Epilator Best I Test

 1. Mer om
Epilator Best I Test

Epilator Best I Test LivstidPhilips Satinelle Legs HP Braun Silk-Épil 7561 Wet & Dry Philips Satinelle Advanced BRE Braun Silk-Épil 5541 Wet & Dry Se epilator som er best i test 2021 og finn best pris. Se 6 tester av Braun og Philips mfl. Årets beste kjøp finner du her på Prisguiden.no

Begge konsollene ble utsolgt ved lansering, men det kan være verdt å sjekke om de kommer tilbake på lager. Her kan du sjekke Xbox Series X utsolgt Prisene på de to konsollene er ganske høy, men det finnes et veldig godt alternativ: Den særdeles familievennlige og superpopulære, og gode, Nintendo Switch.

Switch finnes i to versjoner: En lite-versjon som ikke kan kobles til TV, eller har avtagbare kontroller og en fullversjon som også har større skjerm.

Hårfjerning på intime områder I Philips

Utvilsomt er det fullversjonen som er å anbefale. Jeg må vokse rundt hver 3-4 uke. Dessuten er det slett ikke så vondt som mange frykter.

Sett på en film eller en serie du liker i bakgrunnen, så slår du to fluer i en smekk.

Husk at rødheten fra epileringen forsvinner etter noen få dager. Tips: Unngå inngrodde hår med hjemmelagd skrubb Jeg er ingen ekspert, men har likevel en god anbefaling på dette området. Hvis du sliter med inngrodde hår, bør du bruke en skrubb som inneholder sitrus. Men hvorfor ikke lage en selv? Du trenger: En nøytral olje, som olivenolje eller rapsolje Sukker Sitron Ta en hvilken som helst boks med lokk eller et tomt syltetøyglass og fyll det halvfullt med sukker.

Best i test Epilator

Hell i olje, og bland massen sammen med en skje eller gaffel. Prøv deg frem og fyll glasset eller boksen nesten full. Epilatoren har massasjetilbehør som effektivt reduserer ubehaget ved hårfjerning. Den har flere pinsettpar samt et mer kompakt format som tar mindre plass i toalettmappen.

Har du lest dette? Registrere dronepilot

Den har de samme grunnleggende funksjonene, men til en betydelig lavere pris. Dette gjør at vi kårer den til testens beste budsjettvalg. Hudsykdommen heter «Kerastosis pilaris» eller «hyperkeratosis», og får huden til å se ujevn og ruglete ut, nesten som når du har gåsehud.

Hårfjerning gjør det som regel verre, men de som sliter med dette problemet kjenner som regel til det, forteller tidligere hudpleier og nå hudkonsulent Anne Kathrine Hansen. Les flere skjønnhetsaker HER! Det kan resultere med at håret blir værende i huden, og kroppen reagerer med å forsøke beskytte seg mot det den oppfatter som et fremmedlegeme, og en inflammasjon oppstår, forklarer Anne Kathrine Hansen.

Det kan være noe smertefullt i starten, men de aller fleste blir vant til det etterhvert — såfremt man bruker den riktig på huden. Kort sagt så er en epilator en maskin som fjerner håret ved hjelp av et roterende gode som har mange små pinsetter som drar hele håret og hårrøttene ut.

Epilator: best i test

Da en epilator drar ut hele håret er resultatet dermed også mer langvarig enn ved for eksempel barbering. I tillegg vil man oppleve at håret som vokser ut blir færre og tynnere etter noe tid også, noe som betyr at du kan være hårfri i flere uker, og kan nyte at huden er helt glatt i lang tid. Når man bruker en epilator kan man dele prosessen inn i tre faser; før, under og etter.

En god andreplass: Philips Lumea Advanced Pris: 3995,- Philips dyreste lysbaserte hårfjerningsmaskin lover å «fjerne hår og holde huden hårfri i opptil åtte uker».

I relasjon: Slankepiller som virker 2016

Testpersonene opplevde at maskinen flekkvis fjernet hårene etter tolv uker, men ikke like mye som maskinen fra Braun. E-post Hvis du har en vane med å bli kvitt kroppshår for det meste av livet ditt, vet du at en barberhøvel av lav kvalitet eller kjedelig har potensial til å forårsake smerte, irritasjon og ekstrem frustrasjon.

EPILATOR BEST I TEST Relaterte emner

En epilator er et godt alternativ til voksing når man skal fjerne hår. Det kan være noe smertefullt i starten, men de aller fleste blir vant til det etterhvert — såfremt man bruker den riktig på huden. Kort sagt så er en epilator en maskin som fjerner håret ved hjelp av et roterende gode som har mange små pinsetter som drar hele håret og hårrøttene ut. Da en epilator drar ut hele håret er resultatet dermed også mer langvarig enn ved for eksempel barbering. I tillegg vil man oppleve at håret som vokser ut blir færre og tynnere etter noe tid også, noe som betyr at du kan være hårfri i flere uker, og kan nyte at huden er helt glatt i lang tid.

EPILATOR BEST I TEST Kommentarer:
Forfatter på Epilator best i test
Carlsen fra Sandnes
jeg elsker lese om Norge uskyldig. Les gjerne min andre nyheter. En av mine hobbyer er Schach verlieren.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Slankepiller På Blå Resept
 • Jøtul 608
 • Klementin Næringsinnhold
 • Tom Tallinje Addition
 • Grønn Hårfarge Midlertidig
 • Boots Apotek Munnbind
 • Musikkfest Oslo 2020
 • Heavy Cream Norsk
 • Laktulose Mip
 • Monolitten Barnehage
 • Dnb Åpningstider
 • Mørk Avføring
booked.net