Lotto Onsdag Joker

  1. Mer om
Lotto Onsdag Joker

Lotto Onsdag Joker KantBlir du en av ukens Jokere? Det er to Joker-trekninger i uken, og du må huske å spille før onsdag og lørdag klokken Joker- spill og resultater. Blir du en av ukens Jokere? Det er to Joker-trekninger i uken, og du må huske å spille før onsdag og lørdag Joker er et spill fra Norsk Tipping. Spillet ble innført i mai 2000 og tok opp arven etter Pengelotteriet. Spillet trekkes to ganger i uken med overføring Joker er et populært spill som kan spilles med Vikinglotto hver onsdag. Det gir spillerne muligheten til å vinne penger ved å matche et Trekning av ukas sju rette tall og Joker

I tillegg til de syv vinnertallene trekkes tre såkalte tilleggstall.

Den 1ste superlottotrekningen gikk på lufta 7. Informasjon Denne informasjonen gjelder for tre sider sortert under menypunktet «Langoddsen».

Hvis du vil ha info om form, tabellposisjon med mere, trykker du på lagnavnet. Da kommer det opp en boks øverst på sida.

Joker resultater

Hvis du vil se alle sidespillene knyttet til en bestemt kamp, trykker du på «haken» ut til høyre på sida. Med sidespill menes her alle spill som er knyttet til akkurat denne kampen. For å spille på kampen, trykker du på oddsen for ønsket spill. Vår anbefaling er farget grønn.

Lotto norge Faktisk nyheter og fakta

Spillet dukker da opp nederst på sida med "Spill her"-knapp som tar deg til Norsk Tipping. For å spille dobbel trykker du på oddsen til to kamper. De spillene som vi rangerer på topp innenfor de ulike tipskategoriene står alltid øverst på «Dagens tips» og «Toppserier».

På onsdager er det om lag halvparten så mange deltagere som på lørdagen. Derfor er det på onsdagen at vinnersjansen er størst. Men det er bare halvparten av forklaringen.

Last ned også: Norsk tipping eurolotto

Reglene i Joker er slik at den delen av førstepremiepotten som ingen vinner, blir overført til påfølgende spilleomgang. Joker-omsetningen på lørdager er nesten dobbelt så stor som på onsdager. Dermed utgjør de overførte førstepremiepottene fra lørdager til onsdager ofte store beløp.

Over tid gir dette en relativt høy førstepremie i onsdags-Joker til tross for at omsetningen er lav og du derfor du konkurrerer mot relativt få spillere. De to østfoldingene delte ellers førstepremiepotten på 4,5 millioner med en danske og en finne.

Se dette: Innleveringsfrist lotto lørdag

Østfold på topp I Norsk Tipping synes de det både er moro og oppsiktsvekkende at så mange østfoldinger får milliongevinster for tiden.

Østfold er fylket med størst tetthet av Viking Lotto-millionærer så langt i år.

Lokale nyheter Ny Joker

Spillreglene for Joker kan variere noe, avhengig av hvor du spiller. Hvert land produserer sine egne sett med resultater og utbetaler sine egne premier.

For å vinne topp-premien på minst 200 000 euro må du må plukke ut seks like tall fra 0 til 9 i rekkefølge, pluss en konstellasjon.

LOTTO ONSDAG JOKER Relaterte emner

Visninger: Transkript 1 Utfyllende bestemmelser gjeldende f. Vinner av kampanjetrekningen trekkes blant de spillerne som oppfyller et kriterium som er fastsatt av selskapet på forhånd. Eksempel på kampanjetrekninger kan være: Fotballreiser kalt «Superweekend». Fotballreiser kan ikke tas ut i kontanter, men kan overdras etter avtale med Norsk Tipping. Premie kan bestå av gavepremie eller penger. LOTTO Utfyllende bestemmelser for Lotto kampanjetrekninger og selskapet fastsetter for den enkelte kampanjetrekning hvilket alternativ som benyttes: Et tall trekkes blant de 34 Lottotallene.

Lotto Onsdag Joker
LOTTO ONSDAG JOKER Kommentarer:
Rapportert den Lotto onsdag joker
Søvik fra Sørum
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til haxey Kapuze. jeg liker studere dokumenter dårlig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
booked.net