Levetid Border Collie

  1. Mer om
Levetid Border Collie

Levetid Border Collie Resesjon-bevisBorder collie er en meget energisk og utholdende britisk fårehund av collietype, opprinnelig en landrase. Storbritannia er rasens hjemland og ansvarlig for rasestandarden Tendens til å sikle: Liten Tendens til å snorke: Liten Tendens til å bjeffe: Stor Tendens til å grave: Liten Oppmerksomhetsbehov: Moderat Gruppe: Bruks, hyrde og gjeterhunder Levealder: 10 til 14 år Vekt: 13 til 22 kg Forventet levetid Den naturlige levetid Border Collie er mellom 10 og 17 år, med en gjennomsnittlig levetid på 12 år.Median levetid for raser av tilsvarende Enkelte hunder vil få PRA. Dessverre ser man at noen hunder i enkelte Border Collie lijner har en tendens til å utvikle epilepsi. Døve hunder forekommer oftere

Og de bør få lydighetstrening, som kan bidra til å forhindre biteatferd og tendensen til å stikke av eller løpe etter biler. Border collier er betraktet som gjennomsnittlige røytere. Børsting minst én gang i uken er nødvendig for å holde pelsen ved like.

Denne rasen lever i omtrent 12 til 15 år. Hyppige interaksjoner mellom hunden din og omverdenen kan hjelpe dem med å overvinne frykten de måtte ha, spesielt med andre hunder. De blir garantert raskt et medlem av familien, med sin elskelige holdning og energiske lekenhet.

De er kjent for å være opphissende og impulsive som valper, men med riktig oppvekst vil Borador vokse til en søt karakter. Når det gjelder bjeffing er det ikke kjent at de er store bjeffer, men kan varsle deg med et par skarpe bjeffer hvis det er et problem, eller hvis de vil ha din oppmerksomhet, men dette er sjelden aggressivt; dette er Border Collie i dem.

Border Collie: Les og lær om rasen Border Collie her

Boradors spesifikke atferd Border Collies elsker å flokk, det er akkurat det de gjør. Labradorer er imidlertid ikke gjeterhunder, dette betyr at om Borador er en gjeter eller ikke, er det foreldrenes individuelle genetikk og hva de passerer.

Mest sannsynlig vil du oppdage at de vil utvise mild gjeteatferd og ekstrem vennlighet. Er en Border Collie Lab Mix en god familiehund? Det er lett å si at ja, Borador er en fantastisk familiehund.

Med tanke på egenskapene som deles mellom foreldrene, gir denne krysningen en avrundet hund som vil være lojal og alltid ivrig etter å leke, samhandle og viktigst, elske ubetinget. Det er ingen hemmelighet at Borador er sterkt motivert av mat, så dette kan brukes til å knytte en oppgave eller et bestemt ønskelig atferdstrekk direkte.

Imidlertid må det utvises forsiktighet når du bruker matbaserte godbiter, da det øker risikoen for vektøkning.

Fasangården Bergvang Gård

Du kan prøve å bruke andre godbiter som kjærlighet. Han er så beskyttende overfor sin familie at han ville være villig til å gi opp sitt eget liv for å sikre at de er trygge. Dette kan være en oppskrift på katastrofe når venner eller familie besøk.

Boerboelen ikke lett akseptere mennesker inn i hjemmet hans. Heller ikke han ønsker velkommen andre kjæledyr.

Collie Wikipedia

Riktig introduksjoner og et våkent øye er nødvendig når besøkende er rundt. Dette er ikke en akseptabel rasen for familier med små kjæledyr, som katter, kaniner og lignende. Spilletid er nødvendig for Boerboel. Han er leken med sin familie og elsker leker og baller.

