Sunne Bananpannekaker

  1. Mer om
Sunne Bananpannekaker

Sunne Bananpannekaker StrategiContent [hide]

Ingredienser · 2 stk banan, modne · 2 dl havregryn, lettkokte · 1 dl melk · 1 ts bakepulver · 2 stk egg · 1 ts vaniljesukker Det resulterte denne gangen i bananpannekaker. Supersaftige, naturlig søte, grove og sunne pannekaker du kan nyte til frukost, lunsj Pannekakene er sunne, grove, næringsrike og passer like godt til frukost og lunsj som sunn snacks♥ Bananpannekaker er også supert som Sunne bananpannekaker med blåbær. Bananpannekaker er så godt at du skulle tro det var usunt Har du noen brune bananer til overs? Lag sunne og gode bananpannekaker til frokost eller lunsj. Pannekakene er naturlig søtet og er også rik

Denne gangen ble det sukrin i pannekakene, og ettersom jeg hadde en moden banan i kjøleskapet ble det 12 digge bananpannekaker. Gutta får restene på matpakken.

Bananpannekaker er perfekte hvis du trener eller er vegetarianer Proteinene i egg er av god kvalitet og inneholder alle de essensielle aminosyrene kroppen din trenger.

Derfor er bananpannekaker perfekte for dg som trener mye.

Enkle og sunne bananpannekaker

Det samme gjelder dersom du er vegetarianer. Ikke bare får du de gode proteinene, pannekakene fyller deg også opp med B12-vitamin, som du ellers hovedsakelig finner i kjøtt. Det er heller ikke nødvendig å pøse på med sirup eller sukker på de ferdige pannekakene for å få dem til å smake søtt og godt. Bananpannekaker fyller deg med sunne stoffer Fra egg får du, i tillegg til gode proteiner og B12-vitamin, også bra med jern og gode antioksidanter i form av selen, lutein, karotenoider og E-vitamin.

Sunne, saftige og naturlig søte bananpannekaker

Beinbygningen og forbrenningen påvirkes også av kalium, og ikke minst hjelper kalium til med å regulere blodsukkeret! Det er som to helt forskjellige matvarer egentlig. Har du bananer liggende som begynner å bli brune, så ikke kast de, du kan fryse de og bruke de senere eller bare lage supersunne pannekaker.

Steik så gylne pannekaker på litt over middels varme — bruk steikefett om nødvendig. Server pannekakene nystekte, lune eller kalde med det pålegget du ønsker.

Og så må jeg jo ikke glemme sausene! Blåbærsaus er min favoritt, mens andre kanskje foretrekker sjokolade.

Forrige veke hadde eg igjen ei fruktkorg med fleire mørke, overmodne bananer.

SUNNE BANANPANNEKAKER Relaterte emner

De er supersaftige og naturlig søte, og ikke minst uslåelig sunne! I en porsjon av disse pannekakene får du blant annet i deg en solid dose av både protein og kalium, som kroppen trenger. Kalium øker oksygenforsyningen til hjernen din, og kan hjelpe til med å forhindre slag. Beinbygningen og forbrenningen påvirkes også av kalium, og ikke minst hjelper kalium til med å regulere blodsukkeret! Det er som to helt forskjellige matvarer egentlig. Har du bananer liggende som begynner å bli brune, så ikke kast de, du kan fryse de og bruke de senere eller bare lage supersunne pannekaker. Jo modnere bananene er, jo søtere blir pannekakene.

Sunne Bananpannekaker
SUNNE BANANPANNEKAKER Kommentarer:
Redaktør på Sunne bananpannekaker
Sørensen fra Skien
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Disc Golf. jeg er glad i rapporterer norske nyheter forsiktig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net