Simployer

 1. Mer om
Simployer

Simployer PopulærContent [hide]

  Simployer tilbyr en komplett løsning for styring og utvikling av arbeidsstyrken gjennom beslutningsstøtte, HR-systemer og opplæring Simployer Group AS Kalnesveien Simployer, tidligere Infotjenester, er en norsk bedrift som leverer personalsystem, personalhåndbøker og kompetanse om arbeidslivets spilleregler. De har kunder både blant private bedrifter, organisasjoner og offentlig forvaltning Followers, 272 Following, 64 Posts - See Instagram photos and videos from Simployer Simployer-gruppen tilbyr virksomheter ekspertise og løsninger for styring og utvikling av arbeidsstyrken gjennom

  With a strong focus on technology and innovation, all employees are encouraged to always seek out new solutions to improve the technical quality of their products and increase user satisfaction. Annonse Annonse Vipps Logg inn kutter behovet for brukernavn og passord og eliminer faren for at disse opplysningene kommer på avveie.

  I relasjon: Møhlenpris skole

  Foto: Dreamstime Simployer vil ha slutt på risiko ved tapte passord Mange har nok kjent på frustrasjon ved å glemme passord til tjenester man skal ha passord til, og velger ofte det samme passordet til mange systemer.

  Å jobbe i Simployer handler om stolthet og engasjement, og vi legger forholdene til rette for læring og utvikling gjennom et stort salgsmiljø med flere ulike roller.

  Man får være en del av et av landets beste fagmiljøer innen HR og ledelse, og vi selger innovative løsninger som kombinerer fag og teknologi. Vi har et stort salgsmiljø preget av vinnerinstinkt, engasjement og høyt tempo hvor det er gode muligheter for læring og utvikling.

  Simployer: Gjør det enkelt å være en god arbeidsgiver

  Sammen med prosjektgruppen og Cornelia som en sterk pådriver internt i organisasjonen, ble lanseringen av Workplace from Facebook en suksess. Det krever dyktige samarbeidspartnere, mye planlegging, hardt arbeid og en stor porsjon entusiasme i tillegg til godt humør! Single-Sign On fra Okta ble løsningen Simployer-gruppen hadde mange tekniske hindringer da de var midt i å slå sammen tre selskaper på tidspunktet for implementeringen av Workplace from Facebook.

  Last ned også: Dansommer etablert

  Det betydde mye kommunikasjon og oppfølging mellom land, avdelinger og selskaper. Arbeidet med å fusjonere de tre selskapene inn i samme Active Directory, ble presset hardt frem av Workplace prosjektgruppen da de ikke var villige til å implementere Workplace from Facebook uten Single Sign-On SSO. Dette fordi en god brukeropplevelse er avgjørende ved innføring av en ny tjeneste, og en SSO-løsning sikrer en brukervennlig autentisering. Siden en prosess med å fusjonere selskapenes tre Active Directory både er omfattende og tidkrevende, var anbefalingen til Cloudworks å integrere Workplace med Okta sin SSO-løsning.

  Simployer Jobbmuligheter og ledige stillinger

  Simployer valgte å gå for anbefalingen, og Cloudworks integrerte deretter de tre domenene inn i Okta. Helhetlig opplevelse De to forretningsområdene våre arbeider tett sammen, og stadig tettere. Through the two business areas, Simployer provides support through software while also providing you with the insight and expertise you need to ensure you have the right people in place today and can plan and develop for tomorrow.

  The company has about 250 high skilled employees located in Sarpsborg, Kristiansund, Stockholm, Gøteborg and Gdansk. Flere møter skal avholdes og de skal gjennomføres tidligere i sykmeldingsperioden. Blant annet kan man miste rett til sykepenger dersom man ikke stiller opp på oppfølgingsmøter med arbeidsgiver.

  SIMPLOYER Relaterte emner

  Ekspertise[ rediger rediger kilde ] Simployer har siden starten vært et selvstendig fagmiljø for kompetanse på arbeidslivets spilleregler, helt på siden av forhandlingspartene i arbeidslivet og offentlige myndigheter. Selskapets eksperter brukes ofte som intervjuobjekter i artikler om hvilke regler som gjelder på jobben og hjemmekontoret [4], som at man kan miste lønna når grensene stenger [5] og etter en lovendring må betale skatt av kjøregodtgjørelsen [6]. Simployer analyserer også nøkkeltall om arbeidslivet, og fikk medieoppmerksomhet under koronapandemien da selskapet la fram tall over hvor mye virksomheter sparte på redusert reisevirksomhet [7] og en undersøkelse om at mange på hjemmekontor savner medarbeidersamtaler [8]. Simployers hovedkontor i Sarpsborg Abonnementer[ rediger rediger kilde ] Gjennom abonnementer på HCM-programvare tilbyr Simployer kundene sine muligheten til å velge mellom en rekke ulike valgfrie moduler som kan være til støtte i arbeidet med medarbeidere fra ansettelse til oppsigelse. Blant modulene er fraværshåndtering, talentutvikling, HMS-løsninger og personalhåndbøker. I tillegg tilbyr Simployer juridisk support, både som abonnement, på hotellkurs og i digital e-læring. Samme år overtar Infotjenester driften av Næringslivets skole fra Næringslivets Hovedorganisasjon.

  Simployer
  SIMPLOYER Kommentarer:
  Forfatter om Simployer
  Seim fra Arendal
  Se gjennom min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Feldlack. jeg er glad i utforske norske bøker dyster.
  SISTE SAKER
  Kontaktskjema
  Mo Tu We Th Fr St Su
  SISTE ARTIKLER
  • Åros Camping Hytter
  • Norges Beste Advokat Strafferett
  • Ikke Drikk Vann Fra Springen
  • Sport Vg
  • Hadeland Glassverk Kommende Aktiviteter
  • Hvor Fort Kan Man Bli Gravid Etter Spontanabort
  • Vårruller I Ovn Rispapir
  • Mcdonalds Kvalitet
  • Røkt Svinekam Steketid
  • Telenor Pante Mobil
  • Slørhale
  • Nyttårsdag
  • Myggmiddel Best I Test 2019
  booked.net