Min Fotball

  1. Mer om
Min Fotball

Min Fotball BuzzMinFotball er NFFs mobilapp for trenere, fotballspillere, fotballforeldre og fotballtilhengere. Appen gir deg tilgang til alle lag, kamper, resultater og Terminlister, tabeller, resultater, statistikker, nyheter, klubbturneringer (cuper) og mer fra alle nivåer i norsk fotball Det kan fort bli rotete hvis planlegging skjer på SMS, Epost og enda flere steder – derfor kan du nå organisere alt fra MinFotball MinFotball kan ikke korrigere noen info som ligger i appen. Dette må gjøres via NFF og FIKS. Ta kontakt med den som er FIKS ansvarlig i klubben din Denne appen er et must for alle som er interessert i norsk fotball. Her finner du kamper, tabeller og resultater for alle nivåer MinFotball er Norges

Fra England til Sør-Amerika Mens den moderne fotballen var ung, var det britene som dominerte, de vant OL både i 1908 og 1912.

Bruk av FIKS MinFotball Molde

Men for øvrig viste engelskmennene liten interesse for internasjonale turneringer og holdt seg borte fra VM helt til 1950. I 1966 vant England VM på hjemmebane. Den nasjonale ligaen og cupen i England har imidlertid alltid hatt en sterk posisjon. Fra 1969 har det vært vist engelske seriekamper på norsk fjernsyn, og interessen for engelsk fotball har vært stor også her i landet. Da Europa ble sterkt svekket under og etter første verdenskrig, overtok søramerikanske land hegemoniet.

Uruguay vant OL i 1924 og det første VM i 1930 på hjemmebane, og gjentok bedriften i 1950. Italia vant både i 1934 og 1938. Etter andre verdenskrig har det imidlertid vært Brasil som har dominert, med VM-seirer i 1954, 1958, 1970, 1994 og 2002. Landet har også brakt frem mange av verdens aller beste spillere, som Pelé, Garrincha, Zico, Socrates og Romario.

Løpende oppdatering om koronavettregler og aktivitet

Argentina vant VM 1978 og 1986, og huskes best for stjernespilleren Maradona. Italia har spilt fire VM-finaler etter 1950, med to tap og to seirer. De tapte for Brasil i 1970 og 1994 og vant mot Vest-Tyskland 1982 og Frankrike i 2006. Frankrike vant VM på hjemmebane i 1998 samt EM i 1984 og 2000.

De første verdensmesterskapene møtte begrenset interesse. Etter hvert økte interessen voldsomt, og fotball-VM er siden 1960-årene trolig den enkeltbegivenheten som får størst oppmerksomhet verden over.

Sluttspillet arrangeres hvert fjerde år; siden 1998 deltar 32 land. Også de store, internasjonale klubbturneringene i Europa ble møtt med skepsis fra starten. Europacupen for serievinnere ble innstiftet i 1955 etter initiativ fra den franske avisen L'Equipe. Det første året ble de engelske ligamestrene, Chelsea, nektet å delta av sitt eget forbund.

Først i 1968 klarte et engelsk lag Manchester United å vinne den gjeveste turneringen. Fra slutten av 1980-årene var de italienske klubbene Milan og Juventus de førende, men rundt årtusenskiftet og senere har spesielt de spanske klubbene Real Madrid og FC Barcelona dominert. Kriteriene for å delta i turneringen endret seg i slutten av 1990-årene, og Mesterligaen er i dag i praksis en europeisk fotballiga der de største nasjonene kan ha inntil fire deltakende lag samtidig.

Har du lest dette? Engelsk fotball tabell 2020

Europacupen for cupvinnere ble innstiftet 1961, men ble slått sammen med UEFA-cupen i 1999. Alle disse turneringene har vært avholdt årlig.

Støttesider ØHIL fotball

I 1958 vedtok UEFA å arrangere europamesterskap for landslag. Det ble gjennomført for første gang i 1960. I likhet med VM arrangeres sluttspillet hvert fjerde år. I Sør-Amerika har det vært mesterskap for landslag siden 1916. Fotball som underholdningsindustri Stadig bedre taktisk skolerte lag har til en viss grad gått utover underholdningsverdien i fotball. Tidligere ble det scoret tre—fire mål per kamp, på begynnelsen av 2000-tallet var gjennomsnittet for ligakamper i Europa rundt 2,5 mål per kamp.

I de store internasjonale turneringene har frykten for å tape ført til mange målløse kamper og kjedelig spill. Dette, sammen med økte publikumsopptøyer, førte til en betydelig tilskuersvikt fra rundt 1975 og frem til slutten av 1980-årene. Og det har vi fortsatt å være hver gang det skal utveksles gode fotballminner. Det var veldig trist å lese om Vålerenga-bohemen Einar Bruno Larsen sin bortgang.

Samtidig er det godt å tenke på alle de gode minnene og sporene han har etterlatt seg.

Les også: Vålerenga-legenden Einar Bruno Larsen er død Bruno og Henger'n Den store fascinasjonen min for fotball stammer fra den gang på 1960-tallet da fatter'n tok med oss gutta på alle hjemmekampene til Vålerenga på Bislett. Alt handlet om hva bohemene Bruno og Terje Hellerud, «Henger'n», skulle finne på, mens Leif Eriksen og de andre kjempet, sleit og vant duellene. Dette bidrar til at vi har en solid spillerstall, utfyllende spillertyper, en tydelig spillestil og en spennende sesong foran oss.

Ingen kan forskutteres i fotball. Det er noe av sjarmen og særegenheten til dette spillet vi er så glade i. Uten tøff innstilling og steinhardt arbeid kommer man ingen vei. Vi og våre partnere kan behandle dine personopplysninger for: Bruke nøyaktige geolokasjonsdata. Aktivt skanne enhetsegenskaper for identifikasjon.

For guttegjengen fra Oslo øst blir fotball aldri det samme

Opprette en personlig innholdsprofil. Følg dine favorittlag i barne- og ungdomsseriene i tillegg til voksen- og toppfotballen. Med Grupper kan du enkelt opprette hendelser, registrere oppmøte, sende beskjeder og finne kontaktinformasjon.

MIN FOTBALL Relaterte emner

Norsk debatt For guttegjengen fra Oslo øst blir fotball aldri det samme Verden har forandret seg, men det har ikke minnene om Bruno. De kommer til å leve videre blant oss fotballgutta fra Oslo øst. Jeg kjente ham ikke, men likevel var alle vi gutta på østkanten på fornavn med Bruno den gangen. Og det har vi fortsatt å være hver gang det skal utveksles gode fotballminner. Det var veldig trist å lese om Vålerenga-bohemen Einar Bruno Larsen sin bortgang. Samtidig er det godt å tenke på alle de gode minnene og sporene han har etterlatt seg.

MIN FOTBALL Kommentarer:
Redaktør på Min fotball
Haug fra Vossevangen
Siste nytt: min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Kunstflug. jeg er glad i lese tegneserier sjalu.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net