På nedsiden, har denne rasen utrolig sterke kjever. Lekene vil bli ødelagt ganske raskt så pass på å blyant et budsjett i for hunden leker. Vanlige helseproblemer Selv om det vanligvis en sunn rase, er Boerboel utsatt for hofte og albue dysplasi. Dessuten begrenser deres naturlige selskapelighet effektiviteten deres som vakthunder, så ikke forvent at de jager av for mange skurker. Kreditt: Erik Lam, Shutterstock Får denne rasen sammen med andre kjæledyr?

Forutsatt at de er godt sosialiserte, tolererer Golden Border Retrievers generelt andre hunder godt. Imidlertid er det mindre sannsynlig at de leker med en hundekammerat enn noen andre raser, ettersom de generelt er mer interessert i å spille henting eller få en-til-en-tid med sitt favorittmenneske.

De har moderate byttedrifter, så det er viktig å trene dem i å la mindre kjæledyr være i fred. Dette er lettere å gjøre hvis du begynner når de er unge, så det blir lettere å bringe en Golden Border Retriever-valp inn i et hjem med katter enn omvendt.

De har også sterke gjeterinstinkter, så selv om de kanskje ikke jager eller angriper katten din eller et annet lite kjæledyr, kan de prøve å presse den litt rundt.

Du vil lippe denne oppførselen i knoppen før katten din prøver å kutte nesa av hunden. Ting å vite når du eier en Golden Border Retriever Golden Border Retrievers er den stereotype helamerikanske hunden, men det betyr ikke at du ikke bør gjøre undersøkelser før du legger til en i pakken.

Her er noen ting du bør vite om rasen før du tar med deg en hjem. Som et resultat må du sørge for at de får rikelig med drivstoff av høy kvalitet. Det betyr vanligvis en kibble med mye protein i, helst fra en rekke magert kjøtt. Protein brenner saktere enn karbohydrater, så valpen din vil ha mye energi til å holde seg aktiv hele dagen.

I relasjon: Mld levetid

Han ser ikke stresset ut, han bare laffer etter. Karo er flink når han går på tur. Han elsker å snuse, når vi er ute i skogen.

Alt Om Border Collie Australian Shepherd Blanding (Border Aussie)

Vi har brukt både fleksiband og vanlig band. Han fungerer best i sele, og ikke bare halsbånd. Han blir lykkelig når han ser andre mennesker, men greier fint å passere dersom vi ikke skal stoppe opp å hilse på. Han er også for det meste svært dyktig i møte med folk.

Setter seg ned på kommando, og hilser vennlig. Han kan også sette seg ned frivillig for å få oppmerksomhet og kos: Kan hoppe opp av og til.

Han er en av de mest sosiale hundene jeg har møtt. Han syns det er godt å få ligge inntill å bare sove. Han sovner i armkroken vår titt og ofte. Det er ikke mye negative ting å si om Karo, men det er to ting som det MÅ jobbes med. Karo kan bli stresset i møte med nye mennesker som kommer på besøk Han er vennlig, men han kan raskt forsøke å ri på de som kommer på besøk.

Han prøver seg gjerne opp til flere gang. Han er ikke agressiv når han gjør dette, og er rolig når han prøver seg, men han klatrer opp på folk. Karo har IKKE fått lov å gjøre slik, og det har gått greit å avbryte handlingene hans.

Dette er det mest negative med Karo. Den skal vise godt uttrykk i øynene, og må være intelligent. Det er energisk med vanligvis en svart og hvit pels noen ganger brun. Det skal ha et veldig sterkt gjeterinstinkt. Kritikk av showhundkonformitet basert på utseende Andre entusiaster motsetter seg bruk av border collies som utstillingshunder, av frykt for at avl etter utseende vil føre til en nedgang i rasenes brukshundegenskaper.

Få håndtere av arbeidende Border Collies deltar i konformasjonsutstillinger, da brukshunder avles til en ytelsesstandard i stedet for utseendestandard.

