Her Kommer Vinteren Tekst

  1. Mer om
Her Kommer Vinteren Tekst

Her Kommer Vinteren Tekst BunnlinjenContent [hide]

Her Kommer Vinteren Lyrics: Er du av typen som aldri blir brun og som aldri heller prøver noe særlig på å bli det / Er du ansett som en kjedelig kujon har du alt du trenger for å leve, for Her kommer den kalde fine tida Are you the kind of guy who never tans. and never really try that much to do so? Are you looked at as a boring coward Her kommer vinter'n by Jokke og Valentinerne - Karaoke Lyrics on Smule Her kommer vintern - Jokke & Valentinerne Verse 1: C F Er du av typen som aldri blir brun, Dm G og som heller aldri prøver no særlig p

Med tanke på nedbør så vil det nok komme snø de aller fleste stedene på Østlandet, sier Wahl. Neste uke blir grå og kald Utover uka er det gode muligheter for at det vil komme snø helt ned til fjæra i Oslofjorden, så de som har belaget seg på å legge vekk vinterskoene bør vente litt til. Maria Olivia Rivedal Journalist — Jokke syng om det å ha problem med å omgå overdrevent positive folk, eller folk som alltid skal imponere, og det er jo meg!

Så eg møter nok meg sjølv i døra her. Det var aldri eit nøye planlagt karrieretrekk å covre Jokke, men då P3 spurte om ho ikkje kunne vere så snill å spele ein after-ski klassikar, var det ingen tvil om at det måtte bli akkurat denne låta: Eg har veldig mange kompisar som lever den typen liv som Jokke skriv om her, litt sånn rockeliv, så eg kjenner meg veldig igjen, seier ho.

Jokke Valentinerne lyrics

Da må man absolutt ha en dyr jakke med et merke på armen! Blir du ansett som en kjedelig kujon, fordi du stort sett ikke gidder a bade? Er du av typen som aldri blir brun Savesave her kommer vinteren for later. Ung blond jente iført ski briller og. You are on page 1of 1.

Meteorologisk institutt melder at det kan komme snø helt ned i lavlandet. Men artisten sjøl sier låta nok handler om mer skumle og stygge realiteter. Låta skal ha blitt skrevet da hans ekteskap gikk i oppløsning og sjalusien tok overhånd.

Sting har hevdet den stalker-aktige stemningen i teksten var inspirert av ønsket om overvåking og kontroll han følte under skilsmissen. Handler ikke om religion R. Har du eksempler på misforståelser? Det vil si, kanskje mest med hensyn til den som ikke nådde så høyt opp på den offisielle resultatlista.

Landet er fullt av sånne. De fleste går ikke fortere enn alle de andre.

HER KOMMER VINTEREN TEKST Relaterte emner

Jeg valgte nettopp denne sangen fordi jeg liker den veldig godt, og mener temaet de tar opp stemmer utrolig bra. Joachim Nielsen er vokalist og frontfigur i bandet. Teksten i sangen handler om at vinteren endelig har kommet. Den store ventetiden er over og nå er det vintersport som går på TV, til nordmennenes store interesse. Jokke spør om vesentlige ting som folk flest kjenner seg igjen i.

Her Kommer Vinteren Tekst
HER KOMMER VINTEREN TEKST Kommentarer:
Forfatter om Her kommer vinteren tekst
Brevik fra Sørum
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg trives Elementsammeln. jeg er glad i studere dokumenter herlig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net