Pedersgata Restaurant

  1. Mer om
Pedersgata Restaurant

Pedersgata Restaurant SertifisertHvem er det egentlig som bor og jobber i Pedersgata? Bli kjent med de som skaper de gode mat- og ZOUQ Restaurant & Takeaway Restauranter i nærheten av Zouq Restaurant and Take Away. Pedersgata 12, Stavanger 4013, Norge. Vær den første som skriver en anmeldelse av denne Spisesteder Pedersgata - servering, koldtbord, serveringssteder, spisested, spisesteder, matservering, pizza, desserter, kaffe, restauranter, mat Pedersgata 69 4013 Stavanger +47 979 56 120. Bilder på nettside tatt av Anna Torst Saatvedt Sannsynligvis er det en av Norges kuleste gater når det gjelder mat, sier restaurantanmelder Arild I

Sabi Omakase Restaurants Stavanger Norway

Å ha god kontakt med regionen de både bor i og driver restaurant er viktig for dem. Her blir lokale produsenter fremhevet gjennom samarbeidet, som gir både restauranten og produsentene et større ønske om å kunne utfordre seg selv og få frem det beste av kvalitet, smak og bærekraft. Sesongene er med til å bestemme menyen. Begge er godt fornøyd med plasseringen og føler seg spesielt godt tatt imot av naboene som både ser inn vinduene, vinker og av og til og kommer innom for å si hei.

Vi har bodd i flere forskjellige byer, men jeg kjenner at det å gjøre det hjemme er helt spesielt. Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle kjenne på det så sterkt, men det har jeg faktisk, sier Kress.

Restaurantguiden

Jeg har troen på at byen vokser. Det er ingenting som er bedre enn at det kommer mer næring her, sier Klepp. Lokalet er ikke større enn at det rommer åtte-ti gjester langs bardisken, og miljøet er så koselig og intimt at man ganske raskt får følelsen av å sitte hjemme hos noen.

Noen som er langt over gjennomsnittet gode til å lage sushi, vel å merke. Sabi-medeier Roger Asakil Joya, som tidligere i år havnet på fjerdeplass i konkurransen om å bli verdens beste sushi-kokk, står for kokkeleringen, og gjestene kan følge med på hver detalj som utspiller seg.

Ny meny hver dag Konseptet er enkelt: Menyen varierer fra dag til dag, alt etter hva slags råvarer Joya får tak i. Vår servitør kunne røpe at vinpakken for denne kvelden ble ferdigstilt knappe to timer før gjestene ankom.

Som gjest er du med andre ord prisgitt kokkens gode smak, her er det ikke rom for å plukke enkelte retter. Det er alt eller ingenting. Under løypene får du høre historier om maten som blir servert.

Foto: Tord Paulsen Allergier Eventuelle matallergier må registreres når du kjøper billett. Passer det for vegetarianere og veganere? Vi har en helt vegansk løype, med masse godt for vegetarianere og veganere og andre som er klare for totalt plantebaserte fristelser.

Original Thai Food

Du får ikke vite på forhånd hvilke restauranter du skal innom — det blir en hyggelig overraskelse! Kanskje over en matbit, der man sitter så tett at albuen din treffer albuen til sidemannen, uten at det blir sett på som en hilsen. Derfor satser vi på en del småretter som folk kan dele, sier Cetintas.

Restaurantlokalet til Meze skal bindes sammen av et tilbygg mellom Pedersgata 22 og 24.

PEDERSGATA RESTAURANT Relaterte emner

Ny restaurant satser på økologisk i Pedersgata Pedersgatas nyeste restaurant åpner i dag dørene. Bak står småbarnsforeldrene Elisabeth Kress og Ola Klepp. Utvid Elisabeth Kress og Ola Klepp ønsker både familie- og arbeidsliv, og velger derfor å ha åpent fire dager i uken. Her er de sammen med datteren Penelope. Sjursen Av Astri R. Forbipasserende kikker nysgjerrig inn gjennom de store vinduene som vender ut mot gata.

PEDERSGATA RESTAURANT Kommentarer:
Redaktør på Pedersgata restaurant
Braathen fra Kaupanger
jeg liker dele interessante nyheter offensivt. Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg trives caid.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net