Charlotte's Omplassering

På samme måte blir konformasjonsavlede hunder sjelden sett på fårehundeprøven, bortsett fra i Kennel Club- sponsede hendelser. Hunder som er registrert i enten arbeids- eller konformasjonsbaserte registre, ses i andre forestillingshendelser som smidighet, lydighet, sporing eller flyball ; disse hundene er imidlertid ikke nødvendigvis i samsvar med rasens utseendestandard så nøye som hundene som vises i rasen, da dette ikke er et krav i prestasjonsarrangementer, og de deltar heller ikke nødvendigvis i gjeteraktiviteter.

Registre Storbritannia I Storbritannia er det to separate registre for border collies. Anerkjennelsen var under protest fra flertallet av border collie-tilknyttede grupper, som United States Border Collie Club, som mente at vekt på rasens arbeidsferdigheter ville gå tapt under AKC-anerkjennelse. AKC-registreringer har gradvis økt siden anerkjennelse, og innen år 2004 var det 1 984 nye AKC-registreringer av border collies, med ytterligere 2 378 for året 2005.

Derimot registrerer American Border Collie Association cirka 20 000 border collies årlig. På grunn av den iboende spenningen mellom målene for avl til en arbeidsstandard og til en utseendestandard, stemte American Border Collie Association i 2003 at hunder som oppnådde et konformasjonsmesterskap ville bli fjernet fra ABCA-registeret, uavhengig av evne.

Inkludering i ANKC-tilknyttede hovedregister tillater border collies å konkurrere i konformasjon, lydighet, smidighet, sporing, skivehund, gjeting og andre ANKC-sanksjonerte hendelser holdt av en ANKC-tilknyttet klubb, mens oppføring i det begrensede registeret forbyr oppføring i konformasjonshendelser.

ANKC gir en rasestandard; dette gjelder imidlertid kun konformasjonshendelser og har ingen innflytelse på at hunder deltar i forestillingshendelser. Agilityorganisasjoner som Agility Dog Association of Australia ADAA har sitt eget register som tillater inkludering av enhver hund som ønsker å konkurrere i arrangementene sine.

Kriteriene som er brukt er basert på herding-slekt i stedet for utseende. Det er et todelt register ved at importerte hunder som er registrert i en utenlandsk kennelklubb som har konformasjonsutstillinger, får en "B" -registrering, mens de som kommer direkte fra andre arbeidsregistre blir plassert i "A" -registeret.

Nylig har den kanadiske kennelklubben undersøkt medlemmene sine for å avgjøre om grensekollier skal være med på CKCs "Diverse liste". Denne betegnelsen vil gi border collie-eiere muligheten til å konkurrere i alle CKC-arrangementer, men CKC vil ikke være det registrerende organet. Folk som konkurrerer i forestillingsarrangementer støtter flyttingen.

CBCA er mot denne betegnelsen. Hunder som ikke er registrert, kan bli kvalifisert for registrering ved å få et sertifikat for arbeidsevne av en registrert dommer. Noen ganger vil de legge til rette for testing av hunder som brukes til avl, for hoftedysplasi og collieøyavvik, for å oppmuntre avl av hunder uten disse genetiske feilene.

Aktiviteter Border collies er en av de mest populære rasene for hundekompetanse.

De utmerker seg også i konkurransedyktig lydighet, showmanship, flyball, sporings- og gjeterhundprøver og gjeterarrangementer.

LEVETID BORDER COLLIE Relaterte emner

Border Collie: Les og lær om rasen Border Collie her. Border Collie med foto og video. Se mer om Border Collie hunden. Lag selv enkelt og billig. Border Collie har gruppenummer 1 Brukshund og gjeterhund seksjonsnummer 1 fårehund 297 i FCI systemet. Kan utføre typiske gjeterhund oppgaver.

LEVETID BORDER COLLIE Kommentarer:
Rapportert den Levetid border collie
Wold fra Sørum
jeg liker rapporterer norske nyheter månedlig. Les også min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Flugscheibe Freistil.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net