Telt Henningsvær

  1. Mer om
Telt Henningsvær

Telt Henningsvær FokusCampingplasser i Henningsvær: Se anmeldelser fra reisende, bilder og gode tilbud på campingplasser i Henningsvær, Norge på Tripadvisor Rikke Kristiansen Larssen fra Henningsvær mener at toalettmuligheter for turister bør prioriteres fremfor et forbud Våre store, stilige glampingtelt er møblert med komfortable senger, dundyner, gulvtepper og lanterner som skaper en Leter du etter Campingplasser i Henningsvær? Hos Expedia.no kan du lese anmeldelser av alle våre Campingplasser i Henningsvær Telting gjør folk over hele Rørvikstranda og mer eller mindre på enhver ledig gressflekk langs veien ut til Henningsvær. Vi foretrekker å slå opp leir ved

Vi elsker å ta turen til klatrekafeen for å få en saftig klatreburger eller god bacalao. Etterpå pleier vi å stikke innom Lysstøperiet for å spise saftige gode boller eller kaker i sjarmerende omgivelser.

Last ned også: Poletta fortelt

Utover kvelden leverer Trevarefabrikken god stemning og kalde pils. Ellers vil vi også anbefale Anitas sjømat på Sakrisøy.

Her har de den beste fiskeburgeren vi noensinne har spist. Overnatting i Lofoten Når vi reiser til Lofoten, bor vi alltid i bilen eller i telt.

Dette er både for å spare penger, men også fordi Lofoten er et utrolig fint sted å gjøre nettopp dette. Det finnes mange fine fricampområder, hvor man kan sette opp teltet sitt uten å betale noe, Noen steder vi liker å telte: Ved foten av Festvågtind ved Henningsvær Se skilt ved parkeringen Ved Kallebukta.

Ta av fra E10 ca fem kilometer vest for Kabelvåg. Skiltet mot Kalle badeplass.

7 fine strender i Lofoten

Eventuelt er det kjempefint å bære med seg teltet og overnatte på fjellet. For eksempel kan det være fint å telte på Fricamping i Lofoten er en helt spesiell opplevelse, og et privilegium å få lov til å oppleve. Et par av av plassene vi pleide å fricampe tidligere, har etterhvert blitt stengt for fricamping på grunn av at enkelte ikke har vært flinke nok til å rydde opp etter seg.

For å kunne oppleve fricamping i Lofoten i flere år framover, er det viktig at vi rydder opp etter oss, og gjerne etter andre også. I Lofoten er det også mange fine campingplasser der man kan betale seg inn, både med bil og telt f. Vestpillaren er en av Norges aller største klassikere, og turen opp de 10 taulengdene med vedvarende bratt klatring i grad 5-6 står fortsatt som en av mine flotteste klatreopplevelser noensinne.

Sommeren er høysesong for turismen, også for klatrerne.

I juli er det gjerne fullt av telt under under granittklippene innenfor Henningsvær, og de fleste rorbuer og hotell er fullbooket. Utover i august begynner det dog gjerne å dabbe litt av, og sesongen for Nordnorsk klatreskoles ukeskurs i fjellklatring med naturlige sikringer går også mot slutten. Jeg tok sjansen på at jeg kunne finne en åpning i Yngves kalender og skaffet meg fri i uke 33.

Men jammen viste det seg at kurssesongen strakk seg til og med uke 33 i år.

3 ukers tradkurs australiaenred.com

Dette skulle ikke være så lett.. Løsningen ble enkel og genial. Jeg hadde i lengre tid lovet å reise nordover med min mor. Hun er generelt nord-frelst, og med økende nordlig breddegrad blir hun tilsvarende mer blank i øynene. Og her, ytterst på bryggekanten, blir det en Chili con carne på Tom og en Bacalao på meg. Stappende mette rusler vi gjennom gatene forbi Mannfolkparkeringa og ut til Kaviar Factory, som viser seg å være et omgjort industrilokale etter en tidligere kaviarprodusent.

Legg merke til at det er tre bokstaver som mangler i logoen. Her blir vi møtt av denne strålende damen, som er så hyggelig at jeg der og da kjøper en caps jeg absolutt ikke trenger. Men for et galleri!

Har du lest dette? Håndverkertelt

Dette er verdensklasse, både i forhold til hvordan huset og utstillingen fremstår og ikke minst kunsten dette unike gallerihuset presenterer. Anbefales, folkens. Store gallerivinduer mot storslått Lofotenlandskap. Når to utøvende kunstnere som Tom og meg er på «bybesøk» er det naturlig at vi får med oss mest mulig av stedets gallerier, og neste stopp blir naturlig nok Galleri Lofoten.

Flere av overnattingsstedene hvis du ikke tar inn på en av dem leier ut dusj - i noen tilfeller også badstu. Brendsel Camper du utafor sentrum, er det mulig å finne litt drivved. Nordlandshuset fra 1880, med gang, bad, kjøkken, stue og 2 soverom. Fasiliteter hos oss Vi har en rekke forskjellige fasiliteter, og tilbyr flere forskjellige aktiviteter til land og havs. Dette er på mange måter Lofotens svar på Karibien, og stranden er bare eksepsjonelt vakker. Akkurat denne stranda finner du neppe folketom, spesielt ikke om du drar innom på en vakker sommerdag.

Finner du derimot veien til stranda utenom sesongen, kan du likevel være heldig. Hauklandstranda er dessuten ekstra fin sett fra oven, og gjerne fra fjelltoppen Mannen som ligger rett ovenfor strandparadiset.

Lofoten på budsjett

Flakstadpollen Ved østsiden av Flakstadpollen finner man en skikkelig nydelig strand, men størrelsen er svært beskjeden ved høyvann.

Derfor bør man planlegge besøket litt, så man ikke finner hele stranden under vann. På toppen er det mulig å overnatte. Vi anbefaler i tilfelle å sjekke værvarselet, og er det meldt strålende vær et par dager frem i tid ville vi ikke tatt med mer enn soveposen og en termos med litt varm drikke opp.

Campingplasser i Lofoten

Turen tar vi stort sett på sen ettermiddag eller kveld for å se solen bak de velkjente fjellene, og blir du natten over er soloppgangen over horisonten i øst like vakker. Inntil stien åpner igjen mot slutten av august, eller dersom man vil være litt mer alene, er det mange andre flotte turer rundt Reine man kan gå i stede, og hvis man ikke vil sove i telt kan man gå inn til Munkebu Turisthytte og overnatte der.

Turen inn tar ca 2 ½ time. En flott tur, med en helt magisk utsikt over Hauklandstranda når du kommer til toppen. Toppen når du nok på en liten times tid.

TELT HENNINGSVÆR Relaterte emner

Haukland del av — Husk at vi alle skal på reise en gang og ønsker å bli godt mottatt. Turistsesongen er uansett kort. Hun mener derfor man i stedet bør gjøre det man kan for å få turistene til å føle seg velkommen. Vi som camper og også de lokale må følge reglene, og plukke opp etter oss. Vi ønsker ikke ødelegge eller la det se ut som en svinesti. Lofoten er et paradis alle må få oppleve. Ble sperret inne Ekspandér faktaboks Schibevaag bor i telt og bobil året rundt, og kan også beskrive noen uheldige situasjoner som følge av dette.

TELT HENNINGSVÆR Kommentarer:
Rapportert den Telt henningsvær
Nylund fra Stavanger
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Keramik. jeg er glad i lese tegneserier ømt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net