 8622 Mo I Rana Et litt mindre basseng med strøm og fontene. Et basseng for di aller minste. De selger mat og drikke, og der er Moheia bad har et hovedbasseng på 25 meter, opplæringsbasseng med motstrømskanal, varme / terapibasseng, barnebasseng, og en rekke andre fasiliteter

Dette er ikke så rart, på grunn av campingens sentrale beliggenhet. Mo i Rana ligger 477 km unna Trondheim, og 424 km fra Narvik.

På grunn av de gode fasilitetene på Mo i Rana Camping, er det også mange campere som besøker campingen på vei hjem igjen.

Reiselivsbasen: Moheia Bad, MO I RANA

Rosø ønsket alle studentene velkommen, og gikk gjennom programmet for åpningsdagen. Vil ha ei utdanning som gir en trygg og spennende jobb Marit Bang 28 fra Mo i Rana har valgt utdanningen som gjør at hun kan undervise 1-7. Hun har hatt ulike midlertidige jobber tidligere. Nå har hun bestemt seg for å bli lærer.

Prøvedykk i basseng, Moheia Fritidspark, Mo I Rana, 28 March

Jeg vurderte lærerutdanning da jeg var yngre også, men da ble det ikke. Nå er jeg klar og synes læreryrket høres spennende ut. I nærheten finner du Saltfjellet Nasjonalpark som byr på variert og uberørt natur.

Isbreen Svartisen ligger også i Nasjonalparken, og den besøker du enklest fra Meløy Kommune Engabreen. Sentrum av Mo i Rana byr på flere store kjøpesenter Amfi Mo i Rana, samt mange spennede og trivelige kafeer og restauranter for gode matopplevelser.

Nede ved fjorden finner du gamlebyen Moholmen med bevarte og vernet trehus-bebyggelse helt fra 1600 tallet. Rana Revmatikerforening Velkommen til Rana Revmatikerforening Rana revmatikerforening er en aktiv forening med ca 350 medlemmer som er opprettet i 1983.

Vi er en forening med mange ulike aktiviteter for folk i alle aldre.

Prøvedykk i basseng

Se gjennom våre aktiviteter for noe som passer deg. Følg oss på Facebook! Se hva vi kan tilby Bassengtrening: Vi har bassengtrening hver tirsdag og torsdag fra kl 19.

Elevene ved Bodin vil få beskjed fra sine lærere om hvem som kan komme på skolen, og hvem som skal være hjemme. På Bodø videregående skole blir all undervisning digital fra fredag.

Vi tar nå et steg tilbake slik at smittevernmyndighetene får kontroll. Samtidig skal vi langt det lar seg gjøre ha en så normal undervisning som mulig, sier Norvoll.

God stemning under åpning i Mo i Rana

Rana kommune melder om sju nye smittetilfeller det siste døgnet. En av de smittede har vært gjest på et utested i Mo i Rana. Men vi gjør dette for å unngå ukontrollert spredning i Bodø.

Målet er å komme tilbake til en normalsituasjon og en vanlig hverdag så fort som mulig. Bodø kommune har en lang rekke prøver til analyse ved Nordlandssykehuset.

Svaret på disse er ventet torsdag kveld eller fredag morgen. Ifølge ordføreren må bodøværinger forberede seg på flere smittetilfeller.

BASSENG MO I RANA Relaterte emner

Det er rådet fra statsminister Erna Solberg. Torsdag la regjeringen fram nye restriksjoner for å få bukt med den økende koronasmitten i Norge. Precious Uwadie er elevrådsleder ved Bodin videregående skole. Hun sier smitteutbruddet har vært en øyevekker. Mange elever har begynt å skjønne alvoret. Vi skjønner at det kan treffe oss og har blitt mer bevisste.

Basseng Mo I Rana
BASSENG MO I RANA Kommentarer:
Forfatter om Basseng mo i rana
Eik fra Drammen
Se over min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Karten sammeln. Jeg trives lese romaner raskt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net