P4 Fem På

 1. Mer om
P4 Fem På

P4 Fem På SalgDet oppstod en feil ved lasting av siden. Postboks 817 2626 Lillehammer FEM PÅ - Bohemian Rhapsody. Podkast | Onsdag Hver dag får P4s Marius Kopperud inn tips om personer han kan lure i telefonspøken Fem på. Denne gangen har Tommy har skrevet brev til Hør på den siste episoden FEM PÅ - Helene Olafsen er teknisk anlagt

Vi har absolutt ingen indikasjoner på at noen av luretelefonene våre gjennom alle disse 26 årene har vært noe annet enn ekte telefonspøker, men likevel ettergår vi nå både rutiner og innslag for å være på den helt sikre siden, avslutter Opsahl. Til VG litt senere tirsdag viser P4 til det samme sitatet.

I fredagens utgave av P4s tulleprogram «Fem på», et program som går ut på at privatpersoner blir kontaktet av radiokanalen og forsøkt lurt, ringer programleder Mattis Mjåset opp en Lillestrøm-supporter som blir kalt «Ronny». Innslaget har gått varmt i sosiale medier, og ble raskt delt av folk som hadde latt seg underholde.

Facebook Facebook

Fleipen gikk ut på at Lillestrøm må kutte ut noen sesongkortholdere av hensyn til kapasitet. For å selektere hvem som skal få plass, blir det arrangert en quiz som skal avgjøre om Ronny fortjener en plass. Programlederen fortsetter så med flere lurespørsmål til supporteren. Dette beklager vi på det sterkeste overfor lytterne, sier programredaktør i P4-gruppen Anders Opsahl, til VG i begynnelsen av mai.

Gunnar Øi og Thora Elise Lind - aner og etterkommere. Den sterke markedsposisjonen trigget de nye eierne. Bygde nytt hus på Lund i Kristiansand og konsentrerte seg om en og en spiker». Politiet virket skråsikre, det var ikke rom for tvil.

I relasjon: Kong christian den femtis norske lov

Vurderer anmeldelse. Han skriver også «Jostein Sørstrønen har aldri latt seg avbilde i avisen. Slik reagerer Jan Helge Andersen. Vår flotte Bålpanne kan også brukes til så mangt, ~ hjemme, på hytta eller gave kanskje? I dag opplever vi at flere og flere bygdebøker blir scannet, men den digitale bygdeboka fra Tjøme er unik i sitt slag. Fiktivt intervju: Ett år som Jan Tore Noreng, forfatter.

Godt nytt for Jonas Gahr Støre og Arbeiderpartiet.

FEM PÅ: Papir skal vel kastes i matavfallet

Dette gir meg tro på retts­sikker­heten, var Jahrs reaksjon. I Baneheia-saken prøvde de det samme med Viggo. See full list on viggokristiansen. Jan er et mannsnavn som er en kortform av Johannes, som kommer fra det greske navnet Ioannes som betyr «Gud er nådig».

Jensen - Rydskov: 09- 36: 63. Brimse rundt byr på mer enn havutsikt!

Har du lest dette? Philips grind brew kaffemaskin

De nærmere 50 personene som var med fikk oppleve flott hasselskog, knudrete og spennende svaberg, kupert kulturlandskap, smale veier, små teiger og steingarder. Publisert: Oppdatert 17. Selve overrekkelsen foregikk under en høytidlig tilstelning på Kuben yrkesarena.

Østlandets Blad

Kristiansens meddømte i Baneheia-saken, Jan Helge Andersen, velger nå for første gang siden han fikk dommen på 19 års fengsel å bryte sin selvpålagte taushet. Jan Helge Andersen er på Facebook. Butikkansatt Linda 53 mistet jobben under pandemien.

Han drar frem rockefoten og byr på en rekke gode låter. Jan Helge Andersen født 17.

For det er noe eget med det som er nytt. Øystein Andersen ny FM-leder i Elite. Nå vil 11 søkere ta over sjefsstolen, som organisasjonssjef Olav Kavli har holdt varm i mellomtiden. Nye Steintransport AS ble nylig registrert med en aksjekapital på 30.

Da han så dagens lys i 1969, var det seks år siden Bergen hadde overtatt for Horten. Bennys uprætentiøse tilgang til digtning taler sit eget sprog, og vi har i dagens anledning inviteret litteraturhistoriker, mag. Andersen var borte i et kvarter til tyve minutter før han returnerte til Kristiansen. LSK hadde mistanker VG skriver også at de ikke har klart å finne identiteten til fotballsupporteren.

Det har heller ikke Lillestrøm selv, eller lokalavisa Romerikes Blad. Det kan finnas en risk för att användningen av munskydd ger en falsk trygghet som leder till att man inte följer andra rekommendationer såsom att stanna hemma vid symtom och att hålla avstånd. Risker kan också finnas med att man rör vid munskyddet och på det sättet sprider smitta via händerna, mer än om man inte har munskydd.

Kan min arbetsgivare tvinga mig att jobba på kontoret?

Lundemo gikk fem på

Vissa arbeten kräver av sin natur att man är på plats — men det är långt ifrån alla. Alla arbetsplatser bör vidta åtgärder för att anställda ska kunna följa FHM:s föreskrifter och allmänna råd, vilket innebär till exempel att se till att alla som kan jobba hemifrån får det. Om du upplever att din arbetsgivare brister i sitt ansvar gällande din arbetsmiljö, och tvingar dig att vara på plats när detta inte behövs, bör du kontakta ditt fackliga skyddsombud.

Ni skriver ofta om antalet nya dödsfall.

På on Apple Podcasts

Betyder det att så många har avlidit av covid-19 det senaste dygnet? Det betyder att så många dödsfall har rapporterats in sedan förra gången Folkhälsomyndigheten uppdaterade antalet dödsfall. Uppdateringarna görs tisdag till fredag.

P4 FEM PÅ Relaterte emner

P4-profil mistet jobben etter falsk telefonspøk Et falskt innsalg i spalten «fem på» fikk stor oppmerksomhet i begynnelsen av mai. Nå er mannen bak telefonspøken, Mattis Mjåset, ikke lenger ansatt i kanalen. Utover det har vi ingen kommentarer, skriver programdirektør Anders Opsahl i e-post til Medier24, som omtalte saken først. Til VG litt senere tirsdag viser P4 til det samme sitatet. Utover det ønsker han ikke å kommentere saken. Bakgrunnen er et innslag der en fotballsupporter tilsynelatende ble lurt. Mjåset ga seg ut for å ringe fra et selskap på vegne av klubben og fremholdt at de måtte kutte noen av sesongkortholdere på grunn av kapasitet.

P4 Fem På
P4 FEM PÅ Kommentarer:
Forfatter på P4 fem på
Eggen fra Trondheim
jeg liker rapporterer norske nyheter hver for seg. Se min andre innlegg. jeg liker Kreuzstich.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Second Female København
 • Sann Kryssord
 • Havregrøt Kalorier
 • Katt Spiser Ikke Slapp
 • Donald Duck Adventskalender 2019
 • Nordsjø Våtromssparkel
 • Novon Tannbleking
 • Jordmor Vestre Aker
 • Obos Prosjekter Oslo
 • Rotmos Til Pinnekjøtt
 • Bryn Bil
 • Lefdal Service Status
 • Togtider Bergen Oslo
booked.net