Obos Medlemsfordeler

 1. Mer om
Obos Medlemsfordeler

Obos Medlemsfordeler lysSom OBOS-medlem får du gode rabatter på alt fra kultur til interiør. I tillegg får du forkjøpsrett på 90 000 boliger og mulighet til å delta p Som medlem i OBOS har du forkjøpsrett på over 90 000 boliger. I tillegg har du gode rabatter på kulturtilbud, ferie, forsikring og alt du trenger til Skreddersydde forsikringer og gode dekninger. Som medlem i OBOS får du innboforsikring til en fast, lav pris og opptil 23 % rabatt på andre forsikringer i Familien Ring Bøckmann benyttet seg av et knippe medlemsfordeler i OBOS og sparte nesten 10.000 kroner Bruk medlemsfordelene, og spar tusenlapper hvert eneste år! Du kan enkelt benytte deg av våre rådgivningstjenester ved å logge deg

ANDRE PARTNERE

En viktig satsing i 2019 blir å utvikle medlemstilbud også i Sverige. Det betyr at OBOS-medlemmer vil få tilgang på medlemsfordeler i begge land.

Størst på kultur OBOS tilbyr også en rekke opplevelser på kulturscener og festivaler landet rundt. I fjor ble det til sammen solgt hele 250. Retura Glåma AS ble stiftet i 2005, og har siden da hatt en jevn og positiv utvikling.

Nå har KOBBL inngått en avtale på vegne av sine ca 8000 medlemmer, og gjør dermed Retura Glåma sitt tilbud mer tilgjengelig for medlemmene. Avtalen gir en rabattert løsning på innsamling og transport av forskjellige typer avfall, men oftest er det blandingsavfall restavfall som blir valgt hos privatpersoner. Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio Med en god dose interiørinteresse og flittige malehender har foreldreparet Cecilie 31 og Katrine 32 skapt et stilig hjem for sønnen Philip 10 måneder i rekkehuset på Fana i Bergen.

Med stadige innkjøp til oppussing og innredning har paret spart mange tusen kroner på å være medlem i OBOS. Medlemskapet i boligbyggelaget gir nemlig ikke bare forkjøpsrett på leiligheter og hus, men også betydelige rabatter i mange forretninger.

OBOS rabatt hos Kid Interiør

Bli OBOS-medlem her. Priseksempel: Lån 2 mill.

Å spare penger i BSU er noe av det mest lønnsomme man kan gjøre for å spare opp egenkapital mens man forbereder seg på å kjøpe bolig. Alle som er mellom 18 og 34 år og har skattbar inntekt kan spare penger i BSU.

I tillegg til gunstig rente får man også skattefradrag om man setter inn sparepenger på en BSU-konto. Les mer om OBOS-banken her.

Forsikring OBOS innboforsikring er en av markedets beste innboforsikringer som du får til en fast lav medlemspris. Du får også inntil 23 prosent rabatt på andre private forsikringer og andre fordeler om man samler forsikringene hos Tryg, landets tredje største forsikringsselskap med over 300.

Foto: Nadia Frantsen Les hele 6.

Les også: Xiaomi roborock s5 max robotstøvsuger

Rabatter på alt fra kjøkkenutstyr til maling — 7 av 10 medlemmer benytter seg av våre medlemstilbud og vi har bra med rabattordninger. Det vil også være muligheter for å kjøpe medlemskap ved inngangen til festivalen og inne på festivalen.

Et medlemskap med mange fordeler OBOS Block Watne

Billetter legges ut for salg på www. Konsertbillett for barn koster 50. For å bestille billetter med DNT-rabatt, logg inn på kristinspelet. Ta med gyldig DNT-medlemskort ved forevisning av billetten. Du møter 20-talls kunstnerlige innslag av dans, performance, nysirkus, musikk, kulturer og installasjonskunst.

OBOS MEDLEMSFORDELER Relaterte emner

To prosent bonus på alle forsikringer du har hos if! Er du ikke kunde hos if så anbefaler vi deg å ta kontakt med if for et tilbud på forsikringene dine! Avtalen innebærer meget gode rabatter i produktgrupper som krever en del vedlikehold. Ny og bedre strømavtale med Fjordkraft! I tillegg kan du også få ekstra billige mobilabonnement med full Telenor dekning. Dette kommer godt med når de hjelper private og næringsdrivende med helhetlige, effektive og miljøriktige avfallsløsninger.

OBOS MEDLEMSFORDELER Kommentarer:
Forfatter på Obos medlemsfordeler
Berntsen fra Tønsberg
Se min andre nyheter. En av mine hobbyer er Karten sammeln. jeg liker lese bøker fullstendig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Vaskerobot Test
 • Aprobo Decibel 1
 • Robotstøvsuger Dørkarm
 • Sas Eurobonus Login
 • Sas Eurobonus Logg Inn
 • Robotgressklipper Test 2019
 • Robotgressklipper Tilbud
 • Robotklipper Test
 • Jula Robotstøvsuger
 • Tilbehør Til Østers
 • Katteluke Europris
 • Hanne Lossius Lege
 • Telt Henningsvær
booked.net