Bytte Batteri På Iphone 6s

  1. Mer om
Bytte Batteri På Iphone 6s

Bytte Batteri På Iphone 6s OppfyllelseApple-autoriserte tjensteleverandører kan bytte iPhone-batteriet ditt. iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus Da er det godt å vite at Mobilverkstedet kan bytte batteri på iPhone 6s for deg. Ikke bare får du en telefon som igjen fungerer perfekt, men du får ogs Som autorisert Apple-verksted hjelper vi deg med batteribytte på iPhone - uansett hvor den er kjøpt Guide: Bytte iPhone 6s batteri · STEG 2: Fest sugekoppen rett over til venstre for hjem-knappen Som et plaster på såret tilbyr de batteribytte for iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 og iPhone SE ut 2018 til en redusert pris

Den største utfordringen ved et batteribytte er Apple sender telefoner til Nederland for batteribytte. Ifølge Apples nettsider er det 6-8 dager om du sender den til Apple, og opptil 10 dager for en «Apple-autorisert tjenesteleverandør».

Hvordan registrere skjermbytte? Klikk på knappen «Book time» for å komme til vår serviceportal.

Slik bytter du batteriet til iPhone

Her velger du modell og får oversikt over ledige timer på den datoen som passer deg best. Når du har booket time mottar du et referansenummer som du oppgir når du leverer telefonen inn til oss. Hvor lang tid tar det?

Skjermbytte blir behandlet så fort timen din starter og er ferdig etter 1 time.

Les også: Ikea bytte

Hva bør jeg tenke på? Selv om det i utgangspunktet ikke blir slettet noe på din enhet, anbefaler vi at du tar en sikkerhetskopi til iCloud eller iTunes. Reparasjoner regnes som utenom garanti og dekkes ikke hvis noen av disse vilkårene gjelder: Du har en iPad som er mer enn ett år gammel. Hvis iPad-skjermen knuses ved et uhell.

Hvordan bytte batteri til en hvilken som helst iPhone

Skade ved uhell dekkes ikke av Apple-garantien. Hvis iPad-enheten har andre typer skader som følge av uhell eller problemer forårsaket av uautoriserte endringer.

Hvis problemet med iPad-enheten ikke er dekket, må du betale en avgift utenom garantien. Du trenger ikke å betale hvis batteriet er defekt og iPad-enheten er dekket av garantien vår, forbrukerlovgivning eller AppleCare Protection Plan.

iPhone 6S Plus batteri skifte reparasjon

Garantien dekker ikke slitasje som følge av normal bruk. Finn ut hvordan du gjør iPhone klar for service, for å beskytte dataene dine. Start en serviceforespørsel Strømproblemer med iPhone Enkelte strømproblemer med iPhone er forårsaket av andre faktorer enn batteriet. Men går tilbake til GeekBench-testen, vi kan bekrefte at endringen også er håndgripelig i antall. Den originale iPhone 6S utførte en enkeltkjernetest der den oppnådde en poengsum på 1. Etter batteribytte oppnådde den samme iPhone 6S i disse samme testene en poengsum på henholdsvis 2520 og 4412.

Slutt å dra når du begynner å føle motstand fra limbåndet, og gå videre til neste trinn. I tilfelle flippen skulle komme til å ryke under fjerningen, tar du tak i limrestene med en butt pinsett eller fingrene, og fortsetter å trekke.

Lader du ofte? Batteribytte for iPhone på timen australiaenred.com

Dersom limbåndet skulle komme til å slites av under batteriet, kan du prøve å fjerne den resterende stripen først, og deretter prøve å få tak i limbåndet igjen. Steg 22 Trekk limbåndet rundt det nedre høyre hjørnet av batteriet til du begynner å kjenne økt motstand.

Fortsett å trekke fliken oppover, og deretter bort fra høyre batterikant. La limbåndet gli sakte ut fra batteriet og bakdekselet, til det løsner fullstendig fra iPhonen.

BYTTE BATTERI PÅ IPHONE 6S Relaterte emner

Hvordan bytte batteri på iPhone SE 2020 Hva du bør vite før du bytter batteri Prosessen kan være mer kompleks eller enklere, men vi må kjenne til noen veldig viktige aspekter for å unngå redsel eller misforståelser etter at vi har startet med prosessen. Den første og viktigste anbefalingen er å vet om vi fortsatt har en garanti på vår iPhone, enten gjennom butikken der vi kjøpte den eller Apple-garantien og dens detaljer. Hvis garantien fortsatt er i kraft, og vi åpner terminalen for å skifte batteri, mister vi det og vi vil ikke kunne kreve noen annen feil vi finner. Den andre tingen vi må gjøre er å lage en sikkerhetskopi av alle bildene og filene våre, fordi selv om vi ikke tror at vi kan ha problemer med dette, kan en spesifikk svikt få slutt på alle minnene våre. Hvordan bytte batteri på iPhone 6 Vi starter med iPhone 6, en av modellene som har vært på markedet lengst og den inn dens forskjellige versjoner dele en metode for å skifte batterier. Ved å dele praktisk talt samme design i en annen størrelse og noen minimale endringer, vil vi kunne utføre batteribytte i noen få trinn.

Bytte Batteri På Iphone 6s
BYTTE BATTERI PÅ IPHONE 6S Kommentarer:
Rapportert den Bytte batteri på iphone 6s
Vangen fra Vadsø
Jeg trives lese bøker muntert. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Kuchendekoration.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
booked.net