Restaurant Torggata

  1. Mer om
Restaurant Torggata

Restaurant Torggata FordiContent [hide]

Restauranter i nærheten av Torggata Botaniske · Villa Paradiso Frogner · Made in India by Aahar · Villa Paradiso · Den Glade Gris · Mano Pizza · Kos Kos · Villa Izakaya-bar i uformelt og hyggelig lokale Strøget mellom Torggata og Storgata. Italiensk restaurant med fokus på pizza på Youngstorget Dalat Cafe · VietnamesiskTorggata · Rimelig vietnamesisk mat i enkle omgivelser. Her får du mye for pengene Om du besøker restauranten må du teste baoene, gyoza, sashimi, pollock fritters, purin og plommesake restauranter oslo torggata · Nye Kråka Bryggeri & Destilleri AS. Vis veibeskrivelse · Dalat Cafe Viet AS

Eid av Samvirkelaget Steinkjer fram til juni 1987. De solgte eiendommen i januar 2013 Gipling eiendom AS. Schulz og sto ferdig i 1956. Georg Karlson, som hadde drevet Schrøder siden 1946, fortsatte og bodde med familien i gården.

Du vil kanskje like: Pedersgata restaurant

Midt i lokalet står to søyler, og ved inngangen er et lite vindfang. På bordene er det en rød duk under og hvit duk diagonalt over.

I tyve år med nåværende eiere har interiøret vært uforandret. Med noen få unntak er all maten glutenfri, spør servitøren!

Mediterranean Grill

Taco kan gis bort og vi selger gavekort. Vi leverer også catering til små og store festligheter. The menu sticks to the classics, but keeping it simple seems to work out well here.

Har du lest dette? Biff restaurant københavn

It can be hard to find at seat here later in the day during summer as Sara is popular hangout. The burgers, burritos and BBQ meals are all excellent.

Endret Hjellum-planer Restauranten har i normale tider plass til 70 personer. Vi tenker at vi har etablert oss i en tid da mulighetene ligger foran oss, og følger spent med på nyhetene om gjenåpning, sier Muhammed entusiastisk.

Brenden Egentlig var planen å starte pizzarestaurant på Hjellum, men: Så dukket dette lokalet opp, med større muligheter i beliggenheten.

RESTAURANT TORGGATA Relaterte emner

Det gjør de til bransjen som er klart hardest rammet. Norsk serveringsbransje består av mange små og uavhengige restauranter, som bodene i Torggata Bad. Det er i verste fall snakk om privatpersoner som vil gå personlig konkurs, sier Kristensen. Foto: Virke — Kan vi komme i en situasjon hvor vi sitter igjen med de store kjedene, mens floraen av uavhengige restauranter blir kraftig kuttet? Vi kan sitte igjen med et mindre mangfoldig uteliv. Hvor mange restauranter som har bukket under den siste tiden er uklart, siden Brønnøysundregistrene ikke har komplett oversikt over konkursåpninger grunnet redusert drift hos tingrettene. Sammenlignet med normalen, har Peppes et fall i omsetningen på rundt 40 prosent.

Restaurant Torggata
RESTAURANT TORGGATA Kommentarer:
Rapportert den Restaurant torggata
Stenseth fra Steinkjer
jeg er glad i studere dokumenter fritt. Les også min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til fünf.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net