Troll Skimaraton 2017

 1. Mer om
Troll Skimaraton 2017

Troll Skimaraton 2017 BelønningResultater Lillehammer Troll Ski Marathon - 95 km, klassisk (også 120, 45 og 15 km) Venabu til Sjusjøen, Oppland/Hedmark Informasjon om skirennet Lillehammer Troll Ski Marathon. Inneholder resultater, rekorder, værvarsel, kart, gps, løypeprofil, bilder Lillehammer Troll Ski Marathon er et av verdens fineste og lengste turrenn og går ved påsketider hver år. Renntraseen følger Trolløypa fra Venabygdsfjellet Timekeeping, results, livetracking and more for hundreds of racing events in the nordic countries CCLangrenn; 01.04.2017; Venabygdsfjellet - Sjusjøen; Venabygdsfjellet - Sjusjøen; Lillehammer Troll Ski Marathon 2017; Lillehammer Troll Ski Marathon

Mai 2021Lørdag, 26. Juni 2021 Mandag, 28. Juni 2021Lørdag, 14.

August 2021 Lørdag, 21. August 2021Lørdag, 18. September 2021 Mandag, 1. Trond Olav var en svært lovende langrennsløper som junior, og er ellers kjent for å trene nesten bare rolig.

Likevel har han i alle år etter at han trappet ned satsingen hevdet seg svært godt både i løp og i langrenn. Her deler han sine opplevelser og betraktninger med Sportsmandens lesere fra sin debut i verdens lengste langrenn, Troll Skimarathon, som gikk lørdag 5.

Nytt medlem: Ole Martin Bollandsås

Artikkelforfatteren i rolige omgivelser Lillehammer Troll Skimarathon 2014 — en personlig rapport fra Trond Olav Berg — Lillehammer Troll Skimarathon fra Venabygdsfjellet til Sjusjøen er med sine 95 km verdens lengste skirenn som avvikles på en og samme dag.

En kjerne med gode kamerater fra turrenngruppa i Rustad Idrettslag har tradisjoner for å delta her, og i år bestemte jeg meg for å bli med på opplegget. Jeg hadde planer om å debutere her i fjor, men etter å ha prestert å brekke stortåa i et heftig fall i et ukonsentrert øyeblikk på skarpt føre i den krappe høyresvingen i lysløypa ned mot Mariholtet i Østmarka Palmesøndag i fjor, måtte jeg kaste inn håndkleet.

Rustadgutta som reiste sammen til årets løp fredag formiddag var Trollveteranene Ole Martin Bollandsås deltok for 6. Etter å ha installert oss på en hytte noen hundre meter fra Venabu fjellhotell, der det var rennkontor og måltider, gjennomførte vi en rolig skitur i det strålende og vindstille vårværet. Rondanes mektige fjell, deriblant landemerket Muen 1424 m. Det var tørr snø, til tross for sol fra skyfri himmel.

Arrangørfoto På 45 km var det ungdommen som dominerte stort i herreklassen der 9 av de 11 første på totallista er under 20 år. Løypetraseen var vanvittig fin, lange stakepartier, noen slake moter. TJ stiller til neste år også, med eller uten god form. Phil; Fikk bange anelser og en snikende følelse av å ha tatt litt for lett på skimaratonet allerede fredag kveld.

Uten et eneste stavtak siden Vasaloppet, skulle det vise seg å bli en lang renndag. God oppladning fredag til tross, viste kroppen tidlig lite samarbeidsvilje. Ble fort store avstander fram til meddelegatene og innså etter få kilometre at dette ble et solo-renn.

Trollstreker

Dammen fra United Bakeries og en svenske med staver på høyde med en middels flaggstang tripper opp ved siden av meg i frontlinjen av feltet. Ryktene sier at denne svensken var godt innafor topp 40 i Vasan og Dammen er jo en av Norges fremste på langløp, tid for plan B, men den var jo ikke lagt Begge de to har i tillegg blanke ski og skal stake hele veien, stakkars folk tenker jeg..

Startskuddet gikk og vi la i vei i et bedagelig tempo, det holdt 3-4 kilometer før Dammen ble utålmodig og klinket til, jeg lå litt bak i feltet, men ingen hengte seg på.. Kan ikke tenke lenge, seierstoget går nå! Gikk ut av sporet på kanten av løypa og la meg på stavene, pløyde forbi resten og fikk tettet luka.

Har du lest dette? Eu kontroll 2016

Det er en spesiell stemning på hotellet om kvelden. Erfaringsdeling i matsalen. Natta ble litt urolig til tross for god seng. Vinduet sto å slo i vinden og når jeg stakk hodet ut var jeg sikker på at det regna jeg så for meg hva slags krisetiltak jeg skulle iverksette med skia på morgenkvisten.

Men på morgenen var det bare halvtørr nysnø, så det ble rolig frokost med trivlige folk i matsalen, fremfor skismøring.

Men desto mer panisk før start..

Troll ski maraton

Da ble det dobesøk i buskene og panikklegging av vr62 på glatte ski. I det startskuddet gikk så jeg Sidsel, også fra BK-ski, som starta 15 min etter meg og skulle gå 95km, legge på klister! Ved første veikryssing sto det en G-sportmann. Her var det bare å stake på. Lå stort sett i front med noen ivrige manfolk på hjul, men mista litt gutsen etterhvert. Totalt staket jeg 6 av de 12 rennene over 10 km som jeg stilte opp i foregående sesong.

Rulleskitreninga har i all hovedsak vært gjennomført uten fraspark begge de to siste årene.

TROLL SKIMARATON 2017 Relaterte emner

For more information see lillehammer. Updated info on prepared tracks on www. We guarantee you a great trip experience. Also ski school, ski trip and ski lessons. Lillehammer and Gudbrandsdalen are ideal for adults as well as children. A wide range of adventures and attractions are available, whether you are looking for an adrenaline rush, somewhere for the children to play freely, or a place to enjoy the outdoors. Please see the overview map of Lillehammer and Gudbrandsdalen, page 66.

TROLL SKIMARATON 2017 Kommentarer:
Rapportert den Troll skimaraton 2017
Espeland fra Bergen
Les gjerne min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Computeraktivitäten. jeg liker utforske norske bøker nøyaktig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Yale Doorman Fjernkontroll
 • Dokumentkontroll Kurs Stavanger
 • Norske Troll Bilder
 • Fjernkontroll Webasto
 • T91 Fjernkontroll
 • Tv2 Matkontrollen
 • Kan Man Ha Med Mat Gjennom Sikkerhetskontrollen
 • Kontroll Kryssord
 • Canal Digital Oneplace Fjernkontroll
 • And Then There Were None Nrk
 • Elkjøp Voss Åpning
 • Molde Yr
 • Thor Foseid Kostplaner
 • Taho Bil
booked.net