Isabell Ringnes

 1. Mer om
Isabell Ringnes

Isabell Ringnes ForbedringI slutten av august ble det kjent at Isabelle Kristine Ringnes (32) og forloveden Bjørn Erik Ihlen (38) hadde besluttet å selge Spotify: Pussy Palace ‍ Founder&Chief Evangelist Forecast Hvem Spanderer Isabelle Ringnes ble singel i november i fjor. I november kom den triste nyheten om at milliardærarving Isabelle Ringnes (33) hadde brutt Milliardærarving Isabelle Ringnes og Bjørn Erik Ihlen skilte veier i fjor. I november i fjor kom nyheten om at milliardærarving Isabelle Isabelle hosts the podcast Future Forecast, is the co-authour of the book Hvem Spanderer and is a public speaker about leadership, diversity in tech and

Nå sitter jeg i et nytt, fargerikt hjem som ikke ble vårt hjem likevel, men som jeg håper blir et hjem til alle jeg er glad i.

Verden blir mer og mer transparent, og alt vurderes. Men informasjonen om arbeidsplassen har tidligere vært utrolig vanskelig å grave frem. Derfor har vi skapt Equality Check, slik at du kan lese anonyme vurderinger om bedriften du ønsker å søke jobb hos, fortsetter Ringnes.

Plattformen Equality Check gjør det mulig for ansatte i bedriften å vurdere hvor likestilt arbeidsplassen er. Vurderingene gjøres anonymt, og er til for å gjøre bedriften mer transparent slik at fremtidige søkere vet hva de går til. Equality Check tilbyr også bedrifter et mer avansert verktøy i Equality Check for Business for å bedre likestillingen i selskapet.

Navigasjon

Derfor flyttet gründer Isabelle Ringnes pensjonen sin til Kron 16. Akkurat som du gjør med boliglånet.

Se dette: Morten abel gry isabell sannes

Isabelle Ringnes er en av dem som har flyttet pensjonen sin til Kron. Dette er aktuelt for 1,5 millioner nordmenn som har innskuddspensjon.

Tre grunner til at Isabelle Ringnes skulle ønske hun studerte IT

Målet for egen pensjonskonto er at du skal få bedre oversikt, lavere kostnader, og dermed, mer i pensjon. Les mer om pensjon i Kron her - Å ta kontroll over pensjonen sin er viktig for alle, men kanskje spesielt for kvinner, sier likestillingsgründer Isabelle Ringnes.

Du som forelder må oppfordre datteren din til å interessere seg for teknologi. Ikke vær redde for at barna bruker verktøy som PC, tablets eller smarttelefoner fra ung alder — vær heller påpasselige på hva de bruker dem til.

Isabelle Ringnes: Vi må tette det digitale gapet SOS

Man får sannsynligvis mer utbytte senere i livet av å kunne bruke PC enn å kunne fekte med pinner. Vi må alle bidra til at teknologi blir et naturlig interessefelt for kvinner i alle aldre.

Du som lærer må gi et realistisk bilde av hva det betyr å jobbe innenfor tech. Vi vet at mange jenter skremmes av ideen om at teknologi innebærer å sitte alene foran en datamaskin og kode. Teknologi er langt mer enn det.

Teknologi handler først og fremst om kreativitet, løse problemer og hjelpe mennesker. Du som myndighetsperson må bidra gjennom å styrke rådgivningstjenesten, realfagssatsing, flere IKT-studieplasser og insentiver for videreutdanning.

Hvor blir det av Woman»?

Bjørn og jeg er blitt enige om å gå hvert til vårt», er noe av det gründeren skriver på Instagram. Det er ikke lenge siden eks-paret kjøpte seg et hus sammen, og så frem til fremtiden som kone og ektemann etter at paret forlovet seg i februar 2019.

Les også: Meny ringnes park

Andre er nysgjerrige og vil lære mer. Vår hensikt er å invitere medlemmene i TENK med på en læringsreise.

ISABELL RINGNES Relaterte emner

Hun kunne svart «ingen kommentar» på tekkelig, tilbaketrukket arving-vis da finanspressen ville ha en kommentar til kvinnesynet i herreklubben hennes egen far var medlem i. Men det er ikke Isabelle Ringnes' stil. Hun forvalter ikke. Hun vil utrette og endre. Og når hun værer skjevhet, utestengning, diskriminering, vekkes den samme fandenivoldskheten som da mobberne på Vinderen gikk løs på de svake i skolegården på 1990-tallet.

ISABELL RINGNES Kommentarer:
Forfatter om Isabell ringnes
Pettersson fra Kristiansand
Se min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Doppelscheibengericht. jeg er glad i studere dokumenter sjenert.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Julehilsen Humor
 • Tine Kefir
 • Vasa Museum Åpningstider
 • Ferge Tananger Hirtshals
 • Ingers Super Lavkarbobrød
 • Brannstige Monter
 • Druer Hund
 • Asics Treningstøy
 • Minstelønn Bygg 2017
 • Bytte Batteri På Iphone 6s
 • E 24
booked.net