Balansering Av Dekk

  1. Mer om
Balansering Av Dekk

Balansering Av Dekk FantastiskHjulene monteres av bilen Hjulene plasseres i en balanseringsmaskin Balanseringsmaskinen starter å analysere hjulet og vurderer dekkets grad av ubalanse Når maskinen er ferdig vil den fortelle antall vekter det er behov å plassere på hjulet for korrekt balanse ofte dette løses ved å balansere og sette inn et lodd i felgen. Ubalanse vil kunne øke drivstofforbruk og slite på både dekk og bilens hjuloppheng

Hvordan balanseres dekk? Det er to metoder for balansering av dekk; statisk og dynamisk balansering.

I relasjon: Veidekke no

Husk også å sjekke reservehjul og juster lufttrykket i dekkene hvis bilen er tungt lastet. Skru til dekkene Etter at man har skiftet dekk, kan det være lurt å etterstramme mutterne etter første kjøretur. Da reduserer du faren for at de skal falle av. Hvis du skrur til hjulene én gang til etter første kjøretur, vil dette også bidra til å balansere dekkene bedre.

Finn dekk­forhandler

Lagring av dekk Dekk bør lagres mørkt, tørt og kjølig, men framfor alt må de ikke utsettes for sollys under lagring. Det vil fremskynde aldringen av dekket kraftig. Dette merker du umiddelbart da rattet begynner å vibrere når kan kjører i høye hastigheter.

Dette kan påvirke styringen, og hvis du kjører for lenge med ubalanserte hjul, vil det føre til at både gummi og fjæring slites ut for tidlig. En bra tommelfingerregel er ikke å vente til problemene oppstår, men alltid kontrollere balansen til dekken når du skifer fra vinterhjul til sommerhjul og motsatt. Les mer 24 timers nødhjelp Dersom det skulle være behov for nødservice utenom våre åpningstider, disponerer vår vakthavende en fullt utrustet servicebil som er klar for oppdrag 24 timer i døgnet.

Les mer Reparasjoner av dekk Dersom det står en skrue eller en spiker i et dekk, skal dette repareres av fagfolk. Ta kontakt med ditt lokale verksted for tilgjengelighet og timebestilling.

Priser Dekkskift, balansering og retting DekkNor Norge AS

Hva er kravet til mønsterdybde? Det er imidlertid sterkt konkurranse om kundene, spesielt i større byer, så det er ikke umulig å få en god avtale hos et merkeverksted heller. Det viktigste er imidlertid at verkstedet du velger har riktig utstyr og kompetanse til å gjøre jobben på en tilfredsstillende måte.

Det hjelper lite å avbalansere dekkene dersom du ender opp med dekk som ikke er i balanse etterpå, enten det skyldes slurv eller for lite kunnskap om utstyret som brukes. Tjenester som kan være inkludert i prisen Det varierer en del mellom de ulike tilbyderne hva som er inkludert i prisen, og vi anbefaler at du ber om konkrete og nøyaktige prisoverslag, aller helst i skriftlig form.

Avbalansering Anbudstorget

På den måten er det lettere for deg å få oversikt over hvem som tilbyr hva, og til hvilken pris, i ditt nærområde. Trenger du nye dekk? Dersom du kjenner den minste antydning til at rattet rister eller vibrerer, kan du kjøre innom ditt nærmeste Vianor serviceverksted for dekkbalansering.

Dekkbalansen er viktig for levetiden på dekkene, dekkopphenget og styringen.

BALANSERING AV DEKK Relaterte emner

Velkommen til Dekkmesteren Drammen Velkommen til nye lokaler på Gulskogen, ca. Vi er nå på plass i nyoppussede lokaler med større dekkhotell og moderne verksted. Sett bilen hos oss og besøk Gulskogensenteret 300 meter unna mens jobben gjøres eller ta toget til jobben fra Gulskogen stasjon og hent bilen på vei hjem. Dekk fra kjente leverandører Vi tilbyr et bredt utvalg av både sommerdekk og vinterdekk fra kjente leverandører. Vi lagerfører kjente premium dekkmerker som Michelin, Continental, Nokian, Falken etc. Foruten salg av nye dekk og felger, tilbyr vi selvsagt omlegg og sesongskift. Hjulskift fra kr: 500,- Prøv vår nettbutikk!

BALANSERING AV DEKK Kommentarer:
Rapportert den Balansering av dekk
Hovden fra Gjøvik
Jeg trives lese bøker mykt. Bla gjennom min andre nyheter. jeg er tent på Australian regiert Fußball.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
booked.net