Ledige Stillinger Kvinnherad

 1. Mer om
Ledige Stillinger Kvinnherad

Ledige Stillinger Kvinnherad MerkeligDu søker elektronisk på stillingar i Kvinnherad kommune. Her finn du ei fullstendig oversikt over og kjem inn i vårt Stillingstype Fast i turnus. Lokasjon Heimetenester Nord Søknader: 2. Sjukepleiar - vikar på natt Du finner 4 ledige stillinger i Kvinnherad på FINN Jobb. Søk blant alle typer jobber i hele Norge SpareBank 1-stiftinga Kvinnherad søkjer dagleg leiar i 50 % stilling. Heimeteneste Nord, bufellesskapet, har ledig 3 stillingar som pleiemedarbeidar Helsefagarbeidar, Restaurantsjef, Daglig Leder og mer

Ta kontakt til oss her. Lett og enkelt på mail telefon

Fra Stjørdal til Trondheim er det 35 km. Stjørdal er et trafikknutepunkt med flyplass og jernbane.

Det er stor befolkningsvekst i Stjørdal, Malvik og Hommelvik sokn. Prostiet har ellers preg av tradisjonelle jordbruksbygder. Det er et allsidig og rikt kulturliv. Naturen er variert og storslagen med nærhet til fjell og fjord. Hommelvik og Malvik sokn tilsvarer Malvik kommune som har 14.

Ledige stillinger hos NAF NAF

Skjemaer Ved henvendelse til oss via skjemaer, for eksempel grunnlag for pristilbud blir data fra disse skjemaene sendt på e-post til oss. Persondata som blir lagt inn i dette skjemaet vil kun bli lagret i vårt e-postsystem. Disse dataene vil ikke bli benyttet i andre sammenhenger som markedsføringsøyemed. Velkommen som søker!

I relasjon: Varmeapparat traktor

Hvorfor jobbe i kommunen Viktige samfunnsoppgaver I kommunen kan du gjøre en forskjell for andre. Kommunen har ansvar for mange viktige oppgaver. Våre ansatte jobber med alt fra byutvikling, barnehage, skole, helse til kultur. Gjennom samhandling og samarbeid med innbyggerne skal kommunens ansatte yte et mangfold av tjenester med god kvalitet. Kulturlivet er mangfaldig; festivalar med tema innanfor mellom anna kammermusikk, rock, mytologi og fiske.

Kvinnherad er eit samfunn med trivelege bygder som gjev gode og trygge oppvekstvilkår. Vi har kring 13 100 fastbuande i kommunen.

Har du lyst til å jobbe i NAF?

Husnes er regionssenter med vidaregåande skule og handelssenter. Rosendal er turistbygda med administrasjonssenter og Noregs einaste baroni. Du er positiv, initiativrik og strukturert. God norsk framstillingsevne både munnleg og skriftleg, er eit krav. Det blir gitt eit rekrutteringstillegg på kr.

Rekrutteringstillegget blir utbetalt ved tiltreding med1 års bindingstid. Dersom den tilsette sluttar før bindingstida er omme, må utbetalt tillegg attendebetalast i høve resterande bindingstid.

Stillinga kan bli fast ­utan ny utlysing.

Søk etter ledige stillinger i Norge australiaenred.com

Tenestestad kan leggjast til ein av dei ledige stillingane. For interne søkjarar frå distriktet, på noverande tenestestad.

Søk­ja­rar til stillingane må oppgje ­om dei og søkjer overtannlegestillinga.

Alternativt kan klinikken leigast ut til privat praksis etter avtale. Stillingane gir dobbel konkurranseansiennitet etter 3 år ved søk­nad på annan stilling i DOT-Hordaland.

Sokneprest i Stjørdal prosti med Hommelvik og Malvik sokn som tjenestested

Opplysningar ­om stillingane får ein hos overtannlege Olav Lægreid, tlf. Stillinga kan bli flytta til tannklinikken Bremnes.

Har du lest dette? Www obs kundeavis

Rekrutteringstillegget blir utbetalt ved tiltreding med 1 års bindingstid.

LEDIGE STILLINGER KVINNHERAD Relaterte emner

En «cookie», også kalt informasjonskapsel, er en tekstfil som lagres i nettleseren. Dette er standard internett-teknologi som benyttes på de fleste nettsteder i dag. Om du ikke ønsker at slik informasjon skal lagres i din nettleser må du selv gå inn i innstillingene i den aktuelle nettleseren og deaktivere denne funksjonaliteten. Merk at denne innstillingen kan føre til at enkelte nettsteder ikke fungerer optimalt. På dette nettstedet logger vi anonym informasjon om alle besøkende. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson.

Ledige Stillinger Kvinnherad
LEDIGE STILLINGER KVINNHERAD Kommentarer:
Rapportert den Ledige stillinger kvinnherad
Sundby fra Drammen
Bla gjennom min andre nyheter. En av mine hobbyer er Axt werfen. jeg elsker lese bøker jevnt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Kontrastvæske Diare
 • Simployer
 • Er Lookfantastic Trygt
 • Kreft I Spiserøret
 • Antikk Sandnes
 • Bastø Fosen Rutetider
 • Lørenskog Hus
 • Gryte Med Svinekjøtt Og Chorizo
 • Juletrehogst Akershus
 • Spisesteder Nydalen
 • Ditt Treningssenter Moss Pris
 • Hvordan Steke Vafler På Bålpanne
booked